cresa cu TV...

cresa cu TV... | Autor: ana_a

Link direct la acest mesaj

Buna!

As vrea sa discutam aici despre televizorul si copilasii astia mici de cresa....
Furia si supararea mea vine de la faptul ca la cresa unde il duc pe Stefan au televizor si de 2 zile incoace de cate ori ma duc dupa el stau toti copii pe scaunele si se uita la TV la desene animate....Vi se pare normal???
As vrea sa vorbesc cu doamenele de acolo despre acest lucru, ca eu nu vreau sa-l mai vad pe Stefan ca se uita la TV dar imi este un pic teama de reactia lor, nu as vrea sa fie luat cu alti ochi din cauza asta, nu stiu cum sa abordez subiectul; acasa nu are acces decat cand mananca la Animal Planet in rest televizorul nostru este mai mult inchis...
Mai sunt crese/gradinite unde copii se uita la TV??

Ana, mamica lui Stefan

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nu am neaparat un raspuns la problema ta. Te duci pur si simplu si deschizi discutia cu directoarea cresei. Ii spui ca ai prefera ca copilul tau sa aiba alte activitati mai adecvate varstei decat uitatul la tv.
De fapt vroiam sa-ti atrag atentia ca uitatul la tv in timpul mesei este mai nociv decat in timpul statului la cresa. Masa e masa, toata lumea sta jos, mananca, se poarta discutii usurele si calme. In principiu toata lumea trebuie sa se concentreze asupra mancarii. TV la masa nu ar trebui sa existe.

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Cresa din Dr. Taberei (Compozitorilor) are TV in fiecare "salon"...
CE e mai rau e ca sunt lasati sa se uite la Jetix, care dupa parerea mea este un program de desene animate care incita la violenta, desenele sunt urate, etc...

Sunt de acord cu cele spuse, prefer jocurile intre copii statului in nestire in fata televizorului.

Eram chiar tentata sa vin cu sugestii (gen Minimax..unde unele sunt chiar educative...sau animal planet...) Noroc ca vara stau mai mult pe afara...

Vedem la toamna...cu siguranta voi avea ceva de spus daca se insista pe ideea de TV.

Atentie insa...in crese personalul este de regula cu pregatire medicala, nu pedagogica...poate fi si un argument in sustinerea "educatiei" cu televizorul...ele nu sunt obligate sa educe...ci sa supravegheze...

Am spus aceste lucruri nu prentru ca sunt de acord cu ele, nici sa starnesc polemici, ci pentru ca lucrurile sa fie vazute cu realism, obiectivitate...

Ramona (sapt. 32, pentru a doua oara mamica!!!)

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bran spune:

Eu am experienta a 2 crese: cea de Ialomita si cresa Miorita. Ambele cu televizor in fiecare clasa. Nu am protestat dar am limitat cit se poate acasa uitatul la televizor. Nu cred ca se poate face ceva...

Adriana

Mergi la inceput