Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 135

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Mada28
Daca luni ai avut doo liniute clare...ovulatia urma a doua zi...cand ai simtit durerea de ovare... e bine sa prestezi inainte sa se sparga foliculul pt. ca stimabilii tovarsi sa fie la marea intalneala deja sositi!. Io zic ca daca nu aveti probleme de nici o parte... ar fi cazul sa-ti tinem pumnii si peste doo sapt. sa ne postezi un test cu doo liniutze rosiatice care sa ne anunte un bebel mic la orizont!
tin pumnii

DANY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Buna fete dragi, m-am intors si eu de la cu forte proaspete, relaxata si pusa pe treaba. A fost superb cu toate ca m-au vizitat rushii, dar nu m-am suparat prea tare, doar nu era sa-mi stric bunatate de vacanta din cauza asta!

OANABBB, cred ca tu luna asta dai lovitura, nu-i asa? Iti tin pumnii sa se fi prins acolo un bebe mic.

BUBULEANA, .

Pup toate fetele fara nici-o exceptie.

Si un mic raport : Z 8, am inceput deja din Z6 cu , dar incerc sa nu ma mai stresez prea tare, asa ca luna asta nu fac nici teste de ovulatie si nu-mi masor nici temperatura. Ma las in voia sortii, o sa incerc sa cat mai mult si atat.

Oricum mi-a fost dor de voi si saptamana asta inca sunt in concediu asa ca o sa am timp sa citesc tot.

CLAU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri,fetelor! Azi dimineata mi-am luat din nou temperatura. Si cand am vazut ca am 37.0 mi-am propus sa mai fac un test. Si ce credeti? POZITIV!!!!!!!!!!!!!!!Sunt foarte fericita!
Va pup pe toate si mult succes la facut bebei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diddy spune:

BRAVO ellamiss!!!!
Felicitari si sa ia o sarcina usoara! Vezi cand iti ziceam eu sa ne te agiti atat, stiam eu ca de fapt ai bebe mic la purtator si ca ii faci rau!

Mergi la inceput

ELLAMISS, felicitari, sa ai o sarcina usoara si un bebelus sanatos. Cred ca esti foarte fericita! Bravo!
Ne spui si noua ce simptome ai avut si ai?

CLAU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

ELAMISS, felicitari iubita. Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si sa va bucurati de el.

catalina

Mergi la inceput

TABITHA, acum am citit! Am ramas fara cuvinte, imi pare rau de ce s-a intamplat. E nedrept!

Dar imi pare bine pentru ca ai un psihic bun, esti optimista si D-zeu o sa-ti dea repede un bebe sanatos care sa fie acolo unde trebuie.

Te pup de o mie de ori!

CLAU

Mergi la inceput

ellamiss

felicitari! sarcina usoara! si bb sanatos!
Fetelor... dupa o pauza lunga... ieri am scris la prima pag. o gravidoasa... acum alta...maine??? astept cliente!!! La rand va rog!!!
DANY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

ELAMISS, felicitari, sarcina si nastere usoara!
DANYALO Ce m-as inghesui si eu pe listuta dar nu poooot!!!!

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

chiquitita
mama si trece supararea!! daaaaaaaa????
Hai ca o sa vina si randu' nostru! Nush cand! Eu doar sper! Asta ma tine pe linia de plutire!

DANY

Mergi la inceput