Ne trebuie si noua o gradi, fie ea de stat sau particulara, nu exista ceva ca lumea in acest sector sau nu stiu eu???
Multumiri,
Si eu sant interesata de o gradinita in acest sector(particulara).Noi locuim in spate la Victor Babes(spital).
Baiatul meu implineste pe 22 dec. 3 ani si caut o astfel de gradinita pentru a vorbi cu cei de acolo. As vrea sa-l dau din primavara - nu stiu daca se poate asa dar ma gandesc ca la particulara e posibil.
Voi ce ziceti? Exista prin zona una buna si daca da mi l-ar primi din martie, de exemplu?
dana, de ce nu il inscrii la gradi de langa blocul tau? eu am auzi9t ca e cea mai buna din sector...
te pup
bobi si andi
sunt confuza... sau poate nu?
Cand aud de subiectul gradinita( de stat) mi se ridica parul in cap ,imi aduc aminte prin ce am trecut acum cateva luni.Toti parintii care aveau copii deja la gradi m-au sfatuit sa ma duc sa ma interesez din timp pt o gradinita si sa nu ma las in ultima perioada ca o sa raman fara loc .Zis si facut ,din luna martie am inceput sa caut la gradinitele din cartier ( sector 3 ),nici o gradinita nu mi la primit ba pe motiv ca e prea mic( el atunci avand cam 3 ani si 3 luni ,dar eu ma interesam pt toamna care ar fi urmat sa aiba 3 ani si 9 luni) ba ca nu au grupa mica ba ca inscrierile incep in luna iunie.Eram disperata nu stiam ce sa fac.M-am mai interesat cam o luna si tot nimic ,apoi am reusit prin cineva dar cu foarte mari eforturi .Mai la distanta de casa dar am reusit.Oricum in privinta asta stam rau de tot sunt foarte multe cereri si gradinitele nu fac fata ( pt ca nu sa mai construit nici o gradinita de stat).
Pentru cele care inca mai cautati ( gradi particulare) puteti intra www.gradinitebucuresti.ro/index.php?c=-2&s=3" target="_blank">Aici .