Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Stati asa ca-mi raspund singura: 2 mil se da incepand cu 1 ianuarie, deci oricum pe decembrie tot 240 mii luam.

Roana, ma bucur ca totu-i OK. Ai facut 3d? Pune poza sa-l vedem.

Adina, in legatura cu secretiile, sunt zile cand sunt mai abundente si zile cand nu prea sunt.

Am uitat sa va spun ca am gasit Elevitul si Materna pe lista aia de medicamente, am sunat-o pe doctorita si maine ma duc sa iau reteta. Oare chiar sa nu stie ca se da gratuita, trebuie sa-i spun eu ? Va tin la curent maine. Ma duc intai la analize si apoi la doctorita de familie. I-am spus ca intru intai la farmacie sa intreb daca are si dupa aceea ma duc la ea.

Roxana24+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

eu sunt aici in fiecare zi si va citesc dar sunt intr-o dispozitie f f proasta. e Nu are legatura cu bebe. Am ceva pe cap acum....Bebe e f bine. In ultimul timp e mult mai activa. Dupa ce termin cu problema asta o sa va scriu si eu mai des. Nu ratez sa va citesc in fiecare zi insa. Eu curand o sa fac analiza de glicemie.
pe toata lumea

Moni25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

HEELLOOO....am revenit si eu printre voi!
va citesc aproape zilnic, dar cu mutarea asta nu am mai gasit energii suficiente sa si scriu ...acum m-am mai acomodat cu casa, cu imprejurimile si ma felicit ca nu am luat o casa mai mare...ca nu stiu ce ma faceam...sau o casa in care ar fi trebuit sa refac una alta, sa repar, sa modific...doamne-fereste! doar zugravitul a fost si curatenia de dupa...dar it's enough!

mutatul efectiv nu a fost mare branza pt mine, ca stateam pe scaun si dadeam directive : sus , jos, dreapta, stanga....cu toate astea vreo 2 zile m-am resimtit de parca eu carasem. acum dupa 10 zile inca nu am despachetat chiar tot, dar necesarul e unde trebuie. mai putin hainele care sunt in camera bebeului toate pe jos si de acolo le culeg cand vreau sa ma imbrac..

p_onu parca se plangea de durere sub coasta si nu mai stiu cine. eu am crezut ca mor de durere de cateva ori, am suspectat ca boala mea o fi afectat ficatul...ca asa ma intepa!!! ca o taietura din fata pana in spate pe orizontala ..am facut analize si nu e nimic la ficat, deci tot tovarasa e de vina....maine ma duc la control si la testul de glucoza, iar pe 25 aug am echo 3d.

te sa va marturisesc ca nu prea mi-e foame...o fi de la vitamine? ca si digestia e mai lenta...si acum imi simt micul dejun in gat...dar de vreo 2 nopti ma trezesc pe la 4-5 sa mananc!!! mi=e o foame de moooorrrr....apoi ma linistesc si dorm pana pe la 8 jumate. Doamne ce bine e sa stai acasa....dupa 3 ani de munca aproape continua , nici nu imi gasesc locul ...Apoi mai e si sotul acasa tot timpul, credeam ca o sa ne calcam pe bataturi...dar vad ca nu e asa . el e mai tot timpu lin basement la calculator, eu pe sus , prin gradina, pe la tv., mai fac planuri de amenajare ...am clocit atatea, saracul meu om nici nu stiu ce il asteapta...va trebui sa scoate bine bani lunile astea ...

m-am plimbat ieri printr-un mall vreo 3-4 ore singura, si a fost super...imi place mai mult singura ca daca esti cu cineva, ori trage de tine ca vrea acasa - vezi sotul - ori te zapaceste cu gusturiel si ideile lui - vezi prietene - asa ca singura mi-am facut de cap si am facut ce am vrut. dar dsupa 3 ore jumate constatasem ca nu facusem decat o latura a mall-ului...aoleo!

