Fecioare DC(8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

La multi ani fecioare!!!

sa aveti o zi superba,

si un cadou ....sa il impartiti cinstit!!!

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

La multi ani fecioarelor nascute astazi
Vroiam sa ma uit pe listuta,dar n-am gasit-o.
Eu de azi sunt la cura de slabire
Unde e hosroscopul pe azi?
Feteloorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,unde ati plecar?

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ce cura de slabire ? Vrei sa renunti la bunatati ? Eu fac cura de slabire doar cand e post.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

fecioara- 6 septembrie

Aveti mari probleme financiare si singurul mod in care le puteti face fata fara a va ingloda in datorii este acela de a mai cobori putin standardul de viata. Iar astrele sunt ferme: nu aveti voie sa va imprumutati, caci riscati sa nu mai puteti plati in viitorul apropiat nici bunurile de stricta necesitate, daramite creditele si dobanzile! In familie treneaza unele nelamuriri in legatura cu diverse probleme si nu reusiti sa obtineti pentru moment nici un raspuns satisfacator de la nici unul dintre membrii familiei. Acest mister neplacut va continua pana poimaine, cand veti afla ceea va interesa atat de mult.

fecioara 7 septembrie

O veste primita de departe v-ar putea tulbura peste masura. Viitorul va decide daca va veti bucura sau nu de ceea ce ati aflat astazi. Va veti bucura insa acum de compania unor prieteni pe care nu i-ati mai vazut demult daca aveti sansa de a fi invitat la o intalnire care initial nu anunta nimic special.

"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
"http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=1

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

fecioara- 6 septembrie

Aveti mari probleme financiare si singurul mod in care le puteti face fata fara a va ingloda in datorii este acela de a mai cobori putin standardul de viata. Iar astrele sunt ferme: nu aveti voie sa va imprumutati, caci riscati sa nu mai puteti plati in viitorul apropiat nici bunurile de stricta necesitate, daramite creditele si dobanzile! In familie treneaza unele nelamuriri in legatura cu diverse probleme si nu reusiti sa obtineti pentru moment nici un raspuns satisfacator de la nici unul dintre membrii familiei. Acest mister neplacut va continua pana poimaine, cand veti afla ceea va interesa atat de mult.

fecioara 7 septembrie

O veste primita de departe v-ar putea tulbura peste masura. Viitorul va decide daca va veti bucura sau nu de ceea ce ati aflat astazi. Va veti bucura insa acum de compania unor prieteni pe care nu i-ati mai vazut demult daca aveti sansa de a fi invitat la o intalnire care initial nu anunta nimic special.

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

fecioara- 6 septembrie

fecioara 7 septembrie

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

La multi ani Alayna Multa fericire si tot ce iti doresti.
Ce faci de ziua ta?Ceva petrecere?
Oricum distractie palcuta si sa ne povestesti ce ai primit.

japonia prin ochii unui amator,www.danasoft.com/sig/devylla.jpg" target="_blank">despre tine

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

si pentru azi din partea mea
La multi ani fecioare!!!

sa aveti o zi superba,

si cadoul ....pe care deasemenea,sa -l impartiti cinstit!!!

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Wow Sabina,multumesc mult de urari.Iti doresc la fel,multa sanatate si liniste sufleteasca
Eu nu prea am chef de nimic,noaptea trecuta o prietena apropiata mie a avut accident destul de grav cu masina.Am ramas fara cuvinte si nu pot sa fac nimic,cred ca-mi voi sarbatori ziua in alta zi,cand se va simti si ea mai bine

Violeta,daca nu mai vine nici o feciorica sarbatorita azi,eu imi iau comoara si plec

O zi superba va doresc

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

LA MULTI ANI ALAYNA.
SA FI FERICITA.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput