bona

bona | Autor: maish

Link direct la acest mesaj

sunt noua pe acest forum de aceea va rog sa ma ajutati. Stiu ca este un subiect care a mai fost dezbatut dar poate aveti informatii mai actuale. Sunt in cauratare de bona pentru printesa mea de 10 luni si de putin timp am inceput cautarile. Am sunat la cateva agentii dar numai la gandul ca trebuie sa angajez pe cineva necunoscut mi se strange stomacul. Iar dupa ce am citit din experientele voastre ........... Poate ma puteti ajuta cu informatii,recomandari,sfaturi. Merci

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Maish noi avem pe cineva de la 2 luni. A fost foarte greu. Nu puteam sa ii las singuri nici daca stateam in alta camera pentru ca aveam obsesia ca numai eu pot avea grija de copil, numai eu stiu sa-l adorm etc. Incet incet m-am obisnuit si am incredere in aceasta femeie cum nu am in nimeni altcineva. Este nevoie doar de timp.â

Dupa ce gasesti pe cineva ideal ar fi sa poti sta si tu cu ei o perioada. De exemplu daca vrei sa te intorci la servici ar trebui sa gasesti pe cineva cu cateva luni inainte, ca sa poti supraveghea tot. Ii lasi singuri la plimbare insa acasa ar fi bine sa ai situatia "sub control" ca sa poti invata femeia ce sa faca. Ii explici clar cum sta cu mancarica, cu progra,mul etc, in functie de varsta copilului. Apoi trebuie sa se invete si copilul cu bona asa ca <la inceput s-ar putea sa fie nevoie sa te si plimbi cu ei. Daca este micut va fi usor, daca este mai maricel atunci iti va lua un pic mai mult. Eu am avut norocul ca s-au inteles de minune si asta m-a ajutat foarte mult.

Daca gasesti pe cineva prin agentie este mai usor pentru ca in general sunt persoane cu "referinte". Asa prin cunoscuti este mai greu. Noi tot prin cunoscuti am gasit dar recunosc ca am avut mult noroc. Asta nu inseamna ca este imposibil.

Ce mai conteaza este si relatia ta cu bona. Trebuie sa iti respecte modul de a creste copilul iar tu trebuie sa "il impui" fara a parea un dictator.

Tot asa ar trebui sa clarificati dei la incput problema orarului.

POZE: EMANUEL, LA MARE,MAMININA,MOTI, CASUTA,FLORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

eu tocmai ce am renuntat la bona mea, pentru ca fata merge acum la gradi.
A stat la noi 1 an si jumatate, am fost foarte multumita, cu exceptia unui rasfat cam exagerat.
Daca vrei, iti dau nr ei de telefon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maish spune:

Buna ...merci pentru raspuns ...cred ca ti-am trimis un PM . M-ar ajuta mult de tot daca poti sa-mi dai numarul si cateva referinte despre ea....
Bafta la gradi .......
Printesa mea are 10 luni.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

20. Anunturi pentru Mica Publicitate
Forumul nostru are o sectiune speciala numita Mica Publicitate (http://www.desprecopii.com/forum/classifieds.asp) Va invitam sa postati doar acolo toate anunturile dumneavoastra - despre vanzari, cumparari, anunturi matrimoniale, cautari de bone, doici sau oferte de servicii(u).
Toate mesajele de acest gen care vor fi postate pe forum vor fi sterse. Va multumim pentru intelegere.

Mergi la inceput