anticearcan-de care folositi?

anticearcan-de care folositi? | Autor: nadyana

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor!Am auzit de curand ca este recomandat sa folosim un anticearcan.Eu nu am prea folosit, dar acum ma gandesc sa incerc, deoarece am auzit ca unele au si proprietati e hidratare.Voi de care olositi?Folositi si o crema inainte cu astfel de proprietati?Sunteti deacord cu folosirea anticearcanelor?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Este un anticearcan ffff bun de la L'Oreal care are si efect antirid! e un pic mai scump (cam 1 mil)! Nu mai stiu acum cum se numeste dar este intr-o sticluta cae seamana f bine cu sticlutele de oja!

Oana
Eterna optimista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

din cate stiu anticearcanul de la YSL Touche Eclat ar fi votat drept cel mai bun din lume si e intradevar bun, pt ca e lichid deci nu ramane in dungi printre ridurile de la ochi si are compozitie ce reflecta lumina acoperind astfel cearcanele mai bine.Totusi eu recomand anticearcanul de la Molton Brown, desi nu stiu daca se gaseste in romania.E poate chiar mai bun decat ysl si e 25% mai ieftin.Orice altceva am incercat nu mi s-a parut bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Eu folosesc o crema anticearcan VICHY si pe urma un fond anticearcan si antirid Cristian Dior.Sint super bune amindoua.

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iga spune:

Si eu recomand tot YSL LISSE EXPERT,este un concentrat anti -rid(anti-age).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Eu folosesc de la Hofigal, gel contur pentru ochi, pentru cearcane, pungi ochi, ochi umflati...
Este ieftin, dar foarte bun.GARANTAT!!!
Am incercat de la multe firme si fara rezultate.

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Touche Eclat nu este anticearca. Este doar Illuminateur. Sau cel putin asa vei auzi, ca nu se recomanda inlocuirea anticearcanului cu iluminatorul.
Eu am tot un Ysl (in afara de illuminateur, pe care marturisesc , il scap de multe ori peste anticearcan, daca mi se pare efectul ineficient), sub forma de ruj. Nu stiu cum se cheama, imi pare rau.

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Fetelor, sa inteleg ca aceste anticearcane in majoritatea lor sunt si antiri?ile putem folosi la o varsta de pana in 30 de ani?pt. ca eu stiam ca produsele antirid tr. folosite dupa varsta de 35 ani.unde se gasesc la noi produsele YSL?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns may spune:

quote:
Originally posted by nadyana

Fetelor, sa inteleg ca aceste anticearcane in majoritatea lor sunt si antiri?ile putem folosi la o varsta de pana in 30 de ani?pt. ca eu stiam ca produsele antirid tr. folosite dupa varsta de 35 ani.unde se gasesc la noi produsele YSL?

pai eu cred ca anticearcanele au in ele componente care previn aparitia ridurilor in jurul ochilor, nu ca le-ar atenua(trata); le poti folosi si < 30 ani, ca nu-s creme;
produsele YSL le gasesti la parfumeriile mari (de firma), sigur exista asa ceva la Iulius Mall de ex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

sunt de acord cu Ancy

PRAJITURI

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

eu folosesc baton ruj de la Avene-stick corecteur duo anti-cernes,atenueaza cearcanele pronuntate si imperfectiunile locale.e f bun.

de piticotu' urias umblaretz

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput