Racusori, la apel! (19)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by inimioara76

mai aveti loc de-o racushoara pe aici? 11 iulie 1976 cu sotz tot rac! :) fara bebe deocamdata

Bine ai venit!!! Bineinteles ca mai este loc!!! pentru toata lumea este loc!!!!
Fetelor eu inca sunt in " crize " cu ai mei rinichi!!! Sper sa imi treaca mai repede!!!!
Un weekend placut mai departe!!!

eu
poze nunta

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

inimioara76, bine ai venit in racusorilor
o sa te trec imediat pe listuta..cu rugamintea sa ne spui mai multe despre tine. daca ai sa citesti putin din urma, o sa ne cunosti incet incet...
cristina, ce rau imi pare k nu ti-e bine. oricum...incearca sa bei lichide si sa faci repaus altfel ai sa te tot chinui. si daca nu iei pastile...bea o bere si fa o baie fierbinte
nici io nu-s prea bine..is cu burtik in pioneze...
gatesc....fug la bucatarie. ehhh daca am dormit dupa amiaza...acum ma chinuie insomniile
kiss kiss all...

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Ola Ola
Bine ai venit printre noi Inimioara ...ce dragut nick ..hehe
Io cum s-a mai incalzit afara, am si iesit din casa
Mona ,de as avea si eu centrala, as proceda la fel ...e groaznic de frig seara ... cat despre Baile Felix, spune-mi cand vii si se rezolva
PS: vezi sa nu fie in perioada 19-25 sept,caci sunt plecata dinnou la soru'mea in oras
Mire daca vin la tine, asa-i ca ma plimbi si pe mine cu
ps: treaba cu mamaia sa stii ca eu o luasem pe bune, ca na ... nu e departe de tine si e la moda prin Bucuresti sa te iei la sfarsit de sapt si sa fugi la Mamaia. Tu de ce nu ai fi facut-o?!
Bone ce rau imi pare de vecinuta ta ...saraca ...
Hai sa nu ne mai gandim la necazuri ...Da-i un pe dintisori la bombonik
ps: restantele incep intr-o saptamana ... sper sa incep si io odata cu ele
Cris multa sanatate si stai intinsa in pat si invelestete bine ...lasa pc-ul pana te faci bine
Iuliaaaaaaaaaaaaaa
Vicky
Cookie
Angi

Ma intorc la meci ...Romania - Bulgaria 1-0

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

quote:
Originally posted by monagan

P.S
Am pus 2 poze la album.......sa vedeti ce sexoasa merg la job !!!!(acuma la batranete).
Ochelarii ii port doar ptr.calculator.
Nu ma las fetelor la voi, ce daca sunt mai batrana.
Pupici de la mine.

MG

... felicitari "mamico"
Asa te vrem,nu te lasa!

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianaG spune:

Buna seara!
Se pare ca e ziua noilor veniti!
Iuliana sunt eu, 17 iulie 1976 cu ascendent in sagetator si sot taur.
Momentan fara bebe, dar cu dorinta in suflet!

Se pare ca sotii raci si tauri sunt in top!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

buna dimineata!
BINE ATI VENIT INIMIOARA SI IULIANA!SI SEDERE PLACUTA SI CAT MAI LUNGA LA NOI ACASA!SI TRECETEI LA APEL CU DETALII,NOII RECRUTI TRE SA SE REPREZINTE!
CRISTINICA mea ,ia incearca sa iei KETEROL sau CALMANT FORTE si bea ceai de sunatoare!pipici si sa treaca repede!
MENNA deja eu nu mai vreau sa aud de nenorociri si alte cele ,vreau sa uit de toate si sa iau viata de capat ca m-a epuizat luna august!si bafta multa la restante!!!
MONA esti STRONG,bv asa so tii mereu!!!!ia vezii tu ce faci pe la FELIX!
ANGELA tu pe unde esti?ai fost la spital la BARBYE?dane detalii!!!!
ma duc sa va pun 2 poze la album cu VIKI CU CERCEII,am uitat ca v-am promis!
va si o duminica placuta! SA NU UIT CAFEAUA !azi nu ma zgarcesc
ROXY

Mergi la inceput

gata le-am pus! cand aveti chef si timp sa le vedeti!
ROXY
http://br.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

neata
bone, vezi k nu ai dat link-ul corect. iar l-ai dat logata link corect pt id-ul tau de yahoo este:
http://br.pg.photos.yahoo.com/ph/pli_vic_ella/my_photos
azi m-am trezit cu fata la cearceaf k sa nu zic altfel azi cine ma supara..vai de pielea lui
mi-am terminat cafeaua..ma duc la dus si poate ies putin pe la mama
va pupacesc

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

MIRE am vazut dupa ce am pus pozele am incercat sa deletez dar nu am reusit ! si o duminik placuta!
ROXY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

bine ati venit cele noi!!!!!!!!!
Menna, din pacate numai dupa 17, pot sa-mi iau concediu.Sorry.
va las ca imediat ma musafiri.Astia sunt d-aia cu invitatie la nunta. Asa ma bucur.
Pupici de la mine tuturor.

Mergi la inceput