Mamici din Arad...??? (51)
Raspunsuri - Pagina 25
Claudelu spune:
Alinush, sunt cu sufletul alaturi de tine! Doamne ajuta sa scapi repede si usor! Astept vesti de la tine
Nico, ti s-a acrit cu viata?? ce sa am cu tine?? Doamne ce bataie meriti
Si sa-ti raspund...daca nu este gradi in Micalaca (de fapt este la Calu Balan si la Miorita) ce fac cu Raul acasa? angajez femeie? ca sa-mi creasca aia copilul cand poate bine mersi sa-l creasca ai mei? bun, ai sa zici ca poate veni mama la noi...da intradevar ar putea veni daca n-ar fi si cardiaca si diabetica si cu vreo 100 de kg in carca si noi si ei fara masina Cam asta e problema si deocamdata asta e singura solutie! Asta e, deja m-am resemnat
Diana, am o mie de intrebari pentru tine! Prima...am inteles ca se va semna nu stiu ce act la notar, cine plateste, noi sau Primaria? Apoi...cam in cat timp ati primit cheile si cam cat ati asteptat pana v-ati putut muta? Cat sunt cheltuielile iarna?? ...daca ai timp sa-mi raspunzi iti voi fi vesnic recunoscatoare
Claudelu spune:
Mesaj de la ALinush!
"Acum mi-a facut clisma, injectie sa ma dilat si astept sa inceapa contractiile. Doctorul zice ca deja am dilatatie 2"
AM incercat sa o sun dar si-a inchis telefonu...astept vesti!
HAI ALINUSH
Melania 14 spune:
Alina suntem alaturi de tine !!!! asteptam si alte vesti !!!
Clau eu tot nu pricep ! parintii tai nu stau in Arad ? seara nu poti sa-l recuperezi pe Raul si sa-l duci dimineata la ai tai ? sau ceva de genul ...
Melania (14.01.2005) si mama Nico
poze
pufymic spune:
Clau fix acum am primit si eu acelasi mesaj de la Alinush!Vroiam sa va anunt
Alinush !Sa scapi repede si usor!
Doamne fetelor ce emotii am pentru Alina....
Pupici!
Ioana(37+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
Claudelu spune:
Nico, ba stau ai mei in Arad, dar taman in Vlaicu, in celalalt capac a Aradului...Nico, Raul doarme dimineata pana la 10, noi pe la 7 si ceva plecam la servici (eu cu busu, Clau cu tramvai/taxi) si ce sa fac cu Raul, sa-l trezesc, sa-i stric programu de somn?...pur si simplu chinui copilul. Daca am avea masina ar fi mult mai usor, dar asa.
Ioana, tu ai incercat sa o suni pe Alina?? eu da, dar cica e inchis telefonu
pufymic spune:
Mey da' asa agitatie n-a mai fost la subiectul nostru de muuult!
Clau nu am incercat s-o sun pe Alina, ca ma gandesc ca acum are ea alta treaba(nu cred ca are chef de vorbit la telefon...) ....i-am trimis un SMS doar.
Sper sa se dilate si sa nasca repede...
Pupici!
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
maggda spune:
Acum am vorbit cu Calin dar el nu era la spital,deocamdata Alina are contractii dar procesul merge mereuas,ca la Dragos.I-am spus sa-mi dea beep cand apare bb si o sa va scriu.Care cum afla fetelor scrieti repede.
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
gabitzica spune:
Noa, sa va zic si io...
Am fost la matern la control si am trecut si pe la Alina. Am sunat-o inainte , sa nu cumva o deranjez. Avea contractii dureroase tot la 5 min. Mi-a zis ca avea dilatatie 2 cand s-a internat, deci oricum nastea zilele astea. In timp ce eram acolo a venit moasa si a dus-o sa o vada pe masa, asa ca am plecat. oricum pana deseara naste. A zis ca la dilatatie 5 ii face epidurala. Astept si eu cu sufletul la gura vesti.
www.stoc-studio.ro/tudor
pufymic spune:
Gabi ! Dar de tine nu ne zici nimic?Ce a zis dr la control?Cand vine bb?
Pupici!
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik