Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (74)
Raspunsuri - Pagina 10
Hildegard spune:
Buna seara,
Noi am incercat azi Peste cu legume si orez de la Nestle dar nu stiu ca asa mirosea mancarea de parca era stricata. Era pestele normal....puiul n-a papat decat jumatate.
Nu-i mai dau asa ceva...mai bine ii gatesc eu peste file.
PRAJITURI
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 9 luni
dordia2000 spune:
Salutare fetele!
M-am intors de la coafor si sunt ok, imi place si o sa ne vedem maine seara in IOR cine vrea sa ma vada. Azi nu mai ajungeam ca am ajuns la 8 acasa asa ca....am citit pe mega-diagonala si acum raspund.
Anda aici unde stam noi are apa calda si daca vrei ma suni si iti rezerv sau iti caut undeva cu apa calda. Vila in care stam noi e ocupata total dar mai are si alte vilutze prin preajma. Mi-ar place sa ne vedem la mare!
Si in Vama veche e misto, chiar mai misto decat in 2 Mai dar....noua ne-a placut mult vila de aici si...am revenit. Peste un an-doi poate ne vom duce in statiuni mai populate si mai cu viatza dar...deocamdata aici e tot ce ne trebuie!
Noki ms. mult de info dar...in afara de mag de pe bd. timisoara in alta parte nu se comercializeaza?
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
addya spune:
hai sa inveselim nitzel atmosfera...
al meu coplias a luat azi prima trantitura din pat... asta a fost, a trecut, nu am patit nimic, nici macar n-am marait prea tare..
DAR
la nici un sfert de ora de la busitura, statea conu' Razvan in sufragerie, pe canapeaua mea galbena, captusit cu perne, in pampers, eu scotoceam dupa hainutze sa ne imbracam sa iesim afara. Cand vin, ce gasesc? Pampersu scos, canapeaua, bluza mea cea noua (inhatata de pe spatar), perna etc pline de KK, pe care fi-miu, fericit, il strangea bine in pumni, incantat nevoie mare...
. Nush daca a si gustat...Nu va zic cat am frecat la canapea....

gata, trecem definitiv la chilotei....
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
fee spune:
Buna seara,
Am vazut ca vorbeati de scutecele hugies , noi le folosim de la nastere si nu avem deloc pb cu funduletul.Eu cumpar hugies supreme (pachetul cu portocaliu) , pe 84 buc dam vreo 24€ ( in promo, ca eu cumpar ca incecata cate 2 -3 cutii)
Addya , simpatica faza ti-a facut baiatul;
ma duc la nani ca nu mai am baterie si mi-e lene sa ma duc sa il pun in priza
pupici
Monica et Daniel (04.11.2005)
ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>
mirelaispir spune:
noki, tarate poti cumpara de la o moara de grau sau incearca la o brutarie ca s-ar putea sa ai noroc. daca nu roaga pe cineva sa-ti aduca de la tara. ai grija, dupa ce pui tarate in apa pentru baita sa-l limpezesti pe bb cu 1 l ceai de musetel ca mai raman resturi de tarate pe piele.
mirela si ana monica (8 dec 2005)
Bic spune:
quote:
al meu coplias a luat azi prima trantitura din pat...
Addya, cam tirziu, cam tirziu.
Pai ce faceti voi acolo, ca toti bebelusii si-au indeplinit demult planul la cazatura de la inaltime. Sa fiti, mai, mai atenti pe viitor.
Noki, incearca sa-ti amintesti, daca mai poti, ce anume i-ai dat lui SArah de mincare nou in perioada in care a inceput sa faca iritatii. Dupa cum povestesti, face de la kk si pipi acid. Si la noi la fel. Eu de-asta sint obsedata sa o schimb IMEDIAT ce face kk si cit de des o prind si de pp. O miros din jumate in jumate de ora si de vreo doua luni o pun si pe olita si mai scapam cu cite un kk nelipit de popou... Cind face in scutec, daca vad ca e un pic rosie, ii trag fie o crema de galbenele, fie un diaper rash cream, ceea ce inteleg ca la voi nu functioneaza.
Incearca si talc, desi acum toata lumea se fereste de el pe motiv ca-i intra copilului in plamini. Hai sa fim seriosi...Noi am folosit cu succes talc atunci cind ne luptam cu iritatii.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Smaranda, 03.11.2005
lavi02 spune:
Corap am uitat sa-ti precizez ca si gratioasa demoazela Nati tot dupa cabluri umbla sa le roada, bag sama ca se potrivesc
.
Urmarea: l-am mobilizat pe al meu sot sa tragem cablul de net din mijlocul camerei, sa-kl bagam pe dupa biblioteca si sa mai aruncam din cablurile uitate si nefolositoare.