am gasit sutiene de alaptat , bumbac 100% , din alea care cupa se desprinde ca sa scoti sanul , si cu tampoane tot de bumbac ca sa nu pateze daca curge..vreo 25cad , firma playtex si wonderbra.
am admirat si hainutele de bebe, seturi de body-uri, caciulite, botosei, etc, de la 7cad-20cad. carucioare, mai ceva ca niste masini le fac acum domle '..vreo 300cad, am decis ca probabil intr-o singura zi pot cumpara tot strictul necesar de primele luni...deci nu ma impacientez. cu patuturile nu prea m=-am impacat mi s=au parut scumpe si cam subrede. mai caut.

donia, ce frumos a fost in vacanta. tot la ceva lac de genul asta am fost si noi (Lac-St-Jean) cu niste plaje mai ceva ca la mare.si ce fetita frumusica! sa iti traiasca!

chinico, nu m-am lasat de tot la vatra si nu m-am predat. stau pe metereze. sus- jos sus -jos, toata ziua pe scari. cautand prin cutii...

bebelusa mea cred ca e bine, sa vedem ce zic si masuratorile. uneori face niste miscari de te pufneste rasul...asa se stramba burta. o sa incep si eu cu muzica sa vedem cum reactioneaza.

bun venit noilor fete! mama, ce trupa facem !!!

mai citesc si revin

Ktrinel si 23sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

Buna burtici!
Am intrat sa va dau ultimele vesti,am fost la eco morfologica.Suntem in grafic la toate masuratorile,avem 492g.V-am mai spus eu ca la TT imi iesise alfa fetoproteina un pic mai mare,dar bebe e ok asa ne-a asigurat dr.
Maine plecam in vacanta.Am putine emotii,sper sa-i placa lui bb cu avionul,si mai sper sa stea fimea linistita.Acum vom vedea.
Cineva inteba cat a costat eco morfo.Eu am dat 2,8mil la euroclinic dr.Herghelegiu.
Va pupic pe burticicute si fug sa fac bagaje.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Am vazut si nume noi pe aici, asa ca va spun si eu bun venit chris80, atudor, dianav, antonia23! Daca am uitat pe cineva imi cer scuze, oricum o sa ne tot intalnim pe aici la scris!

asiza, tot 10 kilograme m-am ingrasat si eu, dar restul masuratorilor nu le stiu. Cu kilogramele nu imi fac griji prea mari, la prima sarcina am pus 22 si in primele doua luni dupa nastere deja scapasem de 17. Asa ca stiu ca se vor duce ele cumva.
Dar mi s-a parut mie sau ai aflat sexul lui bebe? E baiat sau m-am ramolit eu de tot? Aibi mila si lamureste-ma, ca de cand am venit am citit vreo patruzeci si ceva de pagini scrise de voi si nu mai tin minte mare lucru...

sau confund cu alexandra... la tine stiu sigur ca e baietel, asa ca te felicit! Sa ai un baietel dragut si smecheros si sa va bucurati de el!

Mai dragelor, dar ce a fost azi noapte, ca nici eu n-am dormit bine! Eu care de obicei dorm pana la 9-10, m-am trezit la ora 7 si n-a mai fost chip sa adorm, plus ca am avut impresia ca toata noaptea am fost treaza. A fost luna plina, oare?
Cosmaruri am si eu uneori, azi noapte am visat ca am trecut printr-o tornada... urat!

Chinico, chiar m-am relaxat si cred intr-adevar ca i-a placut si lui bebe! Am fost toti veseli si parca si bebe a zburdat mai cu voie buna prin burtic!
Ma distreaza cum ii spui tu cainelui porc! Tata a avut o pisica mai demult pe care o botezase Porc, ca i se parea ca se poarta ca un porc, nu ca o pisica... si tare ma amuza sa strig pisica Porc!

Cleomoni, si eu la prima sarcina ajunsesem sa port din hainele sotului, mai mult in casa... tricouri, trening... desi cred ca in timpul iernii i-am rechizitionat si un plovar. Asta e, sa simta si ei ca participa la sarcina!

