Racusori, la apel! (19)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

buna

Sunt bine ! Bebe e OK, e la fel de activa ca intotdeauna, acum parca si mai si, cred ca vrea sa iasa la lumina asa ca pana la jumatatea lunii, cred ca se naste. Luni ma duc la Tutunaru si sper sa imi spuna el mai multe amanunte despre aparitia ei.

Va pup pe toate fara exceptie si daca pot va transmit niste poze cu bebe. Mirela te voi anunta cand nasc, asa ca daca ai timp si placere te astept la spital....

tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Geo asteptam cu nerabdare sa ne dai de veste despre micuta Sofia.

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Geo, ce ma bucur k ai intrat! Sigur k mi-ar placea sa ajung la spital..acum na..numai daca Sofia nu s-o gandi sa vina pe lume io stiu intr-o perioada f aglomerata..sincer...prefer week endul..asa k pune-mi o pila
cristina, sunt mereu pe fuga k mereu am ceva de facut. dar..or veni si vremuri mai bune

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Fetelor astazi dau eu
Se pare ca voi aveti multa treaba si eu ca sa va ajut v-am pregatit o cafea super tare.
Va astept pe toate.

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

angela, buna cafeaua...imi aruncam un ochi la subiectul cu barbie..de fapt..e primul subiect la care intru..cata putere mai are sa si zambeasca...
va pupik pe toate si va doresc o zi buna

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Mirela eu o sa merg duminica la ea (la Barby),asa am stabilit cu fetele.
Oricum din partea nostra a racilor o sa-i transmit toate cele bune si sanatate multa.
Astept postarile voastre cu urari de sanatate,ca sa le printez si sa i le duc sa le citeasca.

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Si io tot pe fuga ...ieri am fost cu capul in foi si cifre de'am innebunit nu alta
Va pe toate si ma scuzati,dar voi intre mai spre seara sa va scriu mai multe.
Ps: Geo mamicoooooo cat mai bucur ca nu ne-ai uitat !
la tine si la micuta noastra.Nastere usoara !
Mire sa o pupacesti pe ochisori din partea mea, pe Sofia

Dispar acum

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

buna fetelor. Inca sunt vie.
nu am timp mult doar vroiam sa va mai dau ceva vesti, sa stiti ca sunt ok.
va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Ziua buna si de la mine!!
Angela eu am postat la subiectul respectiv , in legatura cu Barbye, dar mai mereu ma gandesc la ea si ma rog sa se faca bine fiindca viata e atat de nedreapta!!!1
In rest eu nu sunt prea bine, de aseara ma chinuie o colica renala. Asa ca sunt acasa azi!!!
O zi buna tuturor!!!!

eu

Cristina

Mergi la inceput

cristina mersi mult
Si ai grija de tine,sa bei mult ceai.

Monagan sa mai treci sa ne saluti

ANGELA

Mergi la inceput