Mamici din Arad...??? (51)
Raspunsuri - Pagina 13
maggda spune:
'Neata fetelor,imi pare rau ca nu am putut sa merg la intalnire.Sambata seara am fost sa schimb biletele pe marti dar nu aveau la loja in fata ci doar pe tare lateral asa ca nu le-am schimbat.Miercuri nu puteam sa merg ca,colega cu care sunt de noapte e libera si musai sa ajung eu la schimb de tura.Ma bucur ca v-ati simtit bine.Eu oricum nu mai zic ca merg la intalnire ca vad ca nu mi se arata.Cand mai faceti intalnire pur si simplu ma voi posta acolo ca de un scaun tot fac rost.
In schimb ma bucur ca la circ a fost ffff frumos,ne-a placut tare mult de Biutza ce sa mai vorbim!A facut si poza calare pe elefant.Care nu ati fost merita sa mergeti,noua ne-a placut tare mult.
va pup pe toate si ca de obicei imi cer mii de scuze ,odata si odata tot o sa apar si eu
ps.la cele care nasteti in Arad oricum vin
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
maggda spune:
Gabi,Flavia,Alina ce v-ati aliniat la masa,rotunjoarelor!
Diana ce frumoasa e fetita!!
Ce mare e Raul!!!
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
gabitzica spune:
A fost super la intalnire! Aseara nu am mai apucat sa scriu!
Imi pare rau pentru cele care nu ati putut veni. Ne-am simtit bine. Si copiii la fel. Parca am stat mai linistite ca alta data, nu?
Sa va zic ce ametita am fost eu...
1. am uitat geamul deschis la masina acolo in fata hotelului... bine c nu a plouat prea mult... si bine ca nu au trecut hoti pe acolo. Alarma era pusa , dar...
2. cand ajungem acasa in fata usii, ghiciti ce? cheile mele erau in usa pe dinafara, nici macar nu am incuiat-o. Bine ca stam la 4 si suntem numai 2 pe palier si avem vecini de treaba. Probabil nici nu au observat. Plus ca avem interfon
Trebuie sa fiu mai atenta...ca nu se mai poate asa...
Clau faine pozele! Am vazut ca unele se repeta.
www.stoc-studio.ro/tudor
Claudelu spune:
Doamne Gabi ce noroc ati avut!
Se repeta poze?? n-am avut timp sa verific, le-am pus pe graba...cand ma duc acasa le aranjez!
pufymic spune:
Ceau fetelor!
Am vazut si eu pozele de la intalnire(cele facute de Clau)!Super!
Diana ce mare e deja Timeea!E tare frumoasa!
Si ce burticoase sunteti fetelor!
...chiar imi pare rau ca nu am putut si eu merge sa va intalnesc pe toate....
Eu ma simt ceva mai bine....dar nu foarte bine....inca mi-e rau(senzatie de slabiciune, de lesin), ma dor oasele ingrozitor....abia mai fac 3 pasi prin casa!
Am avut si cateva contractii aseara....dureroase...noroc ca au cedat la No-Spa!
Pupici!
Ioana(36+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
Claudelu spune:
Ioana, dar de ce nu mergi la un medic sa te vada?? Soacra ta nu poate veni sa te mai ajute cu Alesio?
Cred ca n-ai citit ce te-am intrebat aseara...cand mergeti la Cluj?
AI grija de tine!
alinamoro spune:
Salutare!
Magda, ai ratat iar ocazia! Azi merge si Calin cu Dragos la circ.
Gabi, Calin si-a lasat alaltaseara putin deschise geamurile din fata la masina (sa se racoreasca) si cum a fost vantul ala numai bine ia umplut-o de praf.
Cu cheile in usa pe dinafara am patit-o si noi, dar eram inauntru. Bine ca voi stati la 4 si nu prea urca nimeni pe acolo, dar noi la parter...
Ioana, tu iei vitamine prenatale, fier? Subscriu si eu la ce a zis Clau, ar trebui sa mergi la un medic daca te simti tot asa rau.
Clau, am observat si eu ca se repeta cateva poze, dar nu multe. Aia cu noi gravidutele a iesit super.
Deci, Raul avea mustrari de constiinta ca Dragos si Tudor sunt suparati pe el ca ia batut Ce scump e!
No gata, fug la treaba!
Alina (37+) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2
gabitzica spune:
Am fost la control...bebelina mea e bine, are cam 2.9 kg. A zis ca o sa ajunga la 3.3 -3.5 kg. Placenta a zis ca e bine, dar am vazut ca mi-a scris gr. II. Lichid am putin mai mult decat normal. mai merg saptamana viitoare la ontrol, iar peste 2 o sa nasc... nu imi vine sa cred ca e asa aproape evenimetul. In carnet mi-a scris ca am 37/38 sapt, dar dupa calendar am 36/37 inca.
www.stoc-studio.ro/tudor
pufymic spune:
Gabi felicitari pentru vestile bune!
Clau, Alinush : iau fier, prenatale si MagneB6 acum, la control am fost acum o saptamana si mai merg in 4 sept(la Cj)....daca nu nasc pana atunci....dar cred ca sapt asta voi merge si aici in Arad la Furau....
Soacra-mea nu poate veni sa ne ajute ca trebuie sa aiba grija de socru-meu....si nici nu vreau eu sa-mi vina aici ca nu-mi place....mai bine singuri!...
Pupici!
Ioana(36+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
gabitzica spune:
Ioana, ai vorbit cu Furau? sau nu te-ai hotarat inca? Eu zic sa te ducil a el, pentru ca esti pe miini bune. Probabil esti stresata si deprimata din cauza ca medicul tau e la o distanta asa mare de tine. Si drumurile astea numai bune nu sunt pentru tine acuma. Si in plus, ma gandesc ce greu o sa fie daca o sa nasti la Cluj... ce faci cu Alesio?! Cum il trambalezi pe bb mic atata drum si tu bineinteles proaspat operata. dar tu stii cel mai bine. Eu cred ca o sa iti schimbi parerea generala despre medicii din Arad, daca mergi la Furau. Mie personal imi inspira foarte mare incredere.
Diana, asteptam si pozele voastre. E o scumpa Timeea. Asa imi venea sa o iau in brate... dar nu mi-a trecut de tot raceala , asa ca m-am resemnat.
www.stoc-studio.ro/tudor