lotiuni de corp asortate parfumurilor

lotiuni de corp asortate parfumurilor | Autor: nadyana

Link direct la acest mesaj

buna in nou fetelor!dupa cate se vede iar mi s-a pus pata in ceea ce priveste parfumurile.ma gandesc sa imi achizitionez o lotiune de corp din gama unui parfum in cele pe care le folosesc.parfumul meu preferat este Tresor-Lancome si am vazut ca au si lotiune de corp.De fapt, mi se pare ca am si folosit mai demult.Si, vreau sa va intreb si pe voi:folositi si lotiunea de corp in ton cu parfumul?persista aceste lotiuni?sunt si hidratante sau au doar miros si atit?ce parere aveti?este mai bine sa folosim si lotiunea de corp la el cu parfumul?va multumesc frumos fetelor ca ma suportati si ca imi raspundeti!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goanga23 spune:

nadyana,

eu nu imi cumpar niciodata lotiuni pt corp din acceasi gama cu parfumul (dintre preferatele mele : Vera Wang, Gucci, eau de parfum II)pentru ca mi se par foarte tari..prefer o lotiune hidratanta pentru corp cu miros suav sau chiar fara miros..asa sunt eu , nu suport mirosurile tari...dar asta e o chestie care depinde de simtul olfactiv al fiecaruia. In privinta parfumului..ma dau foarte discret...mi se pare foarte sexi sa lasi doar o urma discreta de prfum in urma ta...decat sa mirosi de la un km sau chiar doi...din acest motiv cred ca lotiunea si parfumul impreuna ar fi prea mult...

Numai bine,
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Nici eu nu folosesc lotiuni din aceeasi gama cu parfumul, de fapt prefer sa folosesc lotiuni neparfumate ca si-asa contin destule chimicale majoritatea, citesc lista ingredienteleor de pe ambalaj minute in sir si apoi decid ce cumpar.
Prefer un parfum bun, bine ales, aplicat cu zgarcenie.

Prinzchenmutter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Eu folosesc o lotion de corp ,,Vanilla by Bettina Barty,, miroase pielea misto dupa ce te dai cu ea ,ramane catifelata si sunt super multumita de miros si dupa citeva ore,in plus nu costa mult 500ml 5€.

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

ba eu folosesc lotiunea din gama parfumului.si gelul de dus.am folosti la champs elysee-guerlain, la moschino...ce ma incanta este ca mirpsi peste tot a parfum, plus ca mirosul persista mult mai mult.

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Eu folosesc lotiunea de corp intr-un alt mod. Dat fiindca am un tub mic, il port in geanta si ma dau cu el pe maini, sa imi improspatez mirosul. Sticla de parfum nu am cum s-o car dupa mine si atunci este ideal pt un refresh.
Eu l-am cumparat intr-un pachet promotional si nu stiu daca am vazut pe undeva separat.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Eu folosesc lotinea de corp ca si parfumul ( in cazul meu Laura de la Laura Biagiotti) numai la ocazii speciale care dureaza mai mult (la o nunta, intr-un club); tine mai mult parfumul si nu e nevoie sa car dupa mine sticluta.Cat despre hidratare, eu am crema de corp, care e mai consistenta si intra greu in piele, asa ca prefer sa folosesc zilnic lotiuni hidratante care miros frumos dar discret si intra usor in piele.

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput