Febra renovarii !!!
Raspunsuri - Pagina 4
irina.c. spune:
quote:Eu mi-am facut acum mobila pentru bucatarie,imi place grozav cum a iesit.Partea de jos are 1,40 m lungime,cea de sus 2,10 m.A costat 9 milioane,iar transportul si montajul au fost separat(1,3 mil.)A durat 3 saptamani.Comanda am dat-o la depozitul de langa parcul Tineretului.Gasesti acolo zeci de modele,iar preturile mi s-au parut accesibile.Cu exceptia mobilei de bucatarie,zic ca ai iesi mai bine cu mobila cumparata de-a gata.
Originally posted by Christel
Dar de mobila la comanda imi recomandati pe cineva?
Imi trebuie mobila pt bucatarie, o biblioteca simpla in camera+un sifonier in 2 usi, o masuta de cafea in camera+ o masa rabatabila in bucatarie(pt ca bucataria are 165 latime, sunt nevoita sa fac o masa rabatabila) si un cuier pt hol in care sa fie inclus si acel dulap pentru incaltaminte. Aveti idee cat ar putea sa ma coste astea toate?
Multi mi-au spus ca mai ieftin ies daca le iau gata facute din magazin, voi ce spuneti? Ce experiente aveti cu mobilierul?
Uite ce-a iesit la noi:http://i10.photobucket.com/albums/a146/ireneme/RIMG0504.jpgIrina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
nanna spune:
Buna fetele!
Christel, sunt in jur de 20 mp de parchet si intr-adevar se fixeaza f usor. Si noi avem linoleum lipit si asta care lucreaza la noi il dezlipeste ca a zis ca pe dedesubt transpira si s-ar umfla parchetul. Deci sa ii pui sa il scoata!
Referitor la mobila, dupa ce am avut o experienta neplacuta cu un tamplar, cred ca iesi mai ieftin daca o iei de-a gata. Cei care au fabrici iau materialele la preturi mai muci decat tamplarii care le iau la bucata. Noi vroiam un sifonier de 2,40m si am chemat un tamplar"ieftin", recomandat de un prieten; ne-a facut schita cum am vrut si ne-a sunat peste vreo 3 zile sa ne zica cat face: 28 mil!!! Asta in conditiile in care iti iei dormitor intreg cu 17 mil!!! De atunci m-am lamurit si nu imi mai trebuie nimic facut pe comanda!!!
Irina.c., intr-adevar bucataria e super si pretul nu e mare, noi insa am gasit la Mobexpert o bucatarie nu super moderna dar f ieftina si bine lucrata care face cam 5 mil( corpurile care ne trebuie noua) cu transport inclus.
Sa va bucurati de ea, e super!!!
Referitor la mesterii de la noi, slava Domnului suntem si noi multumiti. Ieri a fost unul singur si curatase doua camere si un holisor mic din fata lor, iar pe jos era luna!!! Omul a zis de la inceput ca dureaza o luna, noua nu ne-a venit sa credem, dar se pare ca se tine de cuvant. A!!! Si inca o faza tare, cand a vazut el ca e chiar mult de reparat si indreptat, am aflat ca si-a luat 2 sapt concediu de la servici ca sa vina de dim pana seara sa aiba timp sa termine cand ne-a promis!!! Cu siguranta voi face poze la final si o sa iti arat, dar din cat am inteles, il mai asteapta deja vreo 2 lucrari. El a angajat la o firma care face vile in Cartierul Francez.
Tinem legatura! Va mai tin la curent cu inaintarea lucrarilor!
Pupici si sa mai scrieti ce ati mai facut sau aflat!
http://indra.designit.ro
irina.c. spune:
quote:Multumim.Noi a trebuit sa facem pe comanda,fiindca ceva de-a gata nu se potrivea,din cauza modificarilor facute(am mutat chiuveta langa aragaz si in locul ei am bagat frigiderul).E grozav de comod asa,nu mai alerg ca o bezmetica prin toata bucataria cand fac mancare,iar in partea opusa mi-a incaput o masa mare,de 8 persoane(se face de 12).Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
Originally posted by nanna
Irina.c., intr-adevar bucataria e super si pretul nu e mare, noi insa am gasit la Mobexpert o bucatarie nu super moderna dar f ieftina si bine lucrata care face cam 5 mil( corpurile care ne trebuie noua) cu transport inclus.
Sa va bucurati de ea, e super!!!
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
Christel spune:
Irina.c frumoasa mobila ta sa o stapaniti sanatosi, cam asa ar trebui si la mine; aragazul e tot in locul unde il ai si tu, iar in locul frigiderului e loc pt masina de spalat iar langa e chiuveta; si toata bucataria are lungime aprox 4 metri, dar eu ma gandeam sa ma coste undeva in jur de 5-6 milioane.
