Numele meu este.....de....FLOARE

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Camelia si mie-mi place toamna!!!
ca doar sunt nascuta in septembrie,e luna mea preferata...afara de luna mai!!!
ce face BB-le tau?! ce e?!

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Si eu ador toamna, doar sunt nascuta in octombrie.
Imi place soarele auriu al toamnei si mirosul de frunze si... nu stiu... tot. Parca e un timp de liniste si regasire. Un timp de odihna. Cand se sfarseste vara cu vacanta si iarna inca nu a inceput cu scoala si grijile. Iubesc aceste momente in care totul e posibil. Sa o iei de la capat sau sa iti refaci fortele dupa agitatia sezonului estiva.

Imi aduc aminte de melodia lui Joe Dassin, "L'ete indienne". "Vara indiana" se numeste la americani tocmai aceasta vara prelungita in toamna.

Na, ca am dat in melancolie si nici nu au inceput inca ploile!
Mai bine revenim la lucruri mai pamantene. Vreau si eu creveti!

Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina... Poze

Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Si pe cand e ziua ta, violeta? Ca nu trebuie sa ratam ocazia de a te felicita

Este o printesuca puiutul meu din burtik, o printesuca muultt dorita si muuulttt asteptata .

Ma gandeam acum ca m-as duce macar vreo 2-3 zile la soacra-mea, la Brad, ca sta la casa, sa mai scap si io de apasarea asta de la bloc...dar deh, cine o sa aiba grija de taticul de printesa, care trebuie sa stea acasa si sa mearga la servici ??? Sa vedem cum il "combin" ca-i urat sa stea singur...

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput

Mi-Ka sa de-a domnul sa fie sanatoasa si sa aiba muuuult noroc in viata! ziua mea e pe 17....
abia astept sa vad pozele cu printesa ta!!!
sanzianasa o rugam pe Crina sa trimita niste creveti adevarati....eu nu stiu cum sa-i prepar,am vazut aici si proaspeti si conservati,dar...cum se prefgatesc Crinutza?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Buna ziua floricelelor! Trecem si noi putin pe-aici... nu prea imi da timp Mocutza, adica Alec Florin, sa scriu...
Fetelor, care stiti o pensiune in nordul Moldovei cu conditii de cazare numa' bune pentru bebelusi? Moaca al meu are 3 luni si o saptamana si vreau sa plec cu el si cu sotul in a doua jumatate a lunii septembrie undeva, la aer curat, ca ne-am saturat de Bucuresti!
Pls., scrieti-ne daca stiti!
Pupici

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Violeta, am amanat pe maine crevetii, dar iti spun cum ii curat, desi e simplu, doar cam ... scarbos ( cel putin pentru mine).
Pana acum ii curata al meu barbat si eu ma uitam, dar mi-am luat inima in dintit si am trecut la atac, asa cu stilul meu.
Deci, sa nu razi, da? Eu le tai capul si coada cu cutitul, apoi urmeaza decorticarea ( cu mana), iar ultimul pas, cel mai nasol dupa mine este cel in care le scot intestinul ala. Eu nu pot pune mana pe el, asa ca iau o bucata de servetele si trag cu ala. Sotul se amuza de mine, dar ce sa fac, nu pot altfel. Scot pana nu mai vad deloc firicelul acela verde si apoi spal bine, si asta e tot.

Wow, deci esti fecioara ca si sotul meu. El e pe 14, tu pe 17.
Hai ca mai avem putin si dai de baut. Te-ai gandit ce faci de ziua ta?

Apropos de cafea, eu sunt dependenta. La 9 sunt in fata calculatorului savurand cafeaua..., ce buna a.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Crinutza,stai linistita ca nu rad de tine.....eu ii puneam intregi,na de asta ce mai zici?!
apropo,crevetii sunt aia roz,cu niste picioruse si o codita ca de rac?!
n-aveam habar ca mai au si ceva in interior..
si ca se decorti....cum se zice?!decorticizeaza?!
dar cum ii prepari?!
asta e secret,nu?
singura chestie am vazut-o la o emisiune ...erau un fel de frigarui,de puneau pe batul acela,dar intregi,cu cap si coada si picioruse si se frigeau pe jar,nu mai stiu ce sos sau ce garnitura se facea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Hahaha, m-ai amuzat. Da, aia sunt, dar exista unii gri, altii roz ( nu sunt chiar roz), iar procedeul decorticarii este simplu. Nu stiu cum sa iti explic, dar eu incep de la burta lor si merge in 2 secunde.
Lasa ca iti fac poze.

La capitolul gatit, sunt mai multe posibilitati, dar eu stiu vreo 2,3.
Lasa ca il intreb pe sot ca el e maestru la bucatarie.
Mie cel mai mult imi plac prajiti, dar sotul ii face si ii ies de vis.
Ce stiu e ca face un amestec de oua ( 2,3), faina, putin praf de copt, ba ultima data a pus din laptele praf al copilului ( inventia lui), sare, piper, dupa care pune crevetii in amestecul asta si apoi ii prajeste. Sunt extraordinari. Am si poza, o caut si iti arat.

Eu acum vreo 2 saptamani i-am facut la gratar, cu putin unt si gata.

La un restaurant am vazut si asa cum ai descris tu, pe o tepusa din aia si direct pe gratar, si atentie, erau nedecorticati, deci se poate si asa, dar atunci o faci tu inainte sa ii mananci.

Mai stiu ca se pot gati si cu orez, dar nu stiu exact cum insa intreb si iti spun.

Se mai fac salate cu ei cruzi, dar mie nu imi deloc asa.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Crinutza bun,bun
ce pofta-mi e!!!
astept reteta sotului tau,cand ajung la supermarket,iau si eu din astia roz si ii pregatesc....
atunci maine asteptam reteta ta!
va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Scuze fetelor ca decat m-am bagat in seama cu voi si apoi am disparut. Ce sa fac, munca asta ma omoara.

Multumesc voua tuturor pentru urarile de bun venit (mama lui alin, Mi-Ka, Violeta si celorlalte).
Lory-k, bineinteles ca nu ma deranjeaza sa mai avem inca o frezie in buchet, nu sunt o egoista si impreuna vom face echipa buna, sunt sigura.

Pentru Mi-ka, se spune ca in viata nu ai nevoie decat de un gram de noroc ca sa-ti fie bine, sa ai o viata implinita, de aceea eu asta ii doresc fetitei tale. Daca tu vrei kg asa sa fie si ii dorim impreuna sa nu se depuna :)

Sa aveti o dupa amiaza minunata si sa innebuniti lumea cu mireasma voatra floricelele mele!

Mergi la inceput