A nascut cineva dupa depasirea termenului?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tinasv1 spune:

Va multumesc tuturor pentru istorioarele voastre. Azi am mai facut o ecografie. Cica varsta clinica este 41 sapt dar cea ecografica de 39 si 2 zile. Capusorul bebelului are 39 sapt dar nu inteleg de ce acum ies asa masuratorile iar pana acum bebe era mai mare decat varsta sarcinii. Cred ca ceva nu e bine, dar nu stiu cat depinde de ecografist masurarea si cat de aparat.
Cu Dumnezeu inainte insa ma incred ca va fi bine totul pana la urma. Totusi m-am linistit, cordonul ombilical e ok, adica la loc sigur fata de gatul lui bebe si lichidul amniotic in stare ok. Tonusul bebelului cica bun, miscari fetale ok, cred ca ma multumesc cu astea.
Mai sunt cateva masuratori dar nu le mai inteleg.
Cam asta deci, asteptam in continuare, nu stiu ce va face doctorul daca ma razgandesc sa ma duc duminica, daca nu o las pe Luni cand se intoarce doctorita mea din concediu (care la plecare a zis, nu stai tu pana ma intorc! uite ca aproape am stat).

Numai bine.

Tina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

quote:
Originally posted by Tinasv1

Va multumesc tuturor pentru istorioarele voastre. Azi am mai facut o ecografie. Cica varsta clinica este 41 sapt dar cea ecografica de 39 si 2 zile. Capusorul bebelului are 39 sapt dar nu inteleg de ce acum ies asa masuratorile iar pana acum bebe era mai mare decat varsta sarcinii. Cred ca ceva nu e bine, dar nu stiu cat depinde de ecografist masurarea si cat de aparat.
Cu Dumnezeu inainte insa ma incred ca va fi bine totul pana la urma. Totusi m-am linistit, cordonul ombilical e ok, adica la loc sigur fata de gatul lui bebe si lichidul amniotic in stare ok. Tonusul bebelului cica bun, miscari fetale ok, cred ca ma multumesc cu astea.
Mai sunt cateva masuratori dar nu le mai inteleg.
Cam asta deci, asteptam in continuare, nu stiu ce va face doctorul daca ma razgandesc sa ma duc duminica, daca nu o las pe Luni cand se intoarce doctorita mea din concediu (care la plecare a zis, nu stai tu pana ma intorc! uite ca aproape am stat).

Numai bine.

Tina

Tina,eu cred ca aici e vorba de ceva psihic....
Adica,vrei s-o astepti pe doctoritza ta sa vina inapoi din concediu,de asta inca nu s-a declansat inca nimic.
Sa vezi tu ca de luni incolo,ai sa fii mai relaxata si atunci ti se va declansa si nasterea

Ce nume va avea baietelul tau ?

Alba,mami de Darian (6 ani) & Cassian (1 anisor)

http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian

"Intreaga suferinta din lume apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.
Intreaga fericire din lume apare din dorinta de a-i face fericiti si pe ceilalti."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Da cred ca e adevarata chestia cu psihicul. Nici eu nu voiam sa nasc pana nu se intorcea sotzul meu care era plecat din oras, asa ca am rezistat pana a venit el ca sa fie cu mine. Cred ca trebuie sa fii foarte relaxata si copilul simte probabil daca ai vreun stress.

Oana , mami de Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

ca tot ati adus aminte de psihic.. Noi am fost modelul ala de n-am cumparat nimic inainte de nastere. Insaaaa... le-am 'rezervat'. Adica patutul cu fro cateva zile inainte, iar de carut nu reuseam sa ma hotarasc.. Pana in we dinainte de nastere... Cand am gasit o oferta f buna intr-un hypermarket si l-amluat acasa direct. O zi mai tarziu (ma rog, orar vorbind) s-a declansat travaliul ;)

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinasv1 spune:

Povestea pe scurt se termina ca am nascut la 41w2d, sambata 12.aug.06, nastere normala , apa s-a rupt dar nu aveam contractii.

Pana la urma nu am mai asteptat-o pe doctorita ci am nascut cu inlocuitorul, Dr. Zguri (Municipal) (sa-i de Dumnezeu sanatate).

Dar povestea pe larg, mai tarziu, ca acum nu ma mai lasa bebe.

Tina de scump si dorit.

p.s. Catalin Mihai il cheama pe bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

FELICITARI,sa va traiasca flacaul!!!
Vezi,Tina totul e bine cind se termina cu bine,BRAVO tie inca o data

Alba,mami de Darian (6 ani) & Cassian (1 anisor)

http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian

"Intreaga suferinta din lume apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.
Intreaga fericire din lume apare din dorinta de a-i face fericiti si pe ceilalti."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

felicitari si sanatate!
vezi ca pina la urma ai nascut?

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

POZE MEXICO 2006
MAYA DE IULIE 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput