Fecioare DC(8)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

14-15 octombrie
Sambata dimineata esti mai sensibil(a) decat de obicei si s-ar putea sa ai probleme in relatiile cu anturajul. Iti recomandam sa fii prudent(a) in tot ce faci. Ar fi bine sa nu promiti nimic, daca nu esti sigur(a) ca poti sa te tii de cuvant. Spre seara, ar fi bine sa te dedici unui hobby creativ. Duminica este momentul sa te ocupi de problemele materiale. Ai posibilitatea sa le rezolvi. Nu este exclus sa ti se propuna o afacere. Spre seara esti invitat(a) impreuna cu partenerul(a) de viata la o petrecere la rude. Nu neglija odihna!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Bun horoscop. Chiar am nevoie muuuuuulta de odihna. Sunt in criza de timp . Ce bine ar fi sa mai am cateva ore in plus pe langa cele 24.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

eu ce sa va zic? am serviciu nou..meditatii..busy busy busy....

Mergi la inceput

Ana-Maria felicitari pentru noua slujba !!!

16 octombrie
O ruda iti propune sa va asociati intr-o afacere. Te sfatuim sa nu te grabesti. Dupa-amaiza esti invitat(a) la o petrecere si nu poti refuza. Fii cumpatat(a), pentru ca esti predispus(a) la probleme digestive!

Saptamana 16 octombrie - 22 octombrie
Iti place sa detii controlul, este o parte definitorie a personalitatii tale, dar luni exista mult prea multe variabile. Flexibilitatea ta - si entuziasmul aferent senzatiei - e un lucru vital. De marti pana joi, cel mai bine ar fi sa te ocupi de curatenie. Poti sa faci o adevarata disctractie din asta daca vrei. In timp ce muncesti, iti vor veni un miliard de noi idei pentru proiectele tale. Vineri si sambata, te impotmolesti cand vine vorba sa iei o decizie. Daca aceasta implica si un partener, delega-i-o. Ar fi chiar indicat sa te obisnuiesti sa mai faci si asa.

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

17 octombrie
Sunt sanse sa faci un pas foarte important in viata. Iti recomandam sa-ti pastrezi calmul si sa mergi inainte, daca esti hotarat(a). Ar fi bine sa nu neglijezi problemele profesionale.

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

18 octombrie
Esti foarte inventiv(a) si te descurci foarte bine in afaceri. Investitiile pe care le ai in vedere iti pot aduce mari satisfactii in curand. Te sfatuim sa nu tratezi cu superficialitate problemele partenerului(ei) de viata. Spre seara, aveti ocazia sa discutati mai mult.

Pe unde sunteti fecioarelor ??? De mult nu a mai scris nimeni nimik pe aici . Vad ca tot singura , adica eu cu horoscopul !!!
Sper ca sunteti bine toate !!!
Pupici si va astept la "raport" !!!

Noi am fost bolnavioare , cea mica . Acum incepe sa-si revina . Saptamana trecuta a fost de cosmar . S-a trezit in fiecare noapte in urlete si plangea fara sa putem sa o linistim nicicum . Eram neputinciosi in fata plansului ei .
Dar bine ca acum e Ok si isi revine incet-incet la normal .

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

19 octombrie
Rezultatele deosebite de la serviciu iti pot atrage invidia colegilor. Dupa-amiaza, s-ar ca persoana iubita sa-ti reproseze ca acorzi prea multa atentie carierei. Ar fi bine sa accepti o discutie deschisa. Spre seara, este posibil sa ai musafiri.

Tot nimeni nimik pe aici !!!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Sa aveti o zi buna , cu multe satisfactii.
Si sa vedem ce se adeverste din horoscopul de azi.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna dimineata fecioare!

anacezare ma bucur ca fetita ta e mai bine!
am citit,dar prea multe nu stiu despre chestiile astea,insa urmaresc ....si-ti tin pumnii sa fie bine!

la mine cariera e acum pe ultimul loc...asa ca va trebui sa o aduc undeva mai in fata ca sa aiba partenerul meu ce-mi reprosa!!!

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

iA UITATI CE AM GASIT EU :

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84499

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput