Febra renovarii !!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

nemary, inca nu . Azi trebuia sa vina cu obila, dar cica nu stiu ce corp joly nu i-a venit si usile cu ABS inca sunt in lucru.
Cica maine, dar maine n avem noi cum, deci ramane pe vineri. SPER!!!!!!!!!!!!

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

gata! am facut si petrecerea de inaugurare. putem spune ca am cam terminat cu renovarea apartam. mai avem de facut mici retusuri, dar le vom face in timp. am pus si eu poze cu apartamentul, comparative, cum arata inainte si cum arata acum.
noua ne place mult si ne simtim bine in casutza noastra. si.. putem sa ne punem pe treaba si sa facem .

poze apartament

o zi minunata,
Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna spune:

Felicitari Nemary!!! Foarte frumos, ati avut curaj cu peretele rosu, dar a meritat! Va cred ca sunteti mandri de ceea ce ati reusit si noi ne simtim tare bine aici!!!
Diseara pun si eu poze cu al nostru, ca am reusit in sfarsit sa le fac, dar il astept pe sot sa le prelucreze, cica...
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camellia spune:

Ce culoare ai facut in dormitor ca eu nu pot sa ma hotarasc ?

Mergi la inceput

aici culoarea din dormitor.

o zi minunata,
Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

poze
poze apartament

Mergi la inceput

camelia
nu stiu ce s-a intamplat cu mesajul precedent de nu a aparut tot ce am scris.
noi am facut in dormitor un orange foarte deschis, apricot se numeste. si am asortat si perdeaua si draperiile. sper ca acum sa mearga.

o zi minunata,
Mari

poze
poze apartament

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ne-am mutat, dar nu avem inca netu' mufat si masa in bucatarie.
In rest e super bine ....
Inca pe petra o aduc la mama la pranz (de la ea scriu acum), pana imi termin de aranjat in bucatare sa ii pot gati si e mancare aevarata .
Va pup

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Asteptam poze cu casuta voastra
Sa fie intr-u ceas bun

Mergi la inceput

felicitari Codrutza! sa fiti sanatosi si fericiti.

o zi minunata,
Mari

poze
poze apartament

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Felicitari si sa fie intr-un ceas bun!Sa de-a Bunul Dumnezeu sa fiti sanatosi so fericiti si sa va bucurati din plin de casuta voastra

Mergi la inceput