Racusori, la apel! (19)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
Menna spune:
Plan de wk ziceti voi?!
Apai eeeeeeeu o sa dorm! Hotarat ! Bag chishoarele in tate si dorm,iar cand ma voi trezii ma voi ocupa de mine ... manichiura,pedichiura,masca pi fatzau si apoi mai vad eu
Ar tb sa ma apuc de corectat o lucrare ce tb predata sapt urmatoare,dar o las numai dupa ce mi-am facut nebuniile ...ce sarashie ! Sa ma mai ocup si de mine, ca dupa altii pot umbla pana'i hau!
Mire sa stii ca i-am zis prietenului tau ca in wk cand se trezeste sa se dea jos din pat usor si sa mearga tiptil ,daca se poate sa si zboare,numa sa ma lase sa
pana la 12
Sincer fetele ...atat de obosita ma simt de parca as fi tras la plug toata vara vreau sa ma odihnesc putin inainte de a intra in priza cu restantele,apoi cu lucru, apoi cu targurile,apoi .... ioi
Va pi toate, vb mai tarziu
ps: scuzati-mi accentul moldovieniesc,dar am auzit-o pie mititica lu' Stratan si m-a terminat cu cantecelul ei
Ghita ...te'astept deseara la portita ...
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
july_g spune:
Hello fetelor! O sa va rog intai sa ma iertati ca nu am mai dat semne de viata. Si nu din cauza controlului ( care nu a mai venit) ci pentru ca am avut o saptamana tare grea, urata si am fost tare indispusa. Pup, Mire, care m-a suportat atat timp! Nici acum nu sunt intr-o stare mai buna, ba dimpotriva. dar incerc sa-mi revin. Nu am un motiv anume, probabil s-a acumulat oboseala si stress-ul cu uite controlul, nu-i controlul.
Maine o sa incerc sa fiu harnicuta, sa coc vinete pt iarna! Deci sunt acasa si o sa trec pe la voi!
Va pup!
MirelaV spune:
iaca si io..acum ma intorc de la sv. dada...ati citit bine. sunt treaza de la 5 k m-a trezit ploaia..si pe la 7 si ceva am plecat pana la sv k lasasem geamurile deschise si sa nu ploua inauntru. acum am ajuns iar acasa k imi era foame..si io desteapta de mine am plecat dimineata cu chei si cu tel la mine. bani nu
asa k..mananc si plec din nou cine mai e k mine
so...haideti la MirelaV
pupicei pe burticei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/M&M/M&M.jpg)
M&M spune:
Mire sunt aici!! Si pe mine m-au trezit tunetele la 7.00. A fost groaznic caci nu stiam ce se intampla!!!!
Am citit in Ev. de azi depre un nou caz gen Teo Peter...trist!!! Cristian nemescu!!!!
eu
poze nunta
Cristina
M&M spune:
Am ramas fara cuvinte!!!! Socant!!! In tara asta idioata trebuia sa ma nasc???!!!
eu
poze nunta
Cristina
MirelaV spune:
da cristina, am citit si eu inca de ieri. 2 oameni tineri s-au dus iar..din neglijenta unui....
in fine, e si un subiect aici pe dc legat de asta..
f trist.. MirelaV
pupicei pe burticei
M&M spune:
Eu am intart in melancolia post - nunta!!! Cand ma gandesc ca acum 5 saptamani aveam nunta si totul era atat de frumos!!!!!O mai ia omul si pe aratura, nu dati cu rosii!!!
eu
poze nunta
Cristina
july_g spune:
Hello fetele! De fapt, cred ca e mai bine sa zic hello Cristina si Mire! Ca numa voi doua mai sunteti pe aici.
Restul fetelor pe unde umblati?
Cristina, ce inseamna aia melancolie post nunta dupa 5 saptamani? Haide draguta mea, fruntea sus!Melancolia post nunta se instaleaza de obicei cam dupa 5 ani cand te intrebi: de ce m-am maritat? Dupa 10 ani te intrebi: ce draq am vazut la el? dupa 15 iti spui: wow, ce bine e cand imi face un masaj la talpi ca sunt asa de obositaaaaaaaaaaaaa, dupa 20 : oare copii or avea ce manca?, dupa 25:oi avea cum sa le fac nunta la copii?, dupa 30: yesssssss, pensia, o sa ma duc si eu la herculane( sau in alta parte)!!!!!!!!!!!Dupa 35: in sfarsit am pentru ce trai: un nepot! ce minune! Dupa 40: cu mici variatinui( de varsta): In sfarsit liberaaaaaaaaaaaaaaaaa! Sper ca te-am binedispus!
Restul fetelor pup!
monagan spune:
Aici sunt si traiesc.N-am disparut.
July, eu sunt p-acolo pe la:dupa 15 iti spui: wow, ce bine e cand imi face un masaj la talpi ca sunt asa de obositaaaaaaaaaaaaa, , numai ca omu meu nu stie face masaj si ma enerveaza de moor.Ca tocmai am nevoie. I-am spus ca daca nu maseaza ca lumea imi bag om (tanar).
La voi cum e vremea fetelor??? ca aici iar e urat si ploua.Azi am spus ca lenevesc dar n-am reusit ca am copt 20 kg vinete, am spalat o gramada de haine si pe la 18 am hotarat sa dorm si...bineinteles ca n-am reusit.
De abia astept concediul.Am renuntat la Grecia si Turcia, asa ca poate...Felix, asta ca o ultima varianta.Pana atunci ma mai schimb eu de 100 ori.
Va pup pe toate si va doresc duminica placuta.
boneca30 spune:
buna!si eu sunt aici prezenta,va astept la cafeluta!am avut o saptamana ffffff obositoare si sa va spun ca eu acum m-am trezit si viki inca doarme!azi nu am chef de nimic si ma gandesc ca iar incepe o saptamana obositoare imi vine sa urluuu!!!!!!!
CRIS hai fruntea sus cum spun fetele ,e o mica faza trece ,nu te lasa daramata!
MIRE,JULY,MONA la fetele active ce sunteti!
si la cele ce se odihnesc azi !!!!!!
ROXANA