Garderoba pentru gradi

Garderoba pentru gradi | Autor: nanna

Link direct la acest mesaj

Fetita mea va merge din septembrie la gradi la grupa mica si as avea nevoie de sfatul celor cu experienta pt o listuta cu lucrusoarele de care are nevoie acolo.
Si noi, mamicile de pitici de grupa mica avem emotii, nu numai cele de bobocei de cls I !
Sa ne traiasca bobocii fie ca sunt de grupa mica sau de scoala, ne-om descurca noi!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Andrei trece in grupa mijlocie, dar inca am listuta de anul trecut!
Nu ai spus daca e la program prelungit sau scurt, daca e la stat sau la particulara.
Daca e la program lung si doarme acolo, obligatoriu ii trebuie pijamale (sau ceva in care sa doarma), eu i-am luat 3-4 pijamale (si mai groase si mai subtiri), pantaloni de interior (2-3 perechi, ca stau pe jos si se tocesc in genunchi), pantofi de interior (sandalute sau papucei cu arici sau care sa se incalte usor - fara sireturi, adica).
In saculetul lui trebuie sa existe, un chilotel si un maieu de schimb, o pereche de sosete, prosopel etc.
Noi i-am mai luat atunci blugi, tricouri mai multe (am fost la MiniPrix, era perioada de reduceri si am luat multe si mai ieftine).
Cam astea sunt in prima faza! S-ar putea sa ceara lunar materiale igienico-sanitare, rechizite la inceput, etc.

P.S. Bafta, si pregateste-te de mari emotii!

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Initial creeata de nanna

Fetita mea va merge din septembrie la gradi la grupa mica si as avea nevoie de sfatul celor cu experienta pt o listuta cu lucrusoarele de care are nevoie acolo.
Si noi, mamicile de pitici de grupa mica avem emotii, nu numai cele de bobocei de cls I !
Sa ne traiasca bobocii fie ca sunt de grupa mica sau de scoala, ne-om descurca noi!

Am avut tenesi cu arici, nu aluneca, si se incalta si repede. Nu papuci de casa pentru ca se poate uda la baie.
Eu nu am avut pantaloni de interior, ci o fustita pe care o tineam in dulapior si cand ajungeam dadeam pantalonasii jos si ramanea in dres si fustita. In primul an, am avut si chilotei si dres si panatoni in cazul in care facea pe ea.

Am avut nevoie de cel putin 2 pulovere cu fermoar, mi-era frica cu nasturi, iar cele cu fermoar le strica imediat, dar se putea imbraca si dezbraca singurica. Puloverele aveau intotdeuana buzunar pentru jucaria favorita.
Daca imi mai aduc aminte ceva iti scriu.

Creioane cerate obligatoriu multe seturi, ca se epuizau. Multe carticele de colorat - vreo 4-5 cu desene mari si sa fie usor de colorat, apoi din ce in ce mai grele. O sa va ceara si jucarii, daca nu mai sunt de seriile trecute.

Bafta multa cu gradi, eu nu stiu cand a trecut timpul de gradinita, noi acum mergem la scoala. Cum zboara timpul..., fata mea petrece o gramada de ore cu o doamna pe care nu vrea sa o iubeasca, iar eu care as sta cu ea non-stop, nu pot!!!

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

buna.
lui stef ii dau prosopel, pasta si periuta de dinti, chilotei, bluza, pantaloni, sosete, papucei, servetele umede.
succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna spune:

Multumesc din suflet, am notat tot! Fetita mea o sa mearga la gradi de stat cu program prelungit! Pe zi ce trece am mai multi fluturasi in stomac. In prima zi cred ca o sa am transform in asta
Multa bafta si voua la inceput de an scolar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

In fiecare zi ii puneam in ghiodanel cate o surpriza: o jucarie surpriza, mancam 2 oua kinder la serviciu ca sa am surprize pentru fata, cartica noua de colorat, creioane noi cerate, carticele de povesti din care sa le citeasca doamna sau prosopele pe care coseam numele ei, anul trecut cand era la grupa maream adugat si: pixuri deosebite care scriu cu sclipici, carioci de tot felul, penare nou, caramele sau guma de mestecat si nu imi mai aduc aminte.
Sa vad anul asta ce o sa-i pun in ghiozdanel.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput