Piticodromul de sept-oct 2005 (134)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

Codruta, ca bine zici mama cu papucei. Na ca trebuie sa bat apropouri pe la cei care se tot inghesuie sa vina pe la noi, ca vor sa aduca ceva. Asa ca o sa le spun de papucei de casa. pentru ideie.

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christina-m spune:

Buna dimineata

Am intrat sa ii urez cu intarziere La MUlti Ani!!! lui Alberto Emiliano. Sa cresti mare si voinic si sa ai parte de tot ce e ma bun.

Cristina si Matei (29.10.2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata buburuzelor,

Hai, trezirea, ca ne sta productia, pai nu s-a mai scris nimic de ieri dupa-amiaza, frumos ne sade?

Gabi, draga mea, inca o data condoleante pentru greaua pierdere suferita si iti urez tiei si intregii familii putere sa treceti cu bine de aceasta incercare.
Ca sa (incerc sa) raspund la intrebarea ta, acolo unde e mesajul inregistrat nu ai o optiune de "save", daca dai click dreapta pe mesaj?
Felicitari pentru progresele lui Tudor, ti-am revazut pozele, ai doi baieti frumosi foc. Sunt asa de minunati copii ca reusesc sa-ti aduca un zambet pe fata indiferent cat ai fi de trist.

Pupaturi la fete, o zi buna va doresc,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Waw, Cristina ai dreptate, mai avem un "senior" in grup.

Alberto, La multi ani!
Sa fii sanatos, fericit, norocos si mereu inconjurat de dragostea parintilor tai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

la multi ani, alberto!

am deschis un album nou pe adresa comuna. cred ca aveti cu ce va mandri acolo.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Kristinutza, cum se numeste noul album?

quote:
Originally posted by kristinutza

la multi ani, alberto!

am deschis un album nou pe adresa comuna. cred ca aveti cu ce va mandri acolo.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

buna dragutelor,

am intrat sa va citesc (se pare ca sunteti in week-end si va prieste ) si sa va salut

Mergi la inceput

offf, ma lasa neuronu

am vrut sa urez si eu, dar si cu scuzele de rigoare pentru intirziere,
Alberto si Alex doar lucruri frumoase sa vina in calea vietii voastre si sa cresteti baieti mari si de caracter.
-icuri de la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutare! Ne-am intors din concediu, si urez si eu la multi ani Petrei si lui Alberto! Sa cresteti mari si sanatosi! Dana Lucia m-a rugat sa va transmit salutari, ei sint in Italia unde i-au facut o petrecere pe cinste lui Alberto.

Eu sint atit de obosita, ca am nevoie de un concediu de o saptamina sa-mi revin dupa astea 2 saptamini. Miine la servici sper sa reusesc sa termin de citit din urma, noroc ca n-ati avut tastarnitza.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Anya20 please help
Nu mai reusesc sa dau de nr tau, te rog daca esti pe aici da-mi un raspuns, sau voi fetelor daca stiti, ce am voie sa-i dau in caz de insolatie?Am stat azi mai mult in soare si chiar daca a avut pe caput o bascuta acum e cu febra 38,2-38,4 si e bleg si eu disperata cum ma stiti.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput