Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 16
asiza spune:
Alex, bineinteles ca am vazut ca si tu mi-ai raspuns! Va citesc pe toate...
Atudor, felicitari pentru rezultatele la eco...si tu ai un bb grasun... Vezi ca ti-ai facut griji degeaba cu analizele...bineinteles ca nu toate valorile ies fix in grafic...de exemplu mie leucocitele si inca ceva (nici nu m-am chinuit sa tin minte ce) nu au iesit la fix, insa e normal ca unele valori sa fie crescute in sarcina...
Oana 20+
alexandra_25 spune:
atudor ecografia e foarte importanta dar chestia cu masuratul tine de doctorul de familie si daca nu faci des ecograf ea isi da seama din masuratori daca bebele evolueaza....asa ca stai fara griji....auzi cine vorbeste...eu care imi fac atatea griji...
Adinazot....de cand ai inceput tu cu grija cu secretiile uite ca m-a apucat si pe mine..........
Tot caut pe net ceva care sa ma lamureasca dar mai bine nu ma mai uit ca deja mi-au iesit fire albe....m-am speriat mai tare...
Fetelor acu o luna cand am fost la ginecolog si m-a consultat pe masa nu credeti ca daca vedea ceva imi spunea....ca si atunci tot asa aveam?
Dolores unde esti????hai ca tu ma incurajai pana acum.....sau poate acum ai avea tu nevoie de incurajare...nu? ....
alexandra 26+ cu
poze
roxana c. spune:
Gata, am rezolvat azi 2 lucruri: mi-am facut analizele(am o ditamai vanataia la mana) si am luat Elevit compensat. Cele care va duceti la medicul de familie ptr reteta, vedeti ca Materna cu seleniu este pe lista de compensate dar nu mai este pe piata, iar Materna centrum nu este pe lista cu compensate dar este pe piata. Cu toate ca este acelasi lucru, nu se elibereaza Materna , deci eu m-am reorientat catre Elevit, care este si pe lista si in farmacie. Am mai dat o diferenta de 145000, dar asta este, bine ca l-am luat pana la urma.
Doctorita de familie mi-a spus si ea ca la luatul in greutate mai "ajuta" si vitaminele, asa ca nu fac rau daca mai "uit" sa iau din cand in cand.
Fetelor, nu credeti ca ar fi bine sa ne lasam nr de telefon pe contul de yahoo, pe undeva? Mai avem putin si ne putem anunta mai usor cand se va intampla evenimentul.
Vad ca de cate ori stau la calculator, incepe si bb sa dea din picioare, forumist il face mama.
Vorbeati de chiloti ieri... ati gasit pe undeva unii cu burta? Pe mine ma cam strang si imi aluneca sub burta iar eu nu-i prea suport.
Mi-ar trebui unii d-aia cum purta bunica in tineretea ei
Alexandra, si la mine secretia aia bate putin in galbui, si uneori ma-ntreb daca nu ma si scap pe mine. Dar nu mereu, uneori nu-i nimic pe chilot.
Dolores, bine ca ai rezolvat-o cu calculatorul. Acum trebuie sa scrii mai mult sa recuperezi.
Va las, plec la scarbici, diseara ma duc in Metro dupa rechizite sa scap de grija. Apropo de Metro, prin Bucuresti mai sunt carucioare ptr papusi d-alea cum erau anul trecut in jurul sarbatorilor? Daca n-am inebunit tot cautand, i-am promis Anei ca-i iau si de vreo 2-3 luni tot caut si nu au mai adus, mi-au spus ca cel mai sigur vor mai aduce de sarbatori. Va rog, bucurestencelor, daca va duceti prin Metro intrebati si de carucioarele astea, sunt unele pe la 1200000, cel putin asa erau anul trecut, erau in oferta, cred ca mai mult de 1500000nu poate fi. As veni pana acolo daca stiu sigur ca gasesc, ca m-a zapacit copilul, i-am promis doar.
Va dau cate un si chiar ca va las si plec.
Roxana24+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
Dbunny spune:
fetelor, in a catea saptamana se intoarce bb cu capul in jos? vad ca la unele deja s-a intors. Eu azi dupamasa am eco- tineti-mi pumnii, sa fie totul bine si cu golanul meu. Ieri am implinit 25 de saptamani
Am auzit de-o fatuca gravi de 6 luni, ca s-o dus luda la mare si-o stat toata ziua la soare-aci is peste 40 de grade...vezi Doamne daca un an nu ne-om bronza om ramana urate rau... in fine... ea-i la Ingrijiri intensive ea si fatul deshidratati amandoi.