Addya o isprava de-asta am facut si eu in tarc, cand eram bb. Cica bebeii care manca ce-au produs ar fi norocosi. Stiu si eu?
Silvia chiar ca jaf! Era un subiect la Vacante si calatorii pe tema Gura portitei si zicea ca e loc de VIP-uri, si tot asa: 25-30 RON o friptura, etc.
Noi la mare, la anul, tot la bulgari, asta-i clar. Dar nu all inclusive, ca au o mancare absolut bestiala la restaurante, seara se canta muzica life, te tenteaza sa stai. Plus ca devine plictisitor sa iei 3 mese pe zi in acelasi loc, chit ca-i OK locul ala.
Dar vom schimba statiunea, asa, pt variatie.
Nati cerceteaza slapii lui Virgil asa ca va las.
bianca_mo spune:
buna dimineata!
am deschis calcu si am observat ca ieri s-a scris fff mult, harnicute mamicute!
eu vreau sa introduc galbenusul in meniul puiului, asa e ca in ziua cu ou nu dai carne, si dai 1 zi ou, una carne? cat timp dau doar un sfert de galbenus? vreo 2 saptamani si apoi cresc cantitatea gradual, nu?
suntem tare in urma cu diversificarea, dar o iau incet, sper sa nu faca figuri prea mari...
avem poze la 8 luni! suntem si noi mari!
si multa sanatate!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
lavi02 spune:
Am luat-o pe Nati in brate ca mai voiam sa zic ceva.
Noki noroc cu Bic, ca mi-a adus aminte.
Nu cumva i-ai dat nou portocala, sau rosie sau altceva acid? Si eu tot de la mancare cred ca este.
Si eu am folosit pudra la Silvia cand nu mai stiam ce sa folosesc si a avut efect.
Crema de galbenele folosesc si eu la Nati, la eficacitate - cam ca si Bepanthenul.
Bianca galbenus se da de 2-3 ori pe saptamana. Carne de 4-5 ori. Eu ii dau 2 zile carne, 1 zi ou, tot asa. Se pot da ambele in aceeasi zi dar eu din comodite...
Drita mea (cea cu articolele de alimentatie din Mami) m-a sfatuit sa incep cu oul asa (ma uit acu in caiet ca e la indemana): prima zi si a 3-a zi cate 1/4 galbenus, a 5-a zi 1/2 galbenus, si din a 7-a zi, cate un galbenus intreg la 2-3 zile.
Apropo de facut mancare: sa ma vezi pe mine cum fac mancare cu amandoua prin casa. Cel mai bine e daca doarme Nati, dar nu totdeauna am norocul asta.
Anda ia uita si topicul asta despre 2Mai
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=81310
Madutza10 spune:
Neatza' fetele!
Copilul meu a fost dubios de cuminte aseara si de fapt toata noaptea ,l-am culcat la 21:30 si s-a trezit abia la 7:30 fara vreo maraiala in timpul noptii ,am dormit si eu 7 ore legate in 8 luni
Azi dupa amiaza merem sa luam toate rezultatele la analize ,am facut mai multe inclusiv toleranta la gluten ,asa pentru linistea mea ,sper sa fi iesit toate bine!
Noki ,imi pare rau de funduletul uiutei ,sper sa-i treaca ,al meu se irita rau cind are probleme la burtica ,enterocolite dar atunci si kk miroase oribil ,in rest e ok ,ii trece orice iritatie cu Bepanthen in citeva ore !
Vorbind de scutece eu raman la Pampers( 4+ momentan ) ,nu vreau sa le schimb ,ii merge super bine cu ele!Cele care se gasesc la magazinul din Bd. Timisoarei ,nu stiu cum se numesc sau alte detalii dar stiu ca's bune ,o prietena de-a mea le foloseste de foarte mult timp si este multumita,asta pentrucine vrea sa le foloseasca ,io's fan Pampers!
Lavi ,unde ati fost in Bulgaria ,imi dai sfat ?Ca la anu' nu mai vreau sa vad litoralul romanesc ,nici anu' asta nu mergeam dar e bb prea mic si am zis sa merg unde cunosc ,sa am unde-i gati etc.,ma gindisem la Grecia pentru anul viitor dar totusi e cam departe,vom vedea...,zi-mi si mie cam care-s preturile si unde-i mai frumos !Pupici!
La munte merem si noi weekend-ul viitor ,eu as vrea la Cheile Bicazului dar e cam departe ,sa vedem daca rezista piticu' atita drum ,am fost anu' trecut gravidutza si mi-a placut enorm ,initial plecasem spre Moldova ,manastiti etc. dar am ajuns si pe la Bicaz ,am bintuit toata tara dar a meritat ,chiar nu stiam ca avem asa locuri frumoase.
Ma duc la treaba ca acu' se trezeste teroristu'!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE DE LA MARE