40 cu + sau - (cap.16)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soni spune:

nema le-ai prins in plin pe amindoua Cu portocaliu ies acu cele doua extrauterine (alte probleme multumesc lui d-zeu n-am avut) iar ruzul ala antic da spreun mov f deschis .Na .Na nici nu termina unu de vb si celalalt l-a si ghicit!!he heee asta club ma !tot scot eu din camera aia da multe mai sint!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Hop si eu.
Zic repede ca n-am timp. La mine peretii sunt verde prazuliu, inclusiv tavanele si-mi place, e o lumina frumoasa. Da' mi-ar place si caisa. Nu portocaliu, cred ca m-ar obosi. Zic si eu, dar n-am vazut nicaieri. Ia bagati niste poze.

Maine am chemat preotul sa fac sfintirea casei, mai mult de gura mamei decat din convingere. Dar stiu ca e bine. Sper doar sa reusesc si eu sa ajung acasa inaintea preotului.
Am cumparat busuioc, tamaie, carbuni...ce stiti voi !

Pup, ma mai strecor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Kuki, dar mincarea pentru preot ai pregatit-o ? o faci de post ?

(mama, ce pofta mi-a de niste sarmale de post cu marar mult ! si de placinta cu cartofi, in care s-a pus mult piper) visez cu ochii deschisi !

Craciunitza, eu zic sa incerci sa-ti faci si o glicemie, de fapt 2 : una pe namincate si una dupa masa. Sanatate sa fie !

Nema : dar albul e grav ? dupa mine le-as face albe pe toate, dar ca sotul de ocupa de toate varuit/ales mobile/ales lenjeria de pat/etc si alege el culorile.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Mik, imi pare rau dar nu mai tin minte, fiindca de alb nu s-a pus problema - daca regasesc carticica ma uit si iti spun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Mik, as fi pregatit-o, dar a zis ca nu trebuie mancare, doar fructe, eventual niste alune, un pic de vin, apa minerala si cam atat. Chiar a specificat: fara mese intinse, fara invitati ca la pomana. Doar cei foarte apropiati casei.

Partea haioasa este ca toate astea le-am discutat cu parintele (cu care am copilarit impreuna) intr-un schimb de mailuri Ca sa vezi unde se aplica tehnica de varf !

Mergi la inceput

Craciunitza a venit sefu dar zice ca dupa masa , stomacul cere mai mult singe pt a incepe digestia si de obicei ten e mai mica . nu poti da mai multe amanunte ? stii e cam greu de facut diagnoze prin telefon dar cu mai multe amanunte poate o scoatem la capat. Dac tu ai ten normala s-ar putea ca cca atunci cind se micsoreaza sa ai senzatia asta .Mie cind sare peste 100 i-mi vijie urechile ma 9 cu 6 normal.Cind scade la 7 se invirte tot,si da somnolenta si ma doare capul. .dac ai timp si poti zi mai multe despre cum te simti tu dupa masa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

soni, cam asa ma simt, cu invarteli si cu somnolenta, si imi simt inima cum bate in gat, nu in piept, dupa masa ma simt foarte obosita.
Poate anul asta ajung la un control, n-am mai fost... nu mai tin minte de cand.

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

nematics, eu am dormitorul in portocaliu, cu perdele mov
KUKI, fain cu sfintirea casei, intotdeauna mi-a placut asta, imi da o stare de bine si o mandrie explicabila, ceea ce iti doresc si tie

Poze

Mergi la inceput

Craciunitza ma bucur ca nu e ceva mai grav. E tensiunea care scade si se pare ca o ai si destul de joasa. Controleaz-o. Nu uita ca caldura produce vazodilatatie cu consecinte asupra tensiunii care scade . cel mai rapid mijloc de a-ti reveni putin dupa masa intinde-te pe covor cu picioarele pe un divan . Asta ajuta singele sa se reintoarca mai rapid spre inima . Du-te in farmacie si ia o sticluta de GUTRON stiu ca este in Romania si ia 20 pic dim si 20 pe la 2-3 dupa amiaza . i-ti revii . nu te speria . Dar intii mergi la un medic sa vezi cit este tens ta .pup si astept vesti bune.
Bravo Kuki, si eu am sfintit-o tot impinsa de mama da deh tu cu alunele si fructe la mine a venit popa cu toata gasca 4 copii el si nevasta-sa si au mincat nu gluma . Sa le fie de bine !Si s-a uitat imediat si la cit am dat . Sa fie primit! Am avut pina cu verde apa si bleu deschis .crem acu le amestec sa vad ce iese . prima poza am facut-o cum era . Mai pe seara o fac pe aia cum este.pa

Mergi la inceput

Multumesc, soni

quote:
Originally posted by soni
a venit popa cu toata gasca 4 copii el si nevasta-sa si au mincat nu gluma . Sa le fie de bine !Si s-a uitat imediat si la cit am dat.

Da' ce popa e asta, draga? Poate a gresit evenimentul

Poze

Mergi la inceput