Bebelusi de iulie-august 2005 (127) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 9
emaaimee spune:
Emanuela(mi-am adus aminte),Maria e o fetita tare frumushica,ce ai?eu i-am dat Oanei somon proaspat fiert si cu sosvroiam sa iti zic si despre art alea cu somnul.da-mi linkul cu art/paragraful pe care nu l-ai inteles si iti traduc.eu nu o las pe Oana sa planga deloc in somn si fac orice numai sa doarma(leganat,adormit la san,sticla,asta e numai sa nu planga mult k nu mai doarme deloc,suspina in somn si nu pot sa o las).
de fetitza cu funditza,zisa piticotul urias umblaretz
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
Tethys spune:
Valcampan, bine ati revenit ! Ma bucur ca v-ati distrat in concediu ! Si... intradevar , nu-i bai ca David nu merge inca singur... cum zice si Roxanuta, si al meu Robertel e tot asa... sustinut sau pe langa pereti, nici macar de-a busilea nu a mers vreodata... Cum zici si tu, important e ca sunt sanatosi ! .
Aldebaran, mersi de lamurire . Pupam mutrita baiatului!!!
Brianamica, vazut pozutele! Pupam frumusetile lui mama!!!
Joker, pupam Edutzu ca sa se faca bine repedeeeee!!!
P.S.- am pus si noi cateva pozute noi... in albumul "POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...", la sfarsit. Daca aveti placerea ... va dorim vizionare placuta .
CRYNAdeROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...
SEMANAM OARE?!?
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060808" target="_blank">FILMULETE NOI
LA PADURE
andatudor spune:
Corina-esti super dragutaAndrei era deja bronzat de pe afara de aceea e mai negru(ta'su ii zicea Negrutzu')
Ioana-da chiar statea pe burtica sa inoate,ii placea,si acasa il tin deasupra mea si-i zic :ia ,mami cum inoata baiatul? si el da din picioruse si din maini!
Briana-mi-a placut tare mult Ana in prima poza in care e asa de melancolica! Iar cea mare iti seamana leit,are o frizura cool!Iar tu esti o mamica tanara,frumoasa si plina de viata,nici sa nu gandesti ca ai fi altfel!
Tethys spune:
Emaaimee, am vazut acum si pozutele tale ! Pupacim ingerasul cret al lui mami!!! Mosteneste parul tau, nu-i asa ?!? FELICITARI pentru aniversare si muuulti ani inainte!!!
CRYNAdeROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...
SEMANAM OARE?!?
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060808" target="_blank">FILMULETE NOI
LA PADURE
joker spune:
Emaaimeeam vazut pozelenici eu nu pot sa il las pe Edutz sa planga ca nu mai adoarme, de aceea e si foarte rasfatat, ca stie ca la primul scancet se prezinta mami pe interval cu bidoanele din dotare
Irda, cate chiftelute s-au asezat comod pe perete sau in freza ta?
Brianamicafrumusetile tale sunt extraordinare, si tu esti o mamica frumoasa si iubitoare.
Multumim de incurajari, acum suntem ceva mai bine, i-a scazut febra, nu are decat 38.5 acum...sper sa fie bine...
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/aniela.marin/my_photos
andatudor spune:
Ema-vazut motzata cu aripi roz de ingeras! Ce mandra isi mai plimba ea geanta de colo colo.Iar tu si sotul faceti o pereche minunata,pareti doi indragostiti la primele intalniri!Asa esti tu alintata Pucu?
joker spune:
CRyna, vazut si pozutele voastre...pupam piciu umflatoi.nu va mai ingrijorati, fiecare copil are ritmul propriu si totul e ok daca e sanatos...Fetele care sunt mai demult pe aici stiu ca si Edutzul meu la 4 luni abia isi tinea capsorul...acum totul e ok si asa va fi si cu micutii vostri...
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/aniela.marin/my_photos
emaaimee spune:
Cryna,am vazut pozele cu grasunulmersic de complimenteamandoi avem parul ondulat,sotul il are mai cretz decat mine.
Briana,am vazut si pozele voastrehai mah,ce-ti veni sa zici k esti "batraioara si grasunica"arati f bine,dk tu esti grasa,eu sunt balon.
joker,mersic
Anda,mersic si tieda,io-s Picu,dar si sotul tot Picu e,printre altele
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
brianamica spune:
Multumim pentru complimente fetele !!!!!!!!!
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
emaaimee spune:
sanatate Edutzului.
Roxanuta,noi am mers de 2 ori la mare,dar nu s-a udat la cap.am avut grija.a mea nu ar sta cu nimic pe cap,avem scandal cu palaria
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII