Numele meu este.....de....FLOARE

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Vreau si eu Pizza
Si mie imi place pizza mult de tot. Yamy yamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

AVEM PIZZA

bine ai revenit Wudy

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Mai auzisem eu de "frati de sange", dar de "surori de pizza" inca nu!

Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina... Poze

Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alin spune:

Vreau si eu o felie de pizza poate-mi trece supararea, sau mai bine o pizza intreaga. Si pana la urma degeaba ma pastrez tanara si frumoasa (si modesta) ca scumpul meu sotior oricum se uita prin mine. Sau poate am ajuns invizibila cu atata cura de slabire.
Multumesc de incurajari fetelor dar credeti-ma ca acum imi simt sufletul batran. Cred ca ar trebui sa scriu la topicul "singuratate in doi".Noroc cu Alin ca ma pastreaza pe linia de plutire.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/florina.calciu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Multumesc
Daca dati pizza voi incerca sa fiu aici cu voi in fiecare zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Buna floricelelor, ce faceti?

Multumesc tuturo pentru raspunsuri.

Sanziana, si eu cadeam si ma loveam la cap mereu, si vad ca inca sunt ok :), dar cand e vorba de copiii nostri suntem mai exagerate, asta e.

Mama lui Alin, ti-am vazut pozele si am vazut o mamica frumoasa si subtirica, nu ca vaca de mine care nu mai slabesc odata.

Imi pare rau ca puiul a plans la gradi. I-o fi greu fara tine.

Violeta, tu ce faci? Esti la job?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ooooo, si eu vreau pizza. Unde e, de care e? Yam, yam...

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Florina,draga mea,esti prea tanara si prea frumoasa ca sa iti umbresti sufletul cu suparari.....spune ce te doare daca asta crezi ca-ti va face bine,si evident daca poti,pt. ca nu esti chiar in anonimat!!!
orice ar fi insa sa stii ca nimic si nimeni nu merita lacrimile tale!!!
iti spun eu care am trecut pe-acolo.....doamne cat as vrea sa intorc timpul si sa stiu sa fiu fericita!!!
vorbeste cu el si spune-i ce te doare,nu-l lasa pana nu aveti o discutie serioasa...dar discutie,nu cearta.....ca stiu si eu,la mine eram asa de suparata ca rabufneam din orice si el zicea ca fac scandal9desi aveam drpatate!!!).....
daca reusesti sa fii calma(asa ca ardelenii),sa zambesti,sa-i arati ca te doare,dar nu-i un capat de tara daca el nu.....nu stiu ce!!!
daca reusesti sa te iubesti in primul rand pe tine,sa te apreciezi,sa te respecti,sa te simti bine cu tine in primul rand... totul vine de la sine.....
vezi unde ai scapat "funia vietii".....si incearca sa o prinzi.....
eu sunt cu tine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alin spune:

Crinuta cum poti sa spui asa ceva despre tine? Merci pentru complimente dar nu vreau sa mai vad ca te jignesti singura ca ma supar si mai tare.
Violeta sunt multe de spus dar, cum si tu ai precizat, nu sunt in anonimat si inca nu am puterea sa-mi descarc sufletul, fiindca mai citesc si alte persoane topicul nostru. Iti multumesc pentru suportul moral, mai ales ca citindu-va pe voi, fetele fantastice, am vazut ca mai exista si happy end-uri.
Mai dar ce se strang floricelele cand e vorba de pizza!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/florina.calciu/my_photos

Mergi la inceput

sanzianamai erau si fratii de cruce.....asa ca pot fi si surori de pizza,de ce nu?
crinuta eu pe la munca,inca nu am un bb mic sa stau acasa......cand o sa am o sa fiu si in weekend disponibila....cred,habar n-am ....cred,dar daca ma gandesc bine s-ar putea sa-mi ocupe muuuult timp....asa ca......ei,mai vedem noi.....iar visez......cred ca de la oboseala!!!!

Mergi la inceput