Kokorina, aici exista un unguent pentru disconfortul de care spui tu, se numeste Vagisil, se aplica extern si nu in vagin. Sigur gasesti si acolo in farmacii, intreaba un farmacist... sau o farmacista .

aelita, cred ca ti-a mai trecut din supararea de dimineata, nu? Ai mai reusit sa mananci ceva azi?

roxana_c, mai citisem eu povestea cu sectantii de pe forum pe undeva, dar tot nu ma pot abtine sa nu rad!
Ce oameni, ce idei!

roana, ce bebe mare ai!!! Cand trebuie sa nasti? Oare esti printre primele de pe lista?

almo si Ktrinel, ma bucur ca ati mai aparut si voi.
almo, la cat mai rapida rezolvare a problemei! Bine ca micuta e sanatoasa.

Ktrinel, tot asa ma vad si pe mine cu mutatul, sper sa pot sta pe scaun si sa dau ordine. Mai am cateva zile de relaxare, iar de luni cred ca incep sa impachetez.
Sa va bucurati de casa noua si sa fiti fericiti in ea!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Draga Donia
eu aveam DPN 5 noiembrie, acum cu noile masuratori ale lui bebe cica pot naste incepand cu 16 octombrie poate chiar mai repede. s-a schimbat dpn cu noile valori. dar poate e doar mai mare bebe meu si nu o sa vrea sa iasa. Om vedea
Important e ca e bine si sanatos si perfect asa cum s-a exprimat doctorul. e bine ca e mare nu?
va pupicim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

roana, si prima mea fetita a fost mare la nastere si asta a ajutat-o sa suga bine si cu putere si, spre marele meu noroc, si-a facut singura program de supt la 4 ore, imediat ce am adus-o acasa.
Deci deja la jumatatea lui octombrie o sa stam cu emotii, daca e posibil ca tu sa nasti! Mai sunt doar doua luni?!?!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Teoretic da, Donia as putea naste peste vreo doua luni jumate asa:P
dar nu vreau sa ma gandesc inca la asta
sa vedem cum va fi. poate se naste in noiembrie si e doar maricel el ca se hraneste mami bine. doctorul a zis ca e Ok poate chiar am avut ovulatie precoce sau stiu eu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Buna seara burtici

Azi am fost prin oras sa-mi caut ceva de imbracat,dar nu prea am gasit ceva sa-mi placa doar o bluzita de gravide la pantaloni nu am gasit nimic

Fetelor eu cand vad un magazin cu haine de bebelusi nu ma pot abtine sa nu intru si mereu cumpar cate ceva cred ca sunt maniaca,sotul meu asa zice si voua vi se intampla la fel?

Si eu am junghiuri in partea dreapta,credeam ca e ficatul dar acum am si in stanga si asta cand stau mai mult pe scaun ,eu cred ca este bebelina creste

Cat despre acum mai rarut ca e mai dragut,oricum nu vreau sa-mi neglijez sotul ,din cand in cand mai facem si noi ceva

Roana -felicitari pt bebe grasunel ,ai 30 de sapt?

Aelita - cine a reusit sa te supere asa tare ,uite multi sa-ti treaca

Adinazot -si eu eram preocupata de secretia vaginala,intr-o zi e mai abundenta intr-o mai deloc,sper sa fie totul in regula

ma duc sa fac
v-am pupat

bamboletta 26+ bebelina
"poze"

Mergi la inceput

Fetelor dragelor nici eu nu stiu ce sa mai cred.as avea 27 si ceva dupa ultimul ciclu dar dupa calcule si greutatea lui bebe ne apropiem de 30. acuma ca stau sa ma gandesc bine nici eu nu mai stiu chiar exact ultimul ciclu ca noi nu am planificat acest bebe. e copil cu personalitate si a venit cand a vrut el chiar daca ne protejam cat de cat. deci e posibil sa fi avut o ovultie mai rapida sau stiu eu ce? cand am vazut ca sunt gravida m-am gandit eu cand a fost ultimul ciclu si asa mi-am strofocat creierii dar vorba aia nu pot sa jur.
nici nu conteaza asta. conteazaca scumpicul e bine.
si asa m-am uitat pe net la greutatea de 1200 g ar fi cam 30 de saptamani deci s-ar putea sa fie asa.
sper sa nu fiu prima de aici ca ma apuca frica.

va pupicesc

Mergi la inceput