Fecioare DC(8)
Raspunsuri - Pagina 15
ana_maria222 spune:
9 septembrie
fecioara
Simtul dv. critic ar putea intrece astazi masura si ati putea astfel sa raniti orgoliile catorva persoane care chiar nu merita sa sufere din cauza dv. Dar cum nu o faceti cu rea intentie, nici nu va veti da seama de raul cauzat dacat peste catva timp. Totul e sa stiti sa va cereti scuze si sa va temperati alta data talentul de a observa amanunte neplacute si de a dat glas criticilor dv. Sanatatea incepe sa scartie la capitolul O.R.L. Minunate mai sunt acel nas infundat, gatul "cu tepi" si tusea rebela, nu-i asa?
10 septembrie
fecioara
Sunteti astazi provocati la a participa intr-o afacere dubioasa dar foarte banoasa. Bine ar fi sa nu acceptati daca aveti ceva suspiciuni, ci sa va multumiti cu ceea ce aveti, caci altfel veti regreta amarnic. Familia va cere sa contribuiti cu idei la rezolvarea unei situatii deosebit de incurcate legate de viata amoroasa a unuia dintre membri.
"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Pozeeee
Mancarica
alayna spune:
quote:
Originally posted by ana_maria222
9 septembrie
fecioara
Sanatatea incepe sa scartie la capitolul O.R.L. Minunate mai sunt acel nas infundat, gatul "cu tepi" si tusea rebela, nu-i asa?
Ana Maria,am citit de vreo 3 ori bucatica de sus din horoscop si nu-mi sa cred....Am mari probleme cu gatul,cu amigdalita,n-am mancat nimic,iau antibiotice de vreo 3 zile,sunt varzaaaaaaa.
Chiar si cand beau apa parca mananc cuie sau pioneze
Ma simt foarte rau
Ce mi s-a mai potrivit horoscopul,nu-mi vine sa cred
Va doresc sanatate si sa nu simtiti ce simt eu acum
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
alayna spune:
Imi pare rau irlandeza
Mai fetelor ce a dat peste noi?
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
ana_maria222 spune:
Nici eu nu am o perioada prea buna!!!!!
Pozeeee
Mancarica
alayna spune:
Devylla,iti doresc multa sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele
Sa ne povestesti cum te-ai distrat si ce cadouri ai primit
ana_maria222 spune:
lOmule grabit pe drumul acestei vieti , poposeste o secunda si apleacati privirea asupra
Mirelei (Brabye)…o fata al carei nume canta…si ascultai cantul trist... mult prea trist pentru frumusetea si tineretea unui suflet al carui zbor e frint.POZE
O secunda rupta dintr-o imensitate de clipe a fost neagra pentru Mirela (Barbye), atunci cind soseaua a mai cerut un tribut.Un accident cumplit a imobilizat-o intr-un pat de spital...
E frumoasa si tinara.Si viata a fost cruda pentru ea…avea un vis frumos…sa stringa in brate un pui de om. Acum lupta - cum numai cine iubeste viata poate - lupta sa invinga haosul in care a aruncat-o acel moment rupt din infern. Respira speranta prin toti porii deschisi catre Cer.
Plinge si ride in acelasi timp! Rade pentru ca traieste, e inconjurata de prieteni pe care nici nu stia ca-i are! Si totusi, in spatele ochilor luminosi se vad lacrimi – prea multe lacrimi pentru cei 29 de ani ai ei - e tintuita de pat, are nevoie de ajutor sa se intoarca, sa se spele, pentru ca impactul puternic i-a fracturat coloana vertebrala!....Povestea fara sfarsit
Despre copii a deschis un cont special pentru Mirela (Barbye)… daca vrei sa ajuti…
Pernes Marius
CNP 1671203054691
Banca Transilvania - Oradea
cont RON: RO87BTRL 0050 1201 783864XX
cont EURO: RO36BTRL 0050 4201 783864XX
cont USD: RO70BTRL 0050 2201 783864XX
cod swift BTRLRO22BHA pentru cei din diaspora...
Conturi paypal: ovidiu_m_b@yahoo.com si hippodancer@gmail.com
3 euro (sau 100.000 lei vechi) mi se pare o suma minima care e la indemana oricui, din Romania sau diaspora.
Ce conteaza mai mult este, asa cum stiti - actiunea si implicarea.
Toate picaturile formeaza un ocean.
Va multumim anticipat si nu uitati ca ea, Barbye, este una dintre noi...si daca nu facem NOI ceva pentru ea, atunci, cine?????...
Haideti sa-I redam speranta, haideti sa-I spunem ca visul se poate implini. Haideti sa-I aducem din nou veselia in cintecul numelui!
Va rog frumos confirmati primirea acestui mesaj si da-ti un raspuns, indiferent de decizia pe care o veti lua.
Va multumesc din suflet anticipat.
Dumnezeu sa va binecuvanteze !
Cu stima,
ana_maria222
Conturi paypal: ovidiu_m_b@yahoo.com si hippodancer@gmail.com
Pliculet Romania:
Ana-Maria Misu : Str. Mohorului, nr.1, bl.139, sc.B, et.1, ap.50, sector 6, Bucuresti (ana_maria222) si
Dimieru Gabriela
str.Nicolae Balcescu,nr.31
loc.Craiova,jud.Dolj,cod 1100
cod postal 200676 (Liana30)
VA MULTUMIM!!!
Pozeeee
Mancarica
ana_maria222 spune:
Fecioara
23.08 - 23.09
Eforturi
Criticile rudelor va destabilizeaza si va imping totodata sa faceti eforturi periculoase prin intensitate. Faceti multe drumuri si apelati la persoane fara influenta.
Pozeeee
Mancarica
devylla spune:
Buna feciorici!
Merci frumos de urari!Va pup pe toate in parte!
De distrat ne-am distrat acasica.Apoi am iesit putin la cumparaturi si hop acasa...unde sotul a fost bucatarul sef.Mi-a facut prajitura preferata si a gatit cina.Cadouri multe si frumoase...de la imbracaminte la cosmeticeIntr-un cuvant,a fost super.
La multi ani Lonei!
japonia prin ochii unui amator,www.danasoft.com/sig/devylla.jpg" target="_blank">despre tine
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
violeta69 spune:
Fettelor imi fac mea culpa
n-am fost pe-aici ca nu sunt zgarcita deloc ...am multe comori.....
uite pt fetele care au sarbatorit sambata am 2 comori
si pentru cele de duminica, tot 2 comori
iar pentru cele care isi sarbatoresc ziua azi (sa nu se supere!!!) tot 2 comori
plus multe cantece
si floricele (galbene,ca asa-mi plac mie)
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"