CIRESE de mai-iunie 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 9
26octombrie spune:
Irinel, o mie de pupaturi Mariei!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
angelica_g spune:
Luana
1 buc "In admiratia si adorarea fiicelor" - 29.9 ron
1 buc "Bucuria unui nou-nascut" (sau cam asa ceva, cu nou nascut in coada, ca tocmai ce am dat-o la cineva si nu i-am retinut numele intreg, dar revin cu titlu cert!!!) - 34.99 ron
... uite un nou mesaj pt Hora (de la Luana):
Sa ma iubesti mereu si pt totodeauna, viata mea depinde de asta... asa cum ti-am mai spus zilele trecute, tu esti toata fericirea si suferinta mea. Restul vietii mele este umbrit de suparare la gandul ca o mare parte din viata mi-o voi petrece departe de tine..."
Irina, cu
Robert (apr '97),
Razvan (oct '03)si
Sara 9 mai 2006
angelica_g spune:
Irinel ... nu ma pot abtine...!!! Un mesaj pt Mariuca:
"Un copil al fericirii intotdeauna pare ca un suflet batran ce traieste intr-un corp nou, fatza lui este foarte serioasa, pana cand zambeste, si apoi soarele lumineaza lumea... Copiii Fericirii intotdeauna arata nu tocmai la fel cu ceilalti copii. Au picioare puternice, drepte si au un mers hotarat. Rad si ei ca toti ceilalti copii, vorbesc in limbajul copiilor, dar sunt diferiti, sunt binecuvantati, sunt speciali, sunt SACRI."
Multa sanatate puishorilor tai!!!
Irina, cu
Robert (apr '97),
Razvan (oct '03)si
Sara 9 mai 2006
angelica_g spune:
uite unul si pt Alda, ca sa nu uite ce comori are la casa omului
...viata unui om este pustie precum un desert -pustiu doar cu exceptia nisipului- pana cand Dumnezeu il inzestreaza cu o fiica, la fel ca printzesa mea. Si mai spun, doamna draga, ca acela care nu are o fiica, ar trebui sa adopte una, pentru ca TAINA SI SENSUL TIMPULUI SUNT ASCUNSE IN INIMILE FIICELOR!
Irina, cu
Robert (apr '97),
Razvan (oct '03)si
Sara 9 mai 2006
angelica_g spune:
... si unul de imbarbatare pt Vivighe :
Parintii au fost inventati pentru a face copii fericiti, oferindu-le lipsa de griji...
... Nu era nevoie sa caut dragostea, primeam mai mult decat se cuvenea de la fiica mea. Eu si cu ea eram un tot, iar eu aveam o gramada de lucruri de invatat de la ea ...
P.S.: suntem alaturi de tine; dragostea ta o va hrani mai mult si mai bine decat sanul pe care l-a refuzat! 
Irina, cu
Robert (apr '97),
Razvan (oct '03)si
Sara 9 mai 2006
angelica_g spune:
P.S. FINAL: scuze mamicile cu baietei!!! Data viitoare am sa cumpar cartea "in admiratia si adorarea fiilor" si am sa va elogiez si voua odorii!!!

Irina, cu
Robert (apr '97),
Razvan (oct '03)si
Sara 9 mai 2006
angelica_g spune:

Fetelooorrr! Vivighe, sau altcineva care nu mai alapteaza!!!
NU VINDETI O POMPA?! M-ar tenta f f tare sa incerc una de la Avent Isis, da' parca n-as mai da atatia bani cat face de noua, dk tot nu am luat-o de la inceput!!!
Va rog sa luati in serios cererea mea de oferta! Imi este din ce in ce mai greu sa ma mulg, pt ca laptele nu mai sta asa inghesuit in pieile mele, si se lasa taaaare rugat sa picure in bibe!!!
... Si eu vreau sa plec in conced fara Sara... dar sa nici nu renunt la alaptat!

Irina, cu
Robert (apr '97),
Razvan (oct '03)si
Sara 9 mai 2006
virgi spune:
Cami - multumim frumos
Chiar daca o mutare de domiciliu este destul de obositoare, faptul ca schimbati orasul e un lucru bun. Daca ar fi dupa mine eu m-as muta la fiecare 6 luni in alta parte...ca asa nu ajung sa ma plictisesc de locul ala si mereu am ceva nou in jur. Noi in korea am schimbat 5 orase pana acum...ceea ce n-a fost usor..dar pot sa spun c-o cunosc mult mai bine decat cunosc romania.
Eu acum astept sa schimbam tara..![]()
Pana in mai 2007 trebuie sa ajungem si noi la Houston...ca are aurelian de dat niste examene acolo...iar noi nu putem rata ocazia..![]()
papusica roza
Ina - concediu placut. sa aveti parte de vreme buna si sa va distrati. Va asteptam cu poze mult multe
Papa - care-i treaba cu pumnisorii stransi, ca si Luana ii tine la fel mai tot timpul. Stii vorba lui Goga..." s-a nascut cu pumnii stransi, revoltator". Daca ai detalii, te rog sa ne spui si noua
Angelica - ai facut o alegere buna cu plaja din Turcia, iar biletele le-ai luat foarte convenabil. Sa va bucurati de soare si sa ne arati si noua poze.
Luana - da, Choy mi-a spus ca laptele care este mai cald decat cel de mami provoaca la bebelusi dureri de stomac insuportabile. DEcat sa gresesc, mi-a recomndat sa fie la temperatura camerei..iar bb va fi fericit..si chiar este.
De Claudia si bb Catalin ce mai stiti???? Ca nu am mai vazut nimic postat de ea
virgi spune:
Irinel - ma bucur foarte tare sa aud ca Maria este bine. Ii doresc tot binele din lume, sa poata face fata tuturor tratamentelor si sa fie fericita alturi de voi toata viata.
Sa ne mai pui si noua poze cu ea.
virgi spune:
Am urmarit la CNN prin ce trec oamenii aia care vor sa calatoreasca cu avionul din Marea Britanie. Oare cand vor inceta actiunile astea teroriste???? Bine ca au fost opriti la timp...mi-e groaza sa ma gandesc la ce s-ar fi putut intampla.![]()
Am pus si eu cateva poze cu Luana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/virginiavasilache/album?.dir=/d183scd&.src=ph