40 cu + sau - (cap.16)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Buna dimineata

Eu am sa beau capuccino de la Adrienne ca n-am mai baut demult.
Soni, canoiul te asteapta. Tinem pumnii pentru Denis si te asteptam cu vesti bune azi.

Ana, ne-am tot intrebat ce-o fi cu tine. Bine ca ai scapat de moderare. Te asteptam sa faci cinste cu o prajitura, un tort, ceva:))

Craciunitza, ce faci? O intorc eu pe toate partile, dar nu fac rost de un drum la Bucuresti nicicum. Ursitoarele ce zic, nu se ieftineste C.F.R.-ul?

Azi e luni, inutil sa va spun ca nu vreau sa serviciuuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna dimineata.
Soni tinem pumni lui Denis astazi. Da Doamne ca puiul mic sa aiba azi noroc cu doctori de la Torino.
Adrienne...nu am priceput, tu ai trei pisoi si mai are si prietenul unul?
Iulia hai ca uite numai maine nu-i poimaine si iar asa si vine iar weekenul. Nu-i asa ca e aproape?
Simona am uitat sa-ti spun ca da numai 2 saptamani am avut vacanta, caci aici exista si un semestru de vara. Asa ca maine incep serviciul.
Pup la toate fetele caci vad ca v-ati hodinit in weekend..sau v-ati plimbat si de asta nu ati mai dat pe aici?

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

D-o ora jum'ate...

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

mersi fetelor pt. primire! Vacanta mea de lux a fost de 2 saptamani, of, e nasoala varsta asta de 9 ani, inca mai facem circ la fiecare jucarie, dar deja incepem mofturile de adolescent...
Iulia, ai retinut bine, acum o scot in lume pe cea mica. Vom merge undeva in munti in zona Brasovului cu cateva prietene la fel de disperate si divortate sau semidivortate ca si mine, vom inchiria casute de lemn sa fie si comod, dar si ieftin. Iar cu mancarea va fi o.k. daca cel mai batran barbat va fi de 3 anisori:) Voi sta acolo vreo 2 saptamani, si nu voi avea net si poate nici semnal la mobil. Sa vad cat voi rezista:)
Acum sunt la serv, fara copii... Lili mi-a facut o primire calduroasa, m-a iubit pana in momentul despachetarii:)) Iar atunci s-a aruncat la cadouri:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Buna dimineata!
Detectez un aer optimist la doamne, foarte frumos, asa va sta bine!
Ieri am avut ziua soacrei, ca trebuie sa existe si asa ceva, nu? Iar soacra-mea e cu 10 ani mai mare ca mine, e ca si cum suntem de-o varsta, ne-ntelegem perfect, spre disperarea sotului :)))
Bine-ai venit, lu!
noemi, duminica noi plecam la Cluj, daca ti se pare avantajos putem sa te debarcam acolo, sa-ti fie mai aproape de casa si sa ti se pare drumul mai scurt. Cat stai in Bucuresti?
KUKI, nu se ieftineste nimic, cred ca visam la intalneala pana la Craciun, ca alta ocazie nu ni se arata.
adrienne, wow! Si aici e scump la veterinar dar chiar 500$ mi se pare exagerat. Acum e bine mita?
Gabita, unde ai cunoscut, draga, atatea femei divortate sau semidivortate? Si de ce disperate?! Mai, nu-i buna intalneala voastra, va trebuie o gasca serioasa de barbati. Asa era pe vremea mea la liceu, liceul sanitar sau pedagogic (de fete) invitau liceul militar (de baieti) la banchet.
polux, uneori e mai bine la serviciu, mai o gluma, mai un banc, uite-asa vine ziua de salariu.
Azi e luni? Si vineri cand e, maine?

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Craciunitza, nu-s toate divortate... Nu suntem multe, vreo 7-8 plus anexele (adica copiii)- unele mai mici, altele mai mari.
Disperate sunt in sensul ca ar mai scapa si ele un pic de soti. Asa eram si eu pana la sfarsitul anului trecut, ma multumeam cu cate un weekend liber sau o vacanta libera. Insa treburile s-au agravat, si nu mai vreau sa fiu cu el sub nici o forma. Dar asta-i o alta poveste:(((( Ma bucur ca te intelegi bine cu soacra, sa stii ca e mare lucru in lumea de astazi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Ziua buna la fete!

Gabi-bine ai venit acasa! asteptam impresii din Germanica...

Tu? Piticule? pe unde ne-ai umblat?

Soni-ma gandesc de azi dimineata la voi si tin pumnii lui Denis...ce se mai intampla?

Nomi-nu-i nici un bai cu cartea...ca io dupa ce le cetesc...le pun intr-un colt si acolo zac...zau...as vrea sa ti-o daruiesc(trimite-mi adresa pe PM),mai ales ca mai am inca sase bucati de cetit,de-aci inainte!

hai mey Lu-de cand tot cetesti? zi si tu ceva

Liliana-pai Adeluta ta vorbeste bine...Victor e un mutulice...de-abia a inceput sa repete dupa noi,dar pe unele le stalceste rau de tot...si oricum,repeta numa' cand are el chef...iar de legat cuvinte..ciu-ciu...ba! a zis odata "hai mama"...da' nu-mi fac griji-or fi destepti astia mici!(asa niste exemple: poo=ploua,oooo=trenu',bonta=roata sau dupa caz,masina(???),Dodi=Roxi,pichi=picior,oti=ochii,doo=orice numar mai mare decat 1...a fost dulce cand a vazut oua intr-un magazin si aspus:"oi"-ca erau mai multe,nu?...)

Adrienne-macar s-a facut bine pisi dupa tratament?

Kuki-stii ce iti recomand pentru inceput? sa intri intr-o librarie unde sa il gasesti pe Osho...sa pui mana pe o carte,sa o deschizi la intamplare si daca iti place ce citesti,sa o cumperi...Mie imi e greu sa iti recomand ceva ...poate as zice "philosophia ultima"...

Craciunitzo-acusica e vineri!(cum mai stai cu tensiunea?)

Pe aici liniste si pace...nu-sh ce are ala mic' ca nu prea mai vrea sa pape...de vreo 2 zile,manca precum un purice...incerc sa-l fentez cu tot felul de bunatati..zice:nu,nu,nu si chiar nu vrea,strange buzele...febra n-are...da' poate l-or deranja maselutele(mai are un rand de iesit)...eh-vedem noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

pup fetele!
Soni - am citit si eu felicitarea, foarte frumoasa - am citit-o simbata dimineatza, era asa o liniste pe-aici ca n-am vrut sa scol fetele - sa dea Dumnezeu sa il primeasca pe cel mic - macar cu un tratament de intretinere...

eu n-am net, n-am timp, n-am liniste, n-am fericire, n-am multe...

Craciunitza, am citit dar tot astept sa vad programul de saptamina asta, nu mai am timp de nimic din pacate...s-a terminat vacanta, am trecut la treaba deja si la incheiatul socotelilor pe-aici

Lu, Gabi bine-ati revenit din concediu

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Oare ce face Denis? Dar soni?
cius, cand am probleme cu tensiunea, ma gandesc la taranii care plivesc sau cosesc in plina vara, asa ma gandesc la ei si-mi trec toate relele :)

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Dragelor, eu acum imi beau capucino. De cind am baut unul f. bun in Bucuresti tot mai incerc sa beau pe ici pe colo dar v-o jur ca nici unul nu e atit de bun ca cel de la terasa Irisa… da, eu am 3 mitze si el una. Stati putin ca v-am informat gresit. Vet-ul a costat pina la urma $150. I-a cerut 500 daca o lasa la spital peste weekend sa-I dreneze rana. Cum I s-a parut prea mult a acceptat sa facem noi pe infirmierii. Acum e mult mai bine.Gabitza bravo tie, mergi cu prietenele la Brasov si sa vezi ce bine o sa te simti. Ia-ti o pauza de gindire si hotarasti tu ce si cum. Astept si eu vesti de la soni… va pup pe toate. Azi sint prinsa cu sedinte….

Mergi la inceput