Cui ii plac desenele animate???
Raspunsuri - Pagina 3
sheherezada spune:
Si mie imi plac desenele dar mai ales Tom si Jerry!Cat am fost insarcinata m-am uitat non-stop la desene spre disperarea sotului meu.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
nuschu spune:
quote:
Originally posted by jesiaquote:
Originally posted by akella
Am reusit sa-mi pun la punct o colectie de filme de desene animate: Bambi, Cartea Junglei, Pinochio, Calatoriile lui Guliver, Doamna si vagabondul, Regele leu, Madagascar, Frumoasa si bestia, Shrek, 101 dalmatieni, Alba ca zapada, Pisicile aristocrate. Mai am de cautat si altele, printre care Ferma animalelor.
Ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici.
http://community.webshots.com/user/miana_dragnea
Cum e ferma animalelor.......ca poate il trec si eu in colectia mea
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
Desenul animat e facut dupa cartea lui George Orwell, cum au facut film dupa romanul 1984, asa au facut si dupa Ferma animalelor desene animate. Nu e un desen animat "romantat", e o metafora la comunism, dar e foarte frumos, eu l-am vazut imediat dupa Decembrie '89 si as vrea sa-l revad.
Si eu sunt fan desene animate, desi nu ma uit constant. Chiar zilele trecute ascultam in masina coloana sonora de la Mulan si ma-nnebunesc dupa Disney si Tom&Jerry si Looney Tunes, dar nu-mi plac desenele astea cu personaje patratoase, ascutite, aspre.
Va mai aduceti aminte de desenele rusesti cu Lupul si Iepurasul ? Am avut si carticele cu ei . Si cu Mihaela si prietenul ei, Azorel. Dar de Lolek si Bolek ? I-am vazut pe Minimax de curand .
(Si tata se uita la Tom&Jerry, la 52 de ani )
Lolly spune:
Mie imi plac atat desenele clasice cat si si cele manga. Nu stiu sa zic de ce, dar imi plac.
Recent am revazut "Final Fantasy" partea a VI, cred si mi-a placut mult.
Natasa spune:
Eu am vreao 50 de cd-uri de desene animate, asa ca v-am dat raspunsul :) Si nu le am de cind sint mama, le string de mult.
ooana spune:
Imi plac desenele la nebunie...mai ales cele clasice...Alba ca zapada si cei 7 pitici...Pisicile aristrocate...Dalmatienii 1 si 2 etc.
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Wedding Day
Just Married