Maaaare grija cu soarele fetelor !
In rest, cu scurgerile... am observat ca s-au mai inmultit si m-am gandit si eu la pierderi de lichid, dar... is prea albicioase pt a fii lichid amniotic....zic eu...
Pup, mai intru mai tarziu, sau maine cu vesti noi
Dbunny25+
madaluta spune:
Azi am descoperit magazinul virtual de pe DC iar cele care nu l-au descoperit inca, il pot vizita aici : www. buburuza.com. Are lucruri tare interesante si dragute, dar si preturi pe masura. De ex, mi-au placut f.f. mult camerele de copii , dar pretul m-a speriat cu desavarsire.(poate pt k amandoi suntem bugetari si avem alte standarde) ...
http://www.buburuza.com/Scripts/prodList.asp?idCategory=157
Madalina 22+
alexandra_25 spune:
roxana_c eu chiar ieri mi-am cumparat de la Metro chiloti din aia....din bumbac, marimea xl dar imi vine bine peste burta....sunt asa de buni....te poti uita deseara daca mergi...
Multumesc mult pentru raspuns........uite deja m-am mai linistit.......
Dbunny bafta la eco....iti tinem pumnii...si stai fara grija ca pana la 8 luni are timp sa se intoarca....
madaluta si eu am vazut magazinul virtual.....dar sunt cam scumpe....
Eu vorbeam aseara cu mama mea si i-am spus ca ,cu cine am putea vb sa ne faca o masa din aia de infasat la comanda....stiti ce a zis:da....ca parca eu am avut masa speciala de infasat cand v-am avut pe voi....are dreptate....copilul stie el cand e mic pe ce il schimb....?....
alexandra 26+ cu
poze
adinazot spune:
Fetelor,mersi de raspunsuri in legatura cu secretiile.
ALEX,eu azi ma duc la dr,l-am sunat mai devreme pt ca azi dimineata cand m-am dus la pipi,am descoperit pe hartia igienica o scurgere ca un mucus verzui,nu f mult,dar oricum destul cat sa imi fac griji.Nu stiu ce poate fii,sper sa nu fie de la dopul gelatinos,Doamne fereste...Dar de azi dimineata tot verific si nu mai imi vine nimic.
Tu nu te ingrijora,ca cred ca e normal cum ai tu.
Sunt oricum tare ciudate scurgerile astea in sarcina la mine,odata sunt asa cum spuneati voi,cremoase,albe,fara miros,odata prea lichide,odata ca gelatina,nu stiu ce sa mai zic...Si saptamana trecuta mi-am facut examenul de secretie si mi-a iesit bine.Cert e ca niciodata nu miros.Sa vedem ce zice dr.,la 5 am programare,si va scriu pe urma .Tineti-mi pumnii!!!
Adina 26+
poze
Adina diverse
alexandra_25 spune:
Fetelor.....iar m-a apucat somnul....ce curios e ca in fiecare zi la aceasi ora.....si cafeluta nu mai am voie....imi vine sa-mi pun capul pe birou si sa trag un pui de somn...si las un bilet...pauza de somn...........
Si afara ploua....si e bine ca e racoare....las ca ajung eu acasa....si al meu e patu...asa zic in fiecare zi...pe cand ajung acasa....ma iau cu cate o treaba si se face seara...apoi nu pot adormii pana nu vad ce au mai scris fetele si uite asa se face tarziu....si sotiorul meu.........bine zicea Miro chiar la inceputuri cand ziceam eu ca ce drag ii e lui ca vb cu voi...si ea zicea ca spera sa il tina....cata dreptate avea...
Uite daca va uitati azi la cat am scris s-ar putea sa mi se spuna si mie ca am logoree.....
Bine ca nu mi-am pierdut umorul.....
Va pupic si mai va las si pe voi sa scrieti......
alexandra 26+ cu
poze
alexandra_25 spune:
bafta adinazot nu te gandii asa de departe......cum sa fie dopul gelatinos??????........sa intrii sa ne spui ce a zis doctorul....fi fara griji....[pupic]
alexandra 26+ cu
poze
atudor spune:
Cum mai fetelor sa se piarda lichid amniotic...Se poate pierde chiar daca este inchis colul?
Hai ca intru la banuieli...ca omu' care n'are griji si tre' sa-si faca...
Ana 27+