Febra renovarii !!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanna spune:

Codruta, am gasit ce zici tu, dar pozele acelea sunt din timpul renovarii, stiu sigur ca le-am mai vazut. Nu vad insa unele cu apartam terminat!!! Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream spune:

Mersi codruta grg ca mi-ai dat niste preturi informative.
E frumos cum ati renovat apartamentul, de acum urmeaza sa va simtiti bine in casa noua.

www.babiesonline.com/babies/a/andydaniel/" target="_blank">steaua noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Nemary,de unde ai luat perelele pt.ormitorul mare?Sunt f.frumoase.Eu nu stiu ce sa fac.Avem in dormitor o draperie din acelea de ipsos sau de ce o fi.La asa ceva se pot monta si perdele si draperii?
[/quote]
eu perdeaua si draperia le-am luat din Sam Expo. CU 300 mii metrul perdeaua si 250 mii draperia. am vazut perdele si draperii frumoase si in Obor doar ca mai scumpe, 400-450 mii metrul

o zi minunata,
Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

poze
poze apartament

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nadyana

Aaa,am uitat.Nemary,usile de la camere cum vi le-ati facut ca au iesit si ele f frumoase.

Nadyana noi usile le-am imbracat in autocolant(pe cele de la debara si dormitorul mare) iar pe cea de la baie,sufragerie si bucatarie le-am dat cu bait.
poti pune perdele si la galeriile din ipsos. cumperi sina de lungimea dorita pe care o prinzi cu bormasina de tavan. sinele au in general si calusari si de ei agati perdeaua. daca vrei si draperie cumperi doua sine.

o zi minunata,
Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

poze
poze apartament

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nanna

Acum am reusit sa pun si eu cateva poze din casuta noastra. Va pupic!

a iesit frumoasa casa voastra, iar canapeaua da foarte bine. felicitari

o zi minunata,
Mari

poze
poze apartament

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Am intrat si eu la poze si nu se vad, desi sunt acolo. Poate nu erau facute publice.
Uite, incearca aici:
http://new.photos.yahoo.com/cpgrigoras/album/576460762317665619#page1
Si mai am o poza, care nu stiu de ce imi apare in alta parte: http://new.photos.yahoo.com/cpgrigoras/photo/294928803477737966/0

Tin sa precizez ca mobila de bucatarie nu e gata. Mai trebuiesc usile de sus cu sticla si metal si partea de jos, soclul, care va fi tot din aluminiu.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Mary, am gasit cateva lucruri comune intre pozele noastre , adica mici detalii care inca nu le-am facut.
Mie imi pare rau ca nu am pus praguri de metal sub usa (am pus la fel cu parchetul). Desi ar fi fost mai ieftine, dar acum sunt sigura ca aratau mai bine (delimitau mai fain zonele)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Codruta, din pacate nu am reusit sa vad pozele tale. nu se incarca. am vazut doar poza cu bucataria care ti-a iesit super, chiar daca nu este gata. si sa stii ca pragurile din metal nu sunt mai ieftine, din pacate.

o zi minunata,
Mari

poze
poze apartament

Mergi la inceput

La noi sunt mai ieftine pragurile din metal. Ceva de genu ca astea ca si parchetul costau 600.000 lei buc de 90 cm iar cele de metal undeva la 350.000 lei.
Iar pozele le-am verificat din linkul dat si merg, poate nu ai acum conexiunea la net buna.

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Codruta ,amenajarea, in special camera fetitei! Felicitari , pt. ca si eu am renovat anul trecut si stiu ce inseamna din toate p de v!~

Mergi la inceput