Numele meu este.....de....FLOARE

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

BUNA DIMINEATA!!!
CE FAC FLORICELELE?

pt. -ziceti si voi ca e laptic
si oricum berea face laptic....sigur!!!

pt. floricere muncitoare

pt. mancacioase

si pt. TOATE

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Camelia,am inteles cate ceva....
concluzia e ca trebuie sa stai cumintica sa mai creasca ...
o sa fie bine,o sa vezi ce dodoloata o sa fie!!!
cat despre testul papanicolau e bine sa-l face,chiar si dupa nastere(nu imediat!!!) ca in general daca exista ceva celule atipice in timpul sarcinii,din pricina scaderii imunitatii(ca organismul sa nu respinga BB-ul) acestea se imultesc necontolat!
DAR nu este o regula generala....exista o probabilitate sa se intample!
de ex la mine,cum nu stiam ca am celulelel acelea,in cazul in care as fi ramas insarcinata,nu m-as fi prezentat la controale decat prin luna 4-5(cand nu prea mai puteai face nimic!!!) celulelelacelea sa-ar fi imultit si sigur dupa nastere faceam histerectomie...si chimioterapie si Doamne fereste cine stie cat mai aveam de trait!
de asta spun ca e bine sa stii ce se intampla in organism,fiecare femeie tb. sa se controleze,ca sa poti sa previi si sa iei decizii in cunostinta de cauza....
asta la modul general...
nu e cazul tau,desigur....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Ce miros frumos vine din gradina voastra

Am intrat s-o pe Vio, nu va speriati

Oricum, va doresc o zi superba tuturor .

*grupul fetelor fantastice *
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Buna dimineata!

Hai ca m-ati speriat si pe mine. N-am mai facut control ginecologic de mai mult de un an dar m-am programat pentru 19 septembrie.
Eu vroiam sa fac un test HPV. PapaNicolau pentru ce e ?
Cred ca am mai facut unul acum vreo 7 ani.

Dar de cand merg florile la ginecolog ? Cred ca trebuie as mai studiez putina botanica!

mama-lui-alinsi eu credeam ca tine ca primele contractii le-am simtit de abia lanastere, dar dupa aceea privind retrospectiv mi-am dat seama ca am mai avut contractii si in ultimele luni, dar nu am stiut sa le recunosc.

Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina... Poze

Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.

Mergi la inceput

Dana ma bucur ca-ti place in gradina......
vezi ce de floricele!!!!???

Mergi la inceput

Sanziana floricelele merg la ginecolog pt. pistil!!!...ba nu, cred ca e cu polenul
Papanicolau se face ca sa se vada starea colului,daca s-a modificat sau nu ceva pe-acolo....
asta e de baza pt. o femeie,mai ales dupa 30 de ani.......si inainte desigur,dar dupa varsta asta e musai!!!
sunt 5 stadii ale testului clasa I,II ..... V
prima faza inseamna celule normale(acum am si eu din astea!!!) dupa care incepe din ce in ce mai grav,pana la cele de calsa IV,V care sunt de natura maligna.....
la mine CIN III a fost echivalent cu papanicolau IV,chiar V....dar prin faptul ca a fost "carcinom in situ" celulele bolnave au fost indepartate,tesutul,partea de col cu probleme a fost amputata si acum e bine...nu apucese sa se extinda sa depaseasca bariera locala,sa migreze catre organele sanatoase....
spun si eu cum ma pricep!!!
de asta spun ca cu cat e mai devreme cu atat e mai bine,cancrul de col e vindecabil in proportie de 100% daca e descoperit la timp!
floricelelor la ginecolog.....
vrem o gradinita sanatoasa........
si nu numai si celelalte fete sunt importante si pt. ele e valabil ce am spus mai sus....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

zicem ca-i capucinno cu lapte, da??? Ca berea oricum nu-mi place

la toate florile

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alin spune:

Buna ziua floricelelor.
Multam pentru cafea Violeta69. Chiar acum o savurez.
Din cate stiu eu doctora cu care am nascut mi-a zis sa fac Papanicolau dupa 6 saptamani de la nastere ( nu sunt chiar sigura ). Oricum, ideea e ca trebuie facut in mod obligatoriu dupa nastere, iar eu am omis, din inconstienta.
Sanziana e posibil sa fi avut si eu contractii si sa nu le fi recunoscut.
Sa nu radeti de mine, dar eu nici acum nu stiu prea bine ce sunt alea contractii. In ziua in care am nascut eu ma dusesem la controlul obisnuit la spital iar doctora mi-a spus ca ea intra peste trei zile in concediu (ma lasa in grija unei colege), dar daca vreau imi poate declansa nasterea fiindca a coborat copilul si oricum ma poate apuca in orice clipa. Bineinteles ca am fost de acord (abia asteptam) asa ca mi-a facut o injectie si in trei ore am nascut. Ideea e ca eu nu am avut contractii la 30 min, la 10 min si la 5 min.Pe mine cand m-a luat durerea nu m-a mai lasat pana am nascut. Adevarul e ca am nascut usor si am adus pe lume o minunatie de baietel. Nici nu banuiam cat de mult poti iubi un copil si ce sentimente traiesti din momentul in care-l tii in brate pentru prima oara.Dar gata ca am devenit prea nostalgica si am o gramada de lucru.
Va pupic pe toate.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/florina.calciu/my_photos

Mergi la inceput

eu nu stiu ce sa spun,cred ca am nascut destul de greu,asa mi s-a parut mie.....
m-a durut ingrozitor desi aveam peridurala!
frumoasele mele flori,va doresc un weekend perfect,somn de refacere al petalelor si ploaie suficienta,dar mai ales soare.sa fiti vesele luni si cu multa putere....
burtici aveti grifja de voi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Nu vreti sa mai plantati o floare in gradina voastra? Eu ma numesc "Florica" nume pe care l-am urat de cand ma stiu, dar si asa vreau sa fac parte din minunatul vostru buchetel.
Daca as fi fost floare mi-ar fi placut sa fiu "frezie".
Se pare ca fetita ta cea dulce o sa fie nascuta in aceeasi zi cu mine - 12 oct - sa fie sanatoasa, frumoasa si sa nu-i lipseasca gramul de noroc.
Va pup floricelelor si week-end frumos!

Mergi la inceput