Are cineva copilul la gradinita 210 din Drumul Taberei? Cum este? Pana acum am citit doar ca este foarte greu sa-ti inscrii copilul acolo. De ce?
Cum sunt educatoarele sau altceva despre aceasta gradinita nu se spune.Fetita mea are 3 ani, la anul vreau sa o inscriu aici pentru ca este aproape de casa. Imi puteti spune mai multe despre "temuta" gradinita 210?Multumesc
Eu am fost la acea gradi...dar asta se intampla acum vreo 25 de ani...Era o gradi buna pe vremea aia...dar nu am info mai recente, ca m-am mutat din cartier..
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album
Eu voi avea, din toamna, fetita la grupa mijlocie din aceasta gradinita. Eu am o vecina in bloc care are acum fetita cea mica acolo, si a avut-o si pe cea mare. De la ea am aflat lucruri bune despre aceasta gradinita.
Stiu ca e greu de inscris copilul acolo, pentru ca ar fi una din cele mai bune gradinite din zona, e renovata de curand si arata bine pentru o gradinita de stat. Despre educatoare nu stiu din pacate mare lucru, doar ca ar fi ok. Cand vom incepe din septembrie am sa-ti pot da mai multe amanunte.
Ruxi 16+ si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
Povestea nasterii
Burtica 25 iunie