S-a mai discutat!
zilele astea am vazut niste subiecte inchise pe motiv ca s-a mai discutat. nu mi se pare corect mai ales ca de cele mai multe ori cei care deschid aceste subiecte dicutate deja sunt noi veniti. nu au de unde sa stie de index de subiecte, cautarea merge din parti etc. si isi vad subiectul inchis si cu o observatie de genul "s-a mai discutat, cauta la index"! nu cred ca e prea placut, nu mi se pare un mod de abordare ok.
si nu vad in regulament ca nu ai voie sa discuti ceea ce s-a mai discutat. si asta din o mie de motive. poate s-a discutat acum nu stiu cat timp, raspunsurile nu mai sunt de actualitate etc.
am marea rugaminte la moderatori sa fie mai...moderati cu inchiderea subiectelor.
multumesc!
12+
Raspunsuri
roxanaz spune:
Regulament Desprecopii.com:
" 01. Folositi optiunea de cautare a forumului
Inainte de a publica un subiect nou - folositi optiunea de cautare a forumului".
pentru ca aceasta optiune de cautare nu functioneaza tot timpul s-au creat subiectele cu INDEX. care stau cuminti, sticky, in capatul fiecarei pagini de subforum - ca sa fie usor de gasit si de consultat. dar daca se merge pe premiza: "nu e pe prima pagina atunci nu s-a discutat" se deschid subiecte asemenatoare in fiecare zi. in asa fel paginile se incarca greu si vezi tot timpul aceleasi subiecte...cu aceleasi raspunsuri.
normal ca membri noi nu au de unde sa stie ca respectivul subiect a fost intors pe toate partile acum 3 ani....dar daca acest lucru s-a intamplat acum 3 zile se schimba povestea.
prin subiectele INDEX incercam sa facem putina curatenie si sa eliberam server-ul, de ale carui performante sunt strict legate buna functionare a forum-ului, incarcarea rapida a paginilor, logarea rapida si postarea raspunsurilor, etc.
asa ca insistam...cititi index-urile inainte de a posta! mai ales ca multe dintre ele sunt facute cu ajutorul userilor!
Roxana
Freia spune:
01. Folositi optiunea de cautare a forumului
Inainte de a publica un subiect nou - folositi optiunea de cautare a forumului. Incercati de asemeni sa il publicati in forumul la care se incadreaza cel mai bine.
Regulamentul il gasiti aici: http://forum.desprecopii.com/forum/rules.asp#rulesid14
Multumim,
Freia si " target="_blank">Alexa
Terapia pentru Ema pe DC