Febra renovarii !!!
Raspunsuri - Pagina 6
nanna spune:
Neata fetele!! Codruta, Georgi, dar voi sunteti inaintea mea
La noi inca nu se vorbeste despre pun faianta si gresia, desi sper sa se apuce sapt viitoare. Voi cand ati inceput mai exact lucrarile?
Georgi, intr-adevar, mare noroc cu fratele tau, daca stiam il chemama si noi...Si la noi a uitat respectivul sa scoata priza pt masina de spalat si chipurile se duce azi dimineata, faza tare e ca mesterul deja a facut peretel respectiv cu rigips si e mai nasol
Codruta vrem poze, vrem poze!!!!
Uite promit ca o sa fac si eu maine sau poimane si pun cu santierul de la noi
Fetele ce ma fac????? Nu m-am hotarat la mobila!!!! Codruta, am vazut site-ul celor de unde iti iei tu mobila: SUPEEEEER. In Buc nu am vazut firma aceea. Dar cred ca sunt niste scoruri....
Am vazut doua dormitoare care ne-au placut, dar nu ne-am hotarat, ca sa nu mai zic de mobila pt pitica mea...dezastru, parca nici aia de la Mobexpert nu imi mai place. Voi ce mobila le luati piticilor???
Spuneti-mi si mie care e treaba, ca v-am ayzit pe amandoua, de ce dati cu var in baie si u cu lavabila????
Va pupic si spor la treaba!!!
POZE! POZE!
http://indra.designit.ro
nanna spune:
Christel nu te-am uitat! Am fost atenta la mobila si pt tine, dar sa stii ca sunt fff multe modele la diferite preturi...asa ca...trebuie sa vezi tu. De ex bucatarii sunt dragute pe la 8-9 mil, dar gasesti si cu 20-30!!! Canapele, depinde din ce material te intereseaza, pt ca e dif de pret destul de mare. Dormitoare sunt dragute pe la 18-25 mil, iar biblioteci( din acelea moderne wenge) sunt intre 9-30 mil!!! Noua ne-a placut mult una la 12 mil pe care cred ca o sa o luam.
Imi pare sincer rau ca nu te pot ajuta mai mult, dar nu mi-ai spus dupa ce sa ma uit mai exact. Oricum o sa ma mai duc si daca imi dai mai multe detalii...cu placere!
Pupici!
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by codruta_grg
Aaaa, Georgi, la mine au pus intai usile si apoi au reparat si gletuit in jur.
Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& Poze noi &
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
Chestia asta am facut-o si noi la vechiul apartament. Dar s-a chinuit meseriasul foarte mult sa scoata colturile drepte.Si tot nu i-au iesit cum trebuie.Asa ca acum am reparat intai ( la sfatul lui), pe urma sotul ia masurile fixe si le munteaza.Nu mai ramane decat maxim un cm intre usa si zid si se repara apoi foarte usor.
Nu mai stiu cum e cu perdeaua.Lasa ca fac proba, vad cum se increteste si eventual mai cumpar pe urma.Macar sa ajung eu la perdele.
Nanna Mie imi da impresia ca peretele dat cu lavabila nu mai respira.Adica nu mai e poros.Nici nu stiu cum sa-ti explic.
Aici am avut peste tot lavabila.Si in dormitor am avut probleme cu igrasia.Dupa ce am izolat am dat tot cu lavabila.Si pe la geam tot nu am scapat de ea.Am racait-o si am vazut ca igrasia era numai in lavabila, nu pe dedesubt.De-asta zic.Si mai ales in baie ma gandesc ca sunt aburi si de-asta nu mai vreau.
Intrebai cand ne-am apucat de treaba?Io am inceputacum 2 saptamani dar ti-am zis cum se lucreaza la mine.Dupa ora 18.00.Am avut iar noroc cu un nepot de-al sotului care a venit si ne-a spart ce era de spart.Am fost foarte multumita de el.Acum ma uit ca parca prinde contur totul.
Hai ca m-am intins iar...
La mobila nu va pot ajuta pentru ca eu o am deja pe-a mea de vreo 2 ani.Am facut-o la comanda pe cea din bucatarie si dormitor.
Hai pupi si spor la santier.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania
POZE
codruta_grg spune:
nanna, noi ne-am apucat pe la sfarsitul lunii iulie, 30 iulie.
Mesterii au estimat ca in max 2 saptamani terminam, deci prin 15 sept sper sa ne si mutam.
Pozele nu stiu daca apuc sa le pun azi, ca lucreaza sotul la calc.
Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& Poze noi &
codruta_grg spune:
Hai ca am uplodat poze AICI
& Poze noi &
codruta_grg spune:
Noi la Petra i-am facut mobila anul trecut, o mai tin anul acesta si poate la anu' am sa ii fac alta, mai de domnisoara, cu pat in toata regula.
Aici se vede mobila lui Petra, dar sunt facute pozele cu camera video si nu se vad bine culorile, dar in celelalte albume puteti vedea mai bine mobila.
E simpla si utila, ca am sertare si rafturi o gramada.
& Poze noi &
nanna spune:
Codruta, super mobila, chiar nu ai avea de ce sa o schimbi!
