Piticodromul de sept-oct 2005 (134)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Mda, nu era public...deh, asa e cu roza.Acum este Teo 10-11 luni.Acum am vazut ca si tu Kidutz te pregatesti de contzed, bravos! Iti doresc o vacanta placuta, asa cum o visezi. Suna romantic, numai tu cu sotul..., asta zic si eu concediuTeodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

locca, poti da mana cu mine ca la noi e la fel.
si el se trezea noaptea sa suga desssss ca imi omora titi.
am incercat cu formula si am reusit sa-l fac sa bea dar nu intotdeauna cat ar trebui...dar mai e si titi.
seara la 6 ii dau cereale cu fructe sau gris sau iaurt depinde.Am observat ca daca ii dau la 5 papa mai mult lapte la 9.
I-am bagat formula la 9 si cel mai mult a papat 180 ml.A dormit 1 h si dupa aceea a ras 2 sani....no, ce zici?
ei nu de fiecare data vrea lapte, aseara mi-a baut 50 ml....si noapte la 3 s-a trezit si mi-a ras 100ml de foame zic eu.
Deci la 9 trebuie sa nu fie obosit tare si sa fie flamand ca sa pape formula.Normal daca deja papa lapte din sticla. El papa din sticla cu cioc de la nuk.
Fara titi la sfarsit nu merge.
Poti folosi humana 3 sau milumil 3. ce vrei tu....vezi ce-i place.
noi suntem pe humana 3 cu gust de mar.

PRAJITURI

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna tuturor! Intru si eu foarte succint sa multumesc celor care nu au uitat de aniversarea lui Alberto, many thanks dragutelor! Cu intirziere dar din inima "La multi ani!" pentru Petra si toti aniversatii din ultimele saptamini!
Aseara am aterizat si noi acasa dupa 3 saptamini si jumatate de concediu petrecut partial in Romania si partial in Italia. Din pacate, si aici imi fac mea culpa, nu am avut cum sa stam prea mult in Bucuresti caci am fost si cu nasii lui Alberto (italieni) care au vrut mult sa mearga la munte si am fost la Durau, unde a fost tare, tare frumos. Apoi am plecat in grup mare (cu parintii, familia fratelui si inca alte citeva rude) in Italia (insula Elba) unde am si sarbatorit (dupa cum v-a relatat Ioana deja, mersi Ioana) aniversarea lui Alberto. A fost totul de vis, am stat intr-o casa de vacanta cu piscina si m-am bucurat ca au fost si multi copii de la 1 la 3 ani care au facut petrecerea de ziua lui Alberto si mai speciala. De cadouri... ce sa mai zic cred ca as scrie prea mult daca as scrie totul....dar cel mai incintat e Alberto ca are acum propriile laptop=uri (2 la numar, dar diferite!) astfel ca nu mai atenteaza la laptop-urile sau computerul nostru! Alberto a fost imbracat in bej deschis cu papion bej inchis....eee crai mare, ce mai! I s-a cintat "La Multi Ani!" in vreo 5 limbi(italiana,portugheza, romana, olandeza, engleza) iar el a dansat gratios. Luminarea a stins-o din prima si apoi s-a jucat cu mina in toate torturile de pe masa servindu-se singurel ca deh e mare fan la capitolul mincare!! Acum se plimba tacticos cu bicicleta lui cea noua (tot unul din cadouri) si saluta pe mamici si copilasi!

Promit sa revin cu detalii ca acum sunt inca obosita,sorry.

Scuze ca n-am citit din urma mai nimic dar recuperez eu, promit!

Salutari de la noi,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Ioana am lasat tot ce ti-am adus pentru Miruna si tine la frate-miu care vine relativ des in Bucuresti. O sa te sune el cind e in Bucuresti sa va intilniti sa ti le dea, OK? Mii de scuze ca nu am reusit sa ne vedem dar next time for sure!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

'neata pe la pranz!

Am vazut o fetita tare frumoasa la mare, pe Teodora.
Norina, e o scumpa, cum mananca ea piersica, sau cu rochita ei cu mere.
Ma bucur ca te-ai mai linistit, si intr-adevar esti asa cum te-a laudat Jadi.