Nanna, n-ai o poza la mobila care ai vazut-o la 5 milioane? Daca mai mergi prin magazine de mobila, poate ai te rog posibilitatea sa faci si niste poze sa le pui aici.
La mine o sa se ocupe cumnatul meu de comenzi(cumparaturi) dar eu trebuie sa ma decid cam ce vreau(el sa-mi trimita niste poze) si sa ma hotarasc.
Unde sa-l trimit sa vada mai multe modele si poate cumpara de-a gata si celelalte, se pare totusi ca la comanda ma costa mult mai mult.
Voi ce ziceti, am inteles ca sunt niste depozite mari de mobila,unde expun mai multe firme, pe unde sunt?
nanna spune:
Christel, Mobexpert au site: www.mobexpert.ro, vezi si preturi acolo. Depozite de mobila sunt in Ghencea, Pantelimon, Militari. Mobila accesibila si draguta gasesti si la Elvilla. Au si ei site. Vezi ce ti se potriveste.
Te vei descurca de minune. Pupici
nanna spune:
Salut fetele!!! ce mai faceti, ati plecat in vacanta toate???
La noi s-au apucat de azi de reparatii, indreapta balconul, il izoleaza. Abia astept sa ii vad si construind ca pana acum doar au daramat si cojit
Astept noutati si de la voi!
Pupici
Christel spune:
Nana, eu cel putin sunt pe baricade, tot caut sa ma informez, saptamana viitoare se intoarce cumnatul din concediu si-l pun la treaba. Pana atunci trebuie sa ma hotarasc eu ce vreu, nu m-am hotarat de unde luam mobila, eu inca mai sper sa dau de un meserias care sa mi-o faca la comanda si sa nu ma coste scump.
La tine au terminat de pus parchetul? Spuneai ca trebuie scos linoleumul, apoi se mai toarna sapa sau nu mai e nevoie? Tu de unde ai luat laminatul si cu cat?
Spor la treaba.
nanna spune:
Buna Christel! Nu au ajuns la parchet inca, ala se pune la urma , din cat am inteles. Abia au terminat de curatat peretii, au scos gresia si faianta veche. De azi s-au apucat de reparatii, miercuri vin sa puna termopanele, monteaza si usile, apoi zugravit etc.
Parchetul l-am luat o parte di Brica si o parte de pe Valea Cascadelor. Nu mai tin minte pretul, l-am luat de vreo 3 luni si cu mai multe si nu mai stiu.
Bafta si tie in continuare sa imi spui daca ai gasit sa dai comanda de mobila
Pupici!
codruta_grg spune:
Am plecat o saptamana in Vatra Dornei, dar mesterii nostri au lucrat. Sunt foarte seriosi. E si normal, daca ne-au cerut 70 milioane manopera (foarte bune preturile tale Christel, dar aici n-am gasit un meserias care sa lucreze la pretul asta-ma refer la adevarat meserias, nu zugravi).
De electrician sunt tot mai ingrozita. Mi-a tras un cablu pentru termostatul de la centrala, de zici ca e antena, asa e de gros firul. Il astept vineri pentru mici-mari nodificari.
Sa va zic mai departe: am montat usile (2 le-am trimis inapoi ca aveau "mici" defecte)-dar le-am tras in folie, sa nu mi se zgarie. Am daramat un zid intreg (nu de rezistenta) ca nu aveau cum scoate peretele drept. Au cam terminat cu mastile din gips-carton, peretii de gletuit. Pe vineri cred ca incep de pus faianta si gresia in bai.
PS: stiti ceva acuma mai nou, cand se monteaza centrala cer astia de la gaz ceva aerisire speciala, situata in partea de jos, spre exterior? (in afara de cea normala). Ca instalatorul mi-a facut una.
Succes in continuare
Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& Poze noi &
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
nanna spune:
Bine ai revenit Codruta!
Si la noi lucrarile avanseaza: au daramat bucata de perete dintre bucatarie si balcon, acum avem si noi o bucatarie normala, au gletuit si ei in living, hol, au pus termopanele, dar desteptii au spart un geam si vor reveni. Acolo unde era necesar au refacut peretele( la baie) din gips carton, azi toarna sapa in bucatarie si balcon, balconul l-au izolat si indreptat la mare arta!!!!
Din cate imi dau eu seama suntem cam in acelasi stadiu, Codruta!
Maine mergem la niste depozite de mobila si nu sunt deloc hotarata ce vreau, mai ales pt dormitor. Imi place mult wenge, dar am eu o senzatie (defapt am si citit intr-o revista de specialitate) ca in curand ii va trece vremea. Poate imi dati niste sfaturi. Parchetul este fff deschis, deci ar merge si contrast cu wenge, dar si ceva deschis la culoare.
Va pupic!