Doamneeee ce e si la voi, asa arata si la noi santierul!!! Baia e identica cu a noastr si tot ca si la voi au trebuit sa puna rigips pe doi din pereti. Daca ati inceput treaba in iulie, suntem bine si noi, la noi abia de 2 sapt lucreaza. Poate diseara sau maine seara sa fac si eu poze acolo, dar deja acum arata bine fata de ce a fost, ca sa nu mai zic inainte sa se apuce arata jalnic apartam!!!!
Georgi, spor la lucru in continuare, chiar e bine daca abia de 2 sapt se lucreaza. Parca tu spuneai ca la baie nu schimbati cada etc??? Scuze daca nu am retinut bine.
Referitor la lavabila, aici nu am avut probleme si e zugravit de vreo 6 ani, nu stiu ce sa mai zic.
Pupici!!!
Christel spune:
Nanna, ti-am trimis un mail, l-ai primit?
Mai am si eu cateva nelamuriri, poate stiti voi mai multe.
Vrem sa punem parchet laminat in camera, insa am vazut ca are durata de viata de cca 5-10 ani, nu e putin, cele care aveti deja laminat de ceva timp, cum se comporta, de ce oare s-ar strica dupa 5 ani? Sunt in dubiu,o fi mai bine sa pun mocheta? Acest spatiu va fi destinat inchirierii si nu stiu cum(si ce) s-o mentine mai bine? Voi ce spuneti sa pun parchet sau mocheta?
Si acum alta problema care nu stiu cum s-o rezolv: initial am zis sa punem in baie faianta pe pereti(nu pana sus la tavan) ci numai pana la 150cm in inaltime, apoi am vorbit cu mesterul si a spus ca se pune pana la nivelul tocului usii(adica cam180-200cm), deci ar ramane pana sus cam 3 randuri de pus. Eu ma gandeam sa ne coste mai putin dar asa ar fi vorba cam de 3m de faianta, atat de cumparat cat si de montat, deci cam 1,5 mil si ma intreb daca se merita, apoi ar trebui dat tot timpul cu lavabila si ma intreb daca nu se formeaza igrasie in locurile date cu lavabila(mai ales dupa ce am citit si pe aici ca nu respira peretele si s-ar ivi unele probleme cu igrasia din cauza aburului, mai ales ca nu este fereastra la baie ci numai acea aerisire). Voi ce ziceti, voi cum aveti sau cum puneti faianta pana sus la tavan?
Poate imi mai impartasiti din experientele voastre ca trebuie sa ma hotarasc repede. Si unde gasesc gresie si faianta ieftina si relativ buna si frumoasa?
georgi75 spune:
Codrutza ce-i la voi...Lasa ca usor usor le faceti voi.Si sunt sigura ca o sa iasa ceva super.
Mobila e super.Dar m-ai lovit cu jaluzelele... Ca vreau si io si nu am de unde sa iau de la noi din oras.Cred ca va trebui sa ajung la Craiova.
Nanna eu spuneam ca nu schimb cada acum.Nu ne ajung finantele asa ca baia e neatinsa.Asa ramane pana la anul .Cu lavabila...sa stii ca e si dupa peretii blocului, din ce sunt construiti.
Christel sfatul meu e pentru parchet.Se intretine mult mai usor decat mocheta( mai ales ca e de inchiriat).Iar la bani cred ca ajungi cam la fel.Metrul de mocheta si metrul de parchet sunt cam la fel.Daca nu chiar mai scumpa mocheta.Cel putin asa e aici.
Iar in legatura cu faianta in baie, eu as pune pana sus.Si asta pentru ca e mai usor la zugravit.Dai decat tavanul si gata.Nu mai stai sa te chinui cu o pensula pe la colturi.
De fapt eu asa am facut in bucatarie.Faianta pana sus.
Doamne...cat m-am intins iar...Noi am carat azi toate lemnele si usile vechi, asa ca s-a mai facut lumina.Mai e niste caramida si vreo 3 saci cu moluz pe-acolo dar pe-aia ii rezolva sotul maine seara.
Hai pupi si spor la trebi
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania
POZE
nanna spune:
Christel, ti-am scris, insa adresa ta de mail nu este corecta si dupa ce mi-a fost returnat de 2 ori l-am trimis pe PM, sper sa il fi primit.
Referitor la intrebarile tale de pe forum, in locul tau, cum zicea si Georgi, as pune parchet, e la fel la pret, da alt aspect incaperii, iar daca vrei sa schimbi, il scoti mai usor decat mocheta; iar daca parchetul ar rezista chiar si 5 ani, in mod sigur o mocheta nu mai arata bine nici dupa doi.
Referitor la faianta in baie, ca in multe cazuri, adevarul e la mijloc: mi se pare putin 1,50 m faianta, nicaieri nu am vazut asa, insa nici 1,80-2m nu mi se pare ok, undeva la 1,70 cred ca ar fi potrivit. Daca pui pana sus de tot nu mai respira peretii, daca prin lavabila ai dubii ca ar respira, gandeste-te ca prin faianta nici atat!!!
Noi in bucatarie am pus doar unde avem chiuveta si aragazul, am vazut peste tot ca nu prea se mai poarta faianta in toata bucataria, oricum, chestie de gust!!!
Azi am uitat sa fac poze la noi, sa vedeti ce de speriat e si acolo, Georgi daca la Codruta ai facut ocii asa...la noi iti ies de tot
Pupici!