Racusori, la apel! (19)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

la fete cucuiete, plec spre spital la tata-socru.
Cris, mie-mi spui de aglomeratie? Puneam prosopul de plaja intr-un loc si pana ajungeam la apa era un adevarat slalom.... Dar cu toate astea, a fost tare frumos.
Pupici si o dupa-amiaza placuta, fetelor.

Proaspata nevasta!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Fetelor slaba activitate.Pe unde umblati?
Va cam faceti de cap.
Asteptam vesti.

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Hello, hello fetele!
Vicki, bine ai revenit si multa fericire si multa sanatate mamei si socrului!
Menna, nu eu eram intrebatoare cu cartulia, da oricum ma macina curiozitatea! Si, iubita, doar te invidiam pentru cata dragoste trebuie sa fie ca sa faci salata boef ( care mie mi se pare ca necesita multa munca) pe caldura care era! Nu pt. ca iti cere barbatul ma! Era vorba doar de salata in sine! Si cata munca la ea! Sa cureti, sa fierbi, sa tai, sa faci maioneza, sa ornezi! Uffffffffffffffff! Pup la tine! Ca ne-am inteles de numa, numa!
Angela, la multi ani! Sa iti traiasca sotiorul!
Pup la toate fetele si ma extrag spre somn, ca nu mai pot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

AM NEEEEEEEEEEEETTT!!!!!!!!!!!!!!!!! Uraaaa.
Acum pot sa va ajung din urma, ca tare mi-ati lipsit.
Menna, nu sint la rds, ca aia nu-mi plac. M-am bagat la UPC, unde imi ofera internet+telefonie (1 aparat tlefonic gratuit)cu 400.000 lei/luna (ambele).Si bineinteles cablu tv care-l platesc separat. Sa vedem cum merge.
La o prima testare net-ul mere, mere, mere...de zbarnaie.Are viteza mai mare.
Nu pot sa mai stau, va pup pe toate.

P.S.
Imi caut o excursie in Turcia, cu avionul, sa fie si ieftina...dar slabe sanse.(caut de 3 ore)
Anul asta o fac lata. Merg fara sot. Ha, ha, ha....ce misto.

Gata ca am treaba. Mai vb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

hello..hello
mi-am facut baie, pregatit totul pt maine si zic..sa bag un nas pe aici
sa le luam pe rand
menna, amenajatul merge bine. inca mai sunt destule de facut dar...merg incet k de-acum fiind toate puse la loc cat de cat..fiecare isi vede de ale lui. cat despre bagaje, nu-s gata inca. in ritmul in care te prind online, o sa te anunt prin sms cand sa ma astepti la gara
angela, la multi ani pt sotul tau! ce surpriza i-ai pregatit seara? adika ce aranja prietena ta? ma rog..daca nu e prea intim
viky..bine ai revenit. frumoase poze! sa ne asteptam la bb? k vad k va iubaciti mult ai inceput deja sv? k vad k cristina deja a inceput..
aaaa...menna...geo nu mai lucreaza. a intrat in concediu. nush nimik de ea..deocamdata. sa ma invrenicesc sa dau un semn
mona..ti-am simtit lipsa!
ma duc la somn..maine ma asteapta o zi grea...sunt libera k am de rezolvat unele probleme personale si...pt asta azi am stat pana la 8 la sv (k am fost plecata de la 2 la 5) si am stat sa recuperez sa nu ma aglomerez cu ele.
nite nite all...

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Mire, multi la tine, fata draga. Dar m-ai dat pe spate... Ne iubacim foarte mult, recunosc, dar fara bb! Am o oarescare varsta "venerabila", am 2 baieti, iar daca vreau o fata, acum o am pe fetita nepoatei mele, pe care sa o dragalesc de numa-numa! Si mai astept cativa ani sa am o nora, nepoti...
, buna dimineata si haideti la cafea, racusoarelor!

Proaspata nevasta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by preda_vicky

Mire, multi la tine, fata draga. Dar m-ai dat pe spate... Ne iubacim foarte mult, recunosc, dar fara bb! Am o oarescare varsta "venerabila", am 2 baieti, iar daca vreau o fata, acum o am pe fetita nepoatei mele, pe care sa o dragalesc de numa-numa! Si mai astept cativa ani sa am o nora, nepoti...
, buna dimineata si haideti la cafea, racusoarelor!

Vicky

Proaspata nevasta!

Prezenta la cafea AM nevoie de o cana mare!!! Multumesc Vicky.
O zi buna tuturor si spor la " munci"...

eu
poze nunta

Mergi la inceput

Buna dimineata,
mmmmmmm buna cafea.
July si Mirela multumesc pentru urari.
Sotului i-am pregatit o cina romantica cu sampanie,un tricou cu poza mea pe care scria "I will love you forever" si un set pix+stilou pe care si le dorea el mult.Casa plina de baloane.
Ce mai a fost f impresionat.
Vicky de ce sa nu faci un bb.Cumnata mea are 38 de ani si de abia acum se marita si vrea si bb,deci nu varsta este un impediment.Iar o alta prietena a mea a facut al doilea copil la 42 de ani.Deci de ce nu????????

ANGELA

Mergi la inceput

Angela, si tu ai ceva cu mine? Nu zic ca nu mi-ar place si ca nu mi-as dori, dar am si oarece probleme de sanatate si doar sa mai raman mi-ar mai lipsi! Astept sa am nepoti... Si desi cu intarziere, iti urez si eu "La multi ani" pt. sotul tau. Sa va iubiti vesnic.

Proaspata nevasta!

Mergi la inceput

Vicky mersi pentru urari.Si acum inteleg problema.Atunci asteptam nepoteii ca sa putem discuta despre ei.O sa fii o bunica tanara.Si eu cred ca voi fi la fel.Asa se intampla cand faci copii de mica.
Eu am facut primul copil la 21 de ani.
Si nici nu am simitit cand au trecut anii.In noiembrie o sa implineasca 6 ani.
Asa ca asteptam vesti despre sanatatea mamei si a tatalui socru.

Angela

ANGELA

Mergi la inceput