Fecioare DC(8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Distractie placuta , sa vi bronzata.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Distractie placuta!

Eu nu sunt in apele mele...de cu dimineata cu vesti proaste si apoi la noapte pleaca si mama....

japonia prin ochii unui amator,www.danasoft.com/sig/devylla.jpg" target="_blank">despre tine

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Horoscopul de azi:

fecioara

Nu amanati rezolvarea unei serii de probleme legate de niste acte, caci orice zi de intarziere v-ar putea face sa pierdeti mult in viitor! Relatiile cu superiorii, pe de alta parte, par a fi astazi deosebit de relaxate, acestia fiind dispusi sa va ajute mai mult ca niciodata, sa va asculte si va ofere sfaturi. Veti descoperi astfel ca si sefii sunt oameni, si nu roboti de emis ordine.

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Nu potriveste horoscopul la mine.

Devylla, imi pare rau ca pleaca mama ta , stiu cum e , nici eu n-o vad pe a mea decat 2 sapt. pe an. E dureros , dar noi ne-am ales calea asta.
Si eu sunt suparata , am un test de sarcina negativ, facut dimineata , chiar daca mai am 5 zile de asteptat pana la urmatorul ciclu.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

azi:

fecioara

Organismul dv. da semne evidente de slabire? Poate o alimentatie mai bogata in fibre, vitamine si minerale din fructe si legume crude v-ar putea reechilibra. Asa ca, reginditi-va regimul alimentar. Poate va v-a ajuta sa fiti si ceva mai calm!

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Azi s-ar putea sa mi se potriveasca horoscopul.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by irlandeza

Azi s-ar putea sa mi se potriveasca horoscopul.

Noi 2 singurei

si mie.....

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Irlandeza...asa e noi ne-am ales drumul.Ieri am zis ca mor,parca niciodata nu mi-a fost asa de greu.De-mi venea sa-mi i-au jucariile si sa plec dupa ea.In fine,asta este.Nu le putem avea pe toate
Tu vrei un bb?Si eu vreau unul...insa inca nu m-am apucat de treaba.Cine stie...poate oi incepe si eu.Oricum iti urez multa multa bafta.
Gata week-endul a trecut ca un fulger.

japonia prin ochii unui amator,www.danasoft.com/sig/devylla.jpg" target="_blank">despre tine

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

fecioara

Astrele va sfatuiesc ca astazi sa fiti deosebit de discreti in legatura cu ceea ce v-ati propus, caci in special persoanele de acelasi sex va pot fura acum multe dintre idei. N-ar fi bai daca le-ar folosi astfel incat sa nu va dauneze dv., dar se pare ca le vor folosi chiar pentru a obtine ceea ce trebuia sa obtineti dv. In rest, se pare ca planurile dv. in legatura cu unele schimbari din camin trebuie sa mai astepte.

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Ce chestie .

se pare ca planurile dv. in legatura cu unele schimbari din camin trebuie sa mai astepte.

Si eu care vreau sa ma mut, tocmai azi mergem sa vedem o casa.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput