Racusori, la apel! (19)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

hop si io ! ...de la birou
Hai ca trece si ziua asta ...cumva
Asa...Bone ai o papusa, sa-ti traiasca
E ca o bombonica, cu margelutele alea de ochisori ...cu mutritza aia scumpa de-ti vine s-o mananci .Ce "doi" arata acolo?!
Pup-o tale tale si mult din partea mea ...
Sorelaaaaaaaa mia , ma dove sei ?!
Cookie,eu te iert ...te inteleg perfect
Angi mama, mai am putin si te dau la disparute ....cum vine asta ?!
Cris na de la mine si ...ca sa te mai inveselesc. Te mai necajesc rinichii ?!
July tnx de ..e yami yami ...spor la lucru si vino cu replici ceva mai lungi,daca se poate

Acu' ma intorc la ale mele kkturi

Bye bye

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Iata-ma in cele din urma si pe mine pe aici!!!

problemele mele cu rinichii au trecut, acum sunt in plin tratament.
Dar macar nu mai am durerile alea groaznice.
Bone , frumusica foc fetita ta.. Si e atat de creata!!!! Scumpa foc.
July am sa tin cont de invitatia ta.

O zi buna tuturor si spor !!!!

eu
poze nunta

Cristina

Mergi la inceput

NU mai zice nimeni nimic????

eu
poze nunta

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Hello fetele!
Is rupta de oboseala!
Menna mama, iertare ca nu scriu mai mult, dar am multe pe cap si abia mai reusesc sa le fac fata! O sa treaca si o sa revin cu replicile mele hazlii! Momentan is debusoalata ca nu stiu cum sa fac sa ii mut pe ai mei in conditii umane la curte, nu au curent, nu au caldura, nu au usi! SI sambata ii mut!
Restul fetelor va pup si iertare ca nu is coerenta si nu reusesc sa raspund la fiecare!

Mergi la inceput

Neata racusorilor!!!!
Pe unde umblati fetelor??
Dau cafea in dimineata asta .
Va doresc o zi minunata, asemenea vremii cu mult spor in toate cele.

eu
poze nunta

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

'neata! si de la mine !
CRIS buna cafeluta!
eu sunt prezenta la apel !
MENNA SI CRIS sarumana ptr elogieri la fata mea!!
fetele yo o dau oficial la disparuti pe Angela ea nu are obiceiul sa lipseasca asa de mult,mi-am facut griji ,am gandit ca e in stare de soc din cauza lu barbyedar acum chiar ca nu mai stiu ce sa cred ,!ANGI IUBITA INTRA SI DANE UN SEMN DE VIATA!!
eu imi sorcesc creierii sa inteleg ce vrea sa zica fata mea si rade nebunatica de mine!
ma duc ca mai am treaba!!multi la toate!!
ROXY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Halau, halau!!!!!!!!!!!!!

Ce mai ziceti fetelor? Nink nou p-aici?
Iar am reusit sa absentez,dar voi ma intelegeti asa-i?
WOW, in timp ce scriu m-am uitat la unghii si ...lacul nu prea sta frumos, asa ca merg sa-mi improspatez manichiura. Pe curand, ca amu am treburi foarte importante. Degeaba radeti, ca intre timp am fost si foarte harnicuta ca mi-am pus dulceata de prune, na. Habar n-am cum a iesit. Va povestesc la iarna.
Oricum va invit pe toate la o dulceata.
Gata ca am treaba. Pupici la toate si....pe maine sa aveti o zi asa de buna cum a fost a mea azi.

Mergi la inceput

Io atata am de zis...
Detalii intr-o alta zii

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Fetelor sunt pe fuga si plina de nervi!!!
Am vrut sa trimit niste bani prin mandat postal pt. Barbye si era o coada la posta si o tanti tare intepata la ghiseu!!!!
Menna ce ti s-a intamplat????

O zi buna tuturor!!!!

eu
poze nunta

Cristina

Mergi la inceput

Cristina la fel ca tine, sunt cu nervii prashtie si asa o tin de 2 nenorocite de zile ...si abia a inceput dinnou sezonul la noi si ...nu mai pot

Menna

Mergi la inceput