Stilistul Cristi Pascu?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Eellya, foarte misto culoarea parului tau si tunsoarea. Iti sta foarte bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eellyia spune:

Ma bucur ca va place tunsoarea mea! Initial am vrut sa merg la Cristi Pascu, dar din lipsa de timp (si de bani, pentru ca sunt cam cheltuitoare si intrasem in banii respectivi), am decis sa aleg ceva mai ieftin si mai aproape de mine (stau aproape de City Mall). A fost o decizie grea sa renunt la parul lung, dar nu imi pare rau. Deja m-am obisnuit cu noul look si imi place. :)
Apropos de filat: intr-adevar toti stilistii folosesc metoda asta. Daca ai parul des ti se spune ca reduce din volum, daca ai parul rar, ca da volum la par... Intr-adevar parul filat se vede cam aiurea daca nu e coafat si este obligatoriu sa il coafezi cu peria, sa il indrepti cu placa sau sa folosesti produse de styling. Eu am inceput sa folosesc un gel-spray de la Matrix si fixativ. Inainte foloseam rar fixativ si atat, dar de cele mai multe ori, nimic.
Am inceput sa ma spal zilnic pe cap, desi probabil nu e bine. Oricum inainte ma spalam la maxim 3 zile, pt. ca mi se ingrasa repede. Il mai prindeam in coada cand nu aveam timp sa ma spal, dar acum la parul scurt, chiar n-am cum. Totusi am gasit un sampon bun cu care ma impac foarte bine: sampon revitalizant pt. uz frecvent de la Vichy.

Mergi la inceput

Eellya, dupa ce termini cu samponul ala, incearca si Klorane pentru volum. Eu l-am folosit si este foarte foarte bun. Si mai sunt cele de la Boots sau Tony&Guy, pentru volum, la fel, foarte bune.
Daca ai rabdare sa iti speli parul zilnic, nu e rau, doar ca pentru asta trebuie sa folosesti un sampon pentru uz frecvent. Sunt mai putin dure si nu iti distrug scalpul si parul.
Apropo de Cristi Pascu, zilele astea am sa merg la el sa ma vopseasca dupa 2 luni. Nu o sa ma tunda, inca am parul scurt, vreau sa il las mai lung, dar abia astept sa vad ce culoare imi mai face la par!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

Eellya esti tare frumusica si inainte si dupa .

As merge si eu la fetele astea daca vin in rom de sarbatori.

Vreau sa stiu daca trebuie programare ceva ,ele sut mereu la salon ? un nr de telefon aveti ? City Mall e ala din berceni nu?!

mami Amy si bebe Stefan

Mergi la inceput

Amy, esti in Viena! :) Abia astept sa ajung si eu in ianuarie...nici nu ma gandesc la sarbatori cat ma gandesc la 9 ianuarie sa ajung in Viena.

Da, este bine sa iti faci programare inainte, pentru ca ele lucreaza pe ture si nu stiu cum sunt celelalte fete in afara Irinei si Mihaelei.
Salonul se cheama Ga'al Studio. Apartine tipei care este imaginea Jolidon. Mereu cand am fost acolo am dat de ea. Este incredibil de frumoasa si de draguta. Nr. de tel:0741.593.127.
Da, City Mall e ala de la Eroii Revolutiei. Berceni e ceva mai departe :p
Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eellyia spune:

Multumesc amyarabella!
Carrye, foloseam inainte Klorane, dar parca mai mult imi place Vichy. Imi da o anumita textura la par care imi place! Sa pui poze sa te admiram si noi dupa ce mergi la Cristi Pascu!

Mergi la inceput

Adevarul este ca samponul ala Klorane fara balsam imi lasa parul incredibil de uscat...:(
Acum folosesc un sampon de la Sephora, m-am indragostit de produsele lor, tot pentru volum. Este ca o crema.
Eellya, o sa cumpar si eu Vichy acum cand o sa se termine asta. N-am rabdare cu acelasi sampon. Urmatorul trebuie sa fie neaparat altul.
Da, o sa pun poze inainte si dupa, dar sper sa aiba timp de mine saptamana ce vine. Problema mea este ca vreau sa trec ori la saten inchis ori la blond f deschis si sunt nehotarata rau...:( Am ochii albastri si mi-ar placea sa fac un contrast mai puternic. Acum sunt satena cu suvite saten inchis si blond.
O sa incerc sa pun niste poze, poate imi dati idei.

Mergi la inceput

Am pus niste poze dar nu reusesc sa pun cand eram blonda blonda pentru ca sunt prea mari. Il astept pe iubitul meu calculatorist sa mi le faca mai mici. Culoarea mea de acum este cea cu ochelarii la ochi. :p

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

Multumesc mult pt raspuns Carrye !!!

Vi la cumparaturi imi imaginez nu?!

mami Amy si bebe Stefan

Mergi la inceput

Da!!! Initial doar la asta imi era gandul, insa cand am vazut cat de frumoasa este Viena ma bucur foarte tare ca o sa stau 6 zile.
Stiu ca nu e locul potrivit, dar as vrea sa te intreb daca mie si iubitului meu or sa ne ajunga 400 E pentru mancare. Iti mentionez ca nu tinem neaparat sa mancam la cele mai bune restaurante iar eu mananc foarte putin :)
Am facut o mica gafa vis-a-vis de numele fetelor de la salonul din City Mall...Eu o stiam pe o fata Alina pe langa Mihaela. Pe Irina nu o cunosc.
Dar nu-i nimic, acum ne este recomandata de Eellya :)

Mergi la inceput