Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 135

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catty spune:

INGERAS, sa iti traiasca nepotica si sa va bucurati de ea. Tu cum te mai simti? Ce face bebita ta?
CHIQITITA, hai ca nu e asa de grav ca trebuie sa faci hormonalele. Cel putin stii ce si cum stau lucrurile, nu? Dar ei cred ca azi o sa fie pozitiv.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Fetelor, merci de sustinere pt HSG.L-am facut azi, durerea a fost suportabila, important e ca totul e ok, si uterul si trompele.Urmeaza IA, poate chiar luna asta,....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Fetelor,nu-mi raspunde nimeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diddy spune:

ellamiss, linisteste-te in primul rand, pari foarte agitata.Despre temperatura nu stiu ce sa iti spun - as avea nevoie totusi si de valorile de inaintea ovulatiei sa am un termen de comparatie. Testul pe care l-ai facut in z28, se poate sa fi fost prea devreme totusi. Incearca sa faci inca unul in z33/34 si daca tot va iesi negativ, s-ar putea sa fie o dereglare...In afara de simptomele mentionate alte simptome de gravi nu ai?

chiquitita, analizele hormonale chiar nu sunt asa de rele, iti ia putin sange si gata treaba! Si cel putin afli cum stai la acest capitol.

petit_ange, succes la IA, tinem pumnii si asteptam sa revi cu noi vesti de.

ingeras26a, sa-ti traiasca nepotica! Sunt multe cazuri pro dar si contra nasterii naturale vs cezariana, presupun ca depinde de la caz la caz.

Pe celalte fete pup dulce si raportez ca....nu am nimic de raportat. Eu mi-am facut "datoria" luna aceasta, fix in ziua ovulatiei si acum astept...si astept....2 saptamani, iar cat despre simptome nici macar nu pot sa mi le induc singurica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Ellamiss, temperaturile sunt luate vaginal sau axilar?
S-ar putea ca la tine testele sa se pozitiveze mai greu, asa ca mai incearca si in zilele urmatoare,la prima urina de dimineata.
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

ELLAMIS, vezi ca depinde si de testul pe care l-ai facut (daca nu a fost expirat, calitaea lui, etc). Incearca cu urina de dimineata, ca e cel mai bine. Si daca nici asa nu iese si pana luni nu vin rushii fa un test de sange ca este cel mai elocvent. In majoritatea cazurilor, daca este sarcina, temperatura este peste 37. Acum depinde si de organism. Sa ne dai vesti bune.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Revin cu o intrebare. Poate ca cineva a mai trecut prin asta... Vroiam sa va intreb ce se poate face in cazul unui TPC negativ? Spermograma e foarte buna, am facut deci si HSG, trompe ok, uter ok,ciclu neregulat, ovulatia exista fara stimulare dar e mai tarzie, asa prin z 19-23, in schimb am observat (in ultimile luni) ca faza luteala e mai scurta, cam de 9-12 zile. Doctorul zice ca nu-i o problema asta dar corelat cu TPC negativ ma cam ingrijoreaza. Oare IA este o solutie pt TPC negativ? iar pt faza asta luteala scurta ce se poate face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

FELICIA .

CHIQUITITA pregnilul se face mai mult atunci cand faci stimulare.
iar eu fac pt am probleme cu ovulatia.poate ar fi bine sa faci o monitorizare.....

INGERAS SA.TI TRAIASCA NEPOTICA,sa fiti sanatoase,si tu si bebitya ta,si sa ne mai tii si pe noi la curent,pt ca ne gandim la voi si va tinem pumnii.pupici.

CATTY sunt sigura ca nu va fi asa rau,ai vazut ce a zis si PETIT ANGE

eu sunt cam la 3,4 zile dpo,azi am fost cu cainele la tuns,si cum stateam acolo in picioare mi s.a facut un rau fantastic,era sa cad din picioare....ma ametea...si dr m.a inytrbat daca sunt ...am ras,am zis ca nu...

oricum e muuuuuuuuuult prea devreme pt simptome...
cred ca a fost de la caldura,oboseala...

dar luna asta imi pun mari sperante,am facut hsg,am facut stimulare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

claubd: felicitari! sarcina usoara, scumpa!!!

oana: draguta mea, pai la cate ai facut luna asta si eu am asteptari mari de la tine!!! stiu io ca n-o sa ma dezamagesti

HAI OANAAAA!!!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

BUBULE... te pup,merci.......

credeam ca acu te scufunzi prin niste pestisori exotici...
nu ai pklecat...?

eu sunt tare optimista...sper sa e intample minunea...dar mai am mult de asteptat pana sa aflu...

Mergi la inceput