.....intrebari.......
Raspunsuri - Pagina 4
Ven spune:
Nu, ca avea un ecograf super-nasol, ti-am zis ca de-abia a vazut embrionul, asa prin ceata, dupa ce i-am zis eu ca e acolo!!! :(
eh, asta e.......poate aflu vineri mai multe la Cluj!
Helen, tu de unde esti?
Kehleyr spune:
Ven ai grija cu lactatele... daca esti din Bistrita poate ai acces la produse naturale, chiar din curte... de exemplu stii ca laptele proaspat trebuie fiert 30 min ca sa moara toate bacteriile? Din produsele naturale se iau mai multe bacterii care pot fi periculoase, ca listeria sau cea care da toxoplasmoza.
Eu am luat acid folic din acela romanesc de 5.000 cutia ... o pastila pe zi. In primul trimestru nu am luat altceva.
Ai grija de tine si fii optimista... si trage de medic sa iti spuna tot ce vrei sa stii, ca nu degeaba il platesti!
Ven spune:
Da. Mersi de incurajari. Dar nu am lapte natural, si nici nu vreau, ca nu pot sa beau nici un fel de lapte!!! Yeak! Imi da niste pb. la stomac de nu-ti vine sac crezi!!! Cre' ca am intoleranta la lactoza, am citit ca asa se manifesta, in fine, cu branzeturile iar nu ma prea omor ca eu sunt cam constipata de felul meu :) si am citit ca in timpul sarcinii asta e una din problemele care apar, asa ca.......:)........Ca si Mg pastilute ma asteapta.......:)
Cu dr. , ce sa zic, maine merg la Cluj la dr. mea, la risc ca de programat n-am putut sa ma programez, a zis asistenta la tel. ca are liber pe 11 iunie!!!! :))) Va dati seama? Deci merg la risc si stau acolo de la 16:00, pana ce vrea sa ma primeasca , ca m-am saturat de ceata asta in care ma invart!!! Poate ea ma lumineza un pic!
Va pup!
Sanatate voua si la bebei!
:))
pisi_ella spune:
Bafta mare, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine cu tine si cu micuta farama de viata din burtica ta! Iti tin pumnii!
Ven spune:
Mersi frumos!
Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si sa pot aduce si eu pe lume un sufletel sanatos , care sa ne umple viata si sa ne implineasca dragostea........
Ma rog lui Dumnezeu in fiecare zi sa se indure de mine si sa vegheze aupra mea, sa pot duce la bun sfarsit "sarcina" asta asa de frumoasa......:)
Sanatate!
pisi_ella spune:
Buna, dupa atata timp!! Ce mai faci tu, Ven? Cum iti mai merge?
Fetita mea are aproape 3 luni (pe 13 august), e frumoasa foc si sanatoasa...foc! Pe 16 avem botezul. Trece timpul...Tu ce mai zici? Te pup si astept vesti!
_ella
gtania spune:
Buna Ven,
Iti doresc sa poti duce sarcina pana la capt si sa dea Domnul sa fie totul bine.
In legatura cu medicamentele, am luat vitamine prenatal la cererea dr. de familie. Am facut analizele la sange si imi iesise putina anemie din cauza sarcinii, mi-a dat sa iau 30 zile cate una pe zi si in luna a 5 am mai luat 30 zile. In timpul sarcinii nu am mai luat alte vitamine si nu cred ca vitaminele ingrasa mama sau copilul. Am 8 luni si am pus in timpul sarcinii 11 kg. In schimb mananc multe fructe si legume, carne de orice tip si ma simt bine...doar am momente cand sunt putin ametita, asta tot din cauza sarcinii.
Sa auzim numai de bine
Tania