intrebare cam stupida, dar o pun: oare balerini din piele intoarsa merg spalati la masina?
eu ador pielea intoarsa.am pantofi multi si culori deschise.degeaba ii perii si ii dau cu spray-uri, periute, etc, tot nu sunt curati.eu spal incaltamintea la program de "spalare manuala", adica la 30 grade.ii bag si pe-astia din piele intoarsa sau nu ?
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
asa am de gand: data viitoare maresc un pic temperatura apei, eventual si timpul de spalare. Dar intre timp, dupa ce le-am pus sireturi si i-am dat cu crema prin locurile julite, am constatat ca arata binisor adidasheii .
amik, eu din cate stiu, pielea intoarsa, mai ales daca e de culoare mai inchisa e mai pretentioasa si cand o speli iese culoare din ei ...
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
amik, eu pun la masina de spalat incaltamintea din piele intoarsa. Nu am avut accidente pana acum (folosesc numai program de 30 minute, pentru spalari usoare).
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
denizel, acum imi bag pantofii!!!mi-ai dat curatj.
dar, introduci incaltamintea in ceva gen fata de perna/sac/etc sau direct in masina?
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
amik, nu stiam pana cand am citit aici ca se pot pune in ceva deci, nu, nu ii puneam in nimic. O voi face de acum incolo:).
Vezi ca dupa ce se usuca va trebui sa ii periezi cu o perie mai deasa si tare.
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.