Ruxandra, si eu zic ca ii poti da completare lui Matei. Nu te sfatuiesc sa alegi Milupa 3, e un amestec cu cereale, si e foarte dulce.
Cred ca poti incerca si lapte de vaca, nu neaparat lapte praf.
Oricum, mai bine intrebi un medic, ca parca Matei a avut ceva pb. cu burtica in ultima vreme.

MiFloricico, ce bine ca v-ati intors.
Sa stii ca in lipsa ta nimeni n-a mai raspuns asa constiincios la toata lumea (cum faceai tu).
Cum ati serbat-o pe Ana-Maria ?

Si sora-mea e tot Ana-Maria si am fost aseara la terasa cu domnisoara, care a fost vedeta.
Strangea tot de pe toate mesele, agata toti baietii mai mari (are o tehnica: ii fixeaza cu privirea, le zambeste pana ii zambesc si ei, dupa care nu ii mai baga in seama), se ducea la toate mesele (cu mine bineinteles) si apoi facea "Pa" si aplauda pe toata lumea.
Eu o suspectez ca suspina dupa frati-sau, de asta agata baieti.

Cand am venit acasa, a facut prezenta la animalele din carticica ei preferata. Eu dupa obiceiul forumului, ii explic un singur animal : veverita. Dar ea imi arata cu degetul si la celelalte, vroia fata sa le stie.

A, Sofia, sanatate multa Nukai. Si lasa ca si bunica o ingrijeste bine, gandeste-te ca si eu o las acasa pe domnisoara chiar daca e bolnava. Asta e situatia.

Si noi avem un ham no name, la care Anca urla de cum i-l pui.Probabil a piscat-o vreodata bona cand i l-a pus si de atunci a decis sa il refuze.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Dana_Lucia, ma bucur ca ati petrecut frumos aniversarea de 1 an.

A, si sa nu uit, Kid, concediu placut. Ce romantic un concediu in doi.
Stai linistita, Alex te asteapta sa o vezi cum merge singurica.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

uau, dana lucia, e ca in povesti ce spui tu acolo! felicitari pt concediu reusit si pt o aniversare intr-adevar deosebita!

mifloricica si ioana cred ca recupereaza in continuare.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

sa va intreb ceva, oare voi ati observat asa ceva la copiii vostri?

radu se culca in majoritatea datilor cu capul lipit de aparatorile paturului. sau intr-un colt, se inghesuieste acolo. oricum, aproape intotdeauna, capul este lipit de un perete al patutului. probabil se simte mai protejat, mai comod, il linisteste amintirea de cand era in burta, este un instinct de aparare, nu stiu. poate o combinatie.

mie imi pare un pic rau, pt ca la ce calduri sunt, el se lipeste cu capul de apratori si ii transpira capul de nu se poate. si nici nu stiu ce sa fac. pana acum, dupa ce adormea, il mutam eu un pic mai in jos. dar acum l-am lasat. ma gandesc ca poate se simte mai linistit asa, chiar daca se incinge un pic. nu prea stiu cum sa fac. eventual sa-i pun un material din bumbac ceva la cap... dar e clar ca el prefera peretii patutului.

poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

aaa, ca mi-am amintit si vad ca oricum am acaparat eu forumul si vorbesc de una singura:

azi e ziua onomastica a lui radu. cum stiu ca mai sunt doi tizi pe la noi, le urez si lor "la multi ani!".

cge, domnshoara ta la terasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

neata

Iar nu am timp... dar m-am impacat cu ideea ca poate voi avea la pensie .

Ruxandra nu cred ca iti amintesti dar acum vreo luna am avut si eu aceiasi pb cu sculatul noaptea sa manance. Nu am primit nici o solutie asa ca improvizat eu una . Masa de pranz i-o dau pe la 1.30-2 (el inca papa fructele cu biscuiti pe la 10). Apoi masa de seara i-o dau pe la 7 sau chiar mai tarziu (in functie de cat de mult a papat la pranz). Si seara la culcare ii dau laptele pe la 10. Acum asta cu laptele depinde ora de culcare. Daca se culca inainte de 10 nu-i dau lapte ci i-l dau prin somn (sa nu fie nici prea aproape de masa de seara, ci dupa minim 3h). Acum nu stiu daca gresesc pe undeva... dar cert e ca nu se mai trezeste sa pape noaptea.

tuturor copilasilor bolnaviori. Sa treaca repede, repede !

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput