40 cu + sau - (cap.16)
Raspunsuri - Pagina 10
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
bebitzu spune:
Nema si Kuki, saru mana pentru primire
eu v-am citit numa pana acum, de fel nu sunt prea vorbareata, insa acum chiar am vrut sa o ajut pe Soni, nu de alta dar nu avea un motiv intemeiat de a lacrima .
soni spune:
Cupilu' -bebitu- mina pt focirele da eu pingeam ca fetele abia asteptau poze si eu ca un elefant nu prea inteleg multe ma invata ele .Miine tre sa le intreb iar cum sa fac sa pun ultimele ca am deja 3 file cu aceleasi poze!!!hihi pup
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/polux/polux.jpg)
polux spune:
Soni iata-ma.
Cum fac eu, cum nu fac ca intru numai noaptea.Asta ptr ca stau noaptea treaza si dorm pana la pranz dupa aceea, asa ca atunci cand intru in Romania e seara tarziu.
Craciunita sti ceva...ai dreptate si eu cand ma apuc de smotru, ma apuc numai la gandul ce frumos va mirosi casa dupa.
Porumbelas scump...sper ca sunteti mai bine acum si va priit inotul la bazin.
Wow Mik tu predai info la St Etienne. Super...vreau si eu in Franta, ca tare mult mi-a placut. Sa-mi fi placut ptr ca eram solo fara husband?Hmmm, ce rea sunt.Dar ia prins bine perioada cat a stat singur...a invatat sa gateasca si o face si acum.Hihihi.
Simona sanatate lui Dan...si da stim cum sunt barbatii cand sunt bolnavi.Parca e sfarsitul lumii.
Apropo de chestia asta, mi-am amintit ca sotul a stat langa mine la nastere, si la un moment dat il intreaba asistentele daca e okay, caci se facuse galben ,galben. El raspunde cu juma de gura, yes, but she's my wife...dar pe mine in chinurile facerii ma apucase rasul, gandindu-ma ca ma lasa pe mine sa-i dea lui primul ajutor.
Revin.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
polux spune:
Simo, eu am catel si convietuieste foarte bine cu Adela...care mai ieri il dadea pe topogan pe bietul catel si nu zicea nimic.
Iulia lasa frumoaso ca e bine sa sfintesti casa. Hehehe s-a modernizat parintele...asta imi aminteste de niste bancuri sexi..dar acum nu am timp de ele.
Soni astept poza de pe scara. Sper ca nu in cadere de pe scara.
Iulia rechizite, yuppi ce amintiri frumoase mi-ai readus in minte, cand aranjam rechizitele inainte de scoala, imbracam caietele in coperti, sau in hartie frumos colorata...e vremuri de mult apuse. Am fost si eu la cumparat rechizite...alta era, mini hard(flesh hard), marcare, etc.
Bebitzu bine ai venit...si hai curaj, nu mai fi timida.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
soni spune:
Bai giga -alis polux - daca citei pag 6 ma vedeai . Hai pt tine o fac din nou . te verizez ca sint trecuta la 2005 .unde scrie 6 da next da nu intirzia prea mult ca i-mi chica ochii in gura -vb romanului!!www.dropshots.com /soni pup si astept( ce nu stiu da...)
soni spune:
Polux amore mio, tre sa inchin steagurile.I-mi chica ochii in gura siis oleaca rupta da dorm pe jos si miine sinyt ca noua si poate fac holul.Pup dulce si noapte buna . pardon ,Good porca vacca ca nu stiu cum se scrie .In sfirsit e noapte night?
adrienne12 spune:
Soni exact culoarea asta e si dormitorul meu. Noi o numim "salmon" - somon (ca asa arata pestele cu pricina in supermarket). E o culoare f. caraibeana (din caraibe, ca mi se limba plimba).... Contrasteaza puternic cu tocurile usilor care sint albe si merge cu mobila care e maro. bine ai venit bebitzu.
polux spune:
Soni pup you, vazut pictorita meseriasa...vopsita de sus pana jos.
Somn usor.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura_sp_B/Laura_sp_B.jpg)
Laura B spune:
Harnicutelor, nu am nici o sansa sa recuperez n-shpele pagini scrise intre timp.
Dati-mi si mie reteta miraculoasa: cum reusiti sa va organizati sa faceti fata la servici, copii (in categoria asta intra si sotul, si catelul/pisica/alte pet-uri ), invatat, treburi prin casa (printre care si zugravit!!!)? Eu mai am putin si cedez nervos - fara gluma! S-au adunat cam multe in ultima vreme, si acum bombonica pe coliva mi-o puse stirea cu teroristii la Heathrow si de nebunia noua ce va fi pe avion de-acum, cu noile prevederi pentru securitate. Iar noi avem deja biletele de avion cumparate pentru octombrie, cu British Airways, cu escala in Heathrow! Am venit sa plang pe umarul vostruuuu
Laura