40 cu + sau - (cap.16)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Comanda speciala pentru Craciunitza: sa fie mereu aprilie si vineri! PER-FECT!
KUKI, sa vezi surpriza, nu astept deloc sa vina copiii acasa, sunt rupta de oboseala si o sa-i chinui si pe ei, mi-e dor de ei dar as vrea sa mai stea acolo. Oricum, la 1 septembrie ii duc la mama, la meditatii intensive de romana/gramatica, asa ca raman fara ei doua saptamani. Ai mei si-au facut temele, cel mic integral, cel mare cam 70%, e grija noastra din prima zi de vacanta, pemtru ca spermatologul refuza sa faca lectii cu ei si anul trecut, pe 14 septembrie, ne-am culcat la 4 dimineata ca sa terminam lectia de vacanta la mate. Ai inteles ceva? Ma ustura talpile de cat am umblat azi si sunt tare obosita. Asta nu inseamna ca scriu cu picioarele :)))
noemi, care armata? Doamne fereste!
De la adrienne si eu am luat notite, nu pot scapa de imaginea baiatului cu iepuroiul de plus.
Plecam la Cluj luni, ca sambata seara vin verii din Olanda, stau la noi pana duminica la pranz, cand vine amicul pe care l-ai cunoscut pe vapor, si sta vreo 4-5 ore, abia dupa ce scapam de vizite plecam si noi la Cluj, asta daca nu am predare de proiect luni, am un program enervant de haotic

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Kuki multumesc de intrebare ..esti o draguta! A plins cam la aprox. 45 de minute..cind isi reamintea ca-i singur si o cauta pe mami! Dar ii trecea in citeva minute! Nu a papat nimic pina la prinz..si ma mir ca l-a papat si pe ala! Al meu copil traieste cu aer si mai nou lapte (noi involuam in loc sa evoluam!) dormit si la prinz..iar ma mir tinind cont ca-i culca pe jos!

Azi i-am spus ca mergem la copii..si nu a parut deranjat de idee...doar ca ma tineamult mai strins de manuta..sa fie sigur ca nu dispar! Azi nu am reusit sa dau de cineva pe acolo sa vad ce-a facut dupa plecarea mea....Mi-e mila de micut...a trecut pina la 2 nai prin 6 baby sittere....si acum cresa in engleza

Mergi la inceput

Cum ii culca pe jos?!?
kim, se va obisnui, o sa-ti fie dor de zilele astea cand nu poate fara tine, copiii se adapteaza foarte usor :)

Poze

Mergi la inceput

Uelcam in US! hi,hi....da aici la toate family daycare copii sint culcati pe jos pe saltelute milimetrice ..Socul asta l-am trecut mai demult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Uelcom si-n Franta : Carla dormea si ea pe jos pe salteluta (avea 2-3 ani); am luat-o ca atare, nu mi-am pus intrebarea de ce; ba, mai mult, mi-am amintit cum, mica fiind, ma culam uneori sub masa, era locul meu preferat : luam pernele de la fotoliul si le transformam in saltea, ce bine era. Dimineata aveam grija sa le pun la loc inainte sa ma descopere mama. Nu-mi reusea de fiecare data, ce ma mai certa ca "ma trage curentul".
Iar acum fetele, cand le avem pe toate 3 (intr-o camera), de multe ori isi fac patul pe jos, le gasim dimineata impratiate care pe unde, dar daca le face placere...

Depan amintiri cu voi aici...

O seara placuta!

..............................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne ». Kyo

Mergi la inceput

Da, da, si mie mi se pare amuzant, de jos lucrurile par altfel, si eu ma odihnesc cel mai bine cand ma intind pe jos, dar va dati voi seama, daca in Romania ar culca copiii pe jos, ar urla presa, parintii isterici plus cateva forumuri, uite-asa cu prejudecatile romanesti.
lu, ma uitam la pozele tale, la tine, pai tu esti ca o salcie, de unde ai energie sa cresti trei fete?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

La multi ani, Ana Maria si Nomi !

(Nomi, eu is complexata cu ce am, pun poze ca sa vezi daca am timp).

Craciunitza, la mine a iesit din nou soarele pinala ora 7 seara 'trecute fix'. Cind ma plingeam de frig aveam intre 9 si 13 (grade Celsius).

Kim, Marghiolitza mea are 3 ani jumatate. Peste nu i-am dat azi dimineata, dar i l-am dat la prinz si l-a mincat. Am momit-o cu o inghetata dupa. (stiu, suntem 2 parinti monstri).

Eu cred ca luam toate lectii de la Adrienne, draga de ea, care cam vede toate culorile. Incerc sa-mi aduc aminte de tineretile mele, dar eu parca eram cuminte.

Am iesit dupa amiaza intr-o padurice aproape la cules de afine. Recolta a fost foarte slaba, nu stiu din ce cauza, abia gaseam citeva boaba intr-o tufe. Am abia de o prajitura.

Kim si aici la cresa copilasii se culca direct pe jos (asta de la un an in sus) si la gradinitza la fel : saltelutza direct pe sol. Mie mi se pare mai igienic decit un pat care ar trebui deinfectat macar o data la 2 saptamini.

Va pup pe toate : Kuki, Nomi, Lulu, Craciunitza, Nema, Porumbel, Soni, Polux, Mona, Kim, Adrienne si celelalte (scuze daca am uitat pe cineva).

Mik.

Mergi la inceput

V-am spus..m-am mai obisnuit cu ideea..dar asa gindeam si io..daca ii Ro ar culca copii pe jos..mama ce scandal ar iesi!
Mik ...desi si tu esti o mamica tinerica...Facem o gasca..si al meu traieste cu aer..nimic nu-i place! Nici macar dulciurile! Eu cred ca platesc ceva blesteme

Prajitura cu visine...hmmm...suna bine! Sa dau o fuga?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Fetelor am luat-o rau razna. Azi noapte fiu-meu s-a culcat in living, ca e mai racoare. Usa de la bucatarie era deschisa cit sa intre o pisica. Pe la vreo 3 noaptea aude ront ront in bucatarie la mincare. zice bun, a venit sammy, ramasa singura pe afara, hai sa inchid usa. pisicosii ceilalti sforaiau in patuturile lor. Cind se duce, ce sa vada: mindrete de raton infuleca din farfuriutele mitelor mele. Cind l-a vaut a iesit urgent din bucatarie... mai fetelor ratonul asta e nesimtit de-a binelea. dupa ce ca de craciun mi-a halit in 5 min o tava de brownies lasata de mine afara sa se raceasca, acum are tupeul sa-mi intre in casa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Intru doar sa va pup si sa va doresc o zi frumoasa la toate/
Olivia un pupic special ptr Luca.
Eu sunt trista, caci sfanta Maria la mine imi aminteste ca e ziua sorii mele, a mamei de nastere, dar si a tatalui, care de 10 luni nu mai este printre noi si caruia ii duc dorul imens.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput