Racusori, la apel! (19)

Racusori, la apel! (19) | Autor: MirelaV

Link direct la acest mesaj

va astept cu drag

*24/06 - iren - sotul taur
*25/06 - MirelaV - (ascendent in Fecioara)
*25/06 - Crenick - sotul scorpion
*27/06 - monagan - (ascendent in Leu) - sotul scorpion
*27/06 - boneca30 - sotul berbec - bb gemeni
*28/06 - Lucia_B - sotul taur - bb Balanta
*28/06 - axia -(Ascendent in Balanta)- sotul capricorn, bb gemeni
*28/06 - aniast72 (ascendent in Rac)- sotul Fecioara
*29/06 - Preda_vicky - (Ascendent in Rac)- sotul rac - peste & sagetator
*29/06 - Pdelia-(Ascendent in Balanta) - sotul peste
*29/06 - paula2003 - sotul taur - bb capricorn
*29/06 - Adrianai
*29/06 - Georox - - DPN 22-23 septembrie - sotul varsator
*02/07 - july_g - sotul taur
*02/07 - anasebe - (ascendent in Scorpion) sotul rac - bb capricorn
*03/07 - ionella3003 - sotul taur, fecioara
*04/07 - bombonik - (ascendent in Rac)
*04/07 - cookie - (Ascendent in Fecioara)- sotul scorpion, bebe capricorn
*06/07 - Caprioara - (Ascendent in Berbec) - sotul sagetator, capricorn
*07/07 - dananita - (Ascendent in Balanta) - sot gemeni
*08/07 - cori
*09/07 - GabrielaG - sotul fecioara
*10/07 - bonita - sotul balanta - bb sagetator
*10/07 - Menna
*11/07 - madau - sotul taur, sagetator
*11/07 - inimioara76 - sotul rac
*13/07- Cristina_26 - sotul rac
*14/07 - mav-sotul leu, varsator
*14/07 - Crixia - (Ascendent in Capricorn) - sotul rac - bb rac
*15/07 - Cosmi-sotul rac - *2 balante
*15/07 - Violetik - sotul rac
*15/07 - ramonaa - -
*16/07 - Claudelu - sotul peste, berbec
*16/07 - rainbow - sotul sagetator
*17/07 - arinna - sotul fecioara
*19/07 - AlinaN
*[orange]21/07 - dana210773
*[orange]22/07 - angelapriboi - sotul leu - bb sagetator&scorpion

www.zodii.ro/index.php?unde=ascendent" target="_blank">Aici va puteti calcula ascendentul

Asteptam fotografiile voastre pentru albumul foto racusori de DC la racusori_dc@yahoo.com

Album foto

Gravidutele noastre:

* Geo - mami de Sofia - DPN 22-23 septembrie
* Ramonaa - mami de ....

Mirela[blue]V
[size=1]pupicei pe burticei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

buna dimineata,

Fetelor astazi e ziua sotului meu.Si cum el mi-a pregatit o surpriza la fel am facut si eu pentru el.L-am tinut prin oras pana la 12 noaptea,iar intre timp prietena mea aranja totul prin casa si baloane si cadou.
La 12 noaptea cand am ajuns acasa surpriza!!!!!!!!!!!!
Cand a vazut ce era in casa a ramas afis.Nu se asstepta.
Uite ca e foarte bine sa faci surprize.
Asa ca-i mai spun inca odata LA MULTI ANI!
Sa fie fericit si iubit.
Hai ca va tin la curent cu ce se mai intampla astazi.
Si apropo astazi dau eu cafeaua,si tortul si ce mai vreti voi.

Va pup,
Angela

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Racusoarelor, am revenit din luna de miere, din concediu, va invit sa vedeti poze! Va pe toate, si ma apuc sa va citesc din urma sa fiu la curent cu ce mai e pe forum!

Proaspata nevasta!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

quote:
Originally posted by Menna

Yo si eu p'aci pr'imprejur
Aici ploua ...fulgera,tuna,ploua cu galeata vreo 10 minute, iar se insenineaza,apoi dupa alte 10 minute dinnou, picura,fulgera,tuna si apoi dinnou dai cu galeata ...ciudata vreme in orice caz ...ma ia somnu',nu alta
Mire cum merge cu aranjarea noului birou ?! Dar cu facutul bagajelor pt calatorie?
July am obs si eu cartulia aia sub nume si io cred ca e un fel de jurnal personal, adik ... daca vrei sa-ti tii un jurnal al tau care sa poate fi vazut si de altii...asa cred
PS: nu fac papa in casa doar ca-mi cere barbatu',ci pt ca si eu imi doresc sa fac ...intai supunem la vot si apoi trecem la treaba ...impreuna
Ca'i dragostea mare ....hmmmm,poate da sau poate nu ... e in limitele normalului,adik atat cat permite "legea" ...e bine, ba chiar f bine ...sper s-o tinem tot asa
Mona te rog sa nu-mi spui ca ti-ai facut ab de net la rds(h) ca dupa ei poti sa astepti si pana la 3 sapt pana sa vina sa-ti instaleze ce tre' ...sunt teribili
Ce-ti facea tzitzu ? Ai mai inscris-o in concurs ?
Al meu e inscris periodic! Si acu' e acolo prezent, deocamdata cu voturi cam putintele,caci numa' eu si mama cel votam ...dar daca aveti chef si timp, intrati pe pedigree.ro si cautati-l pe Ponny anticipat celor care ne vor vota .
Bone iubitaaaaa, ce mai faci tuuuuu ?! Dah cretulina mea ce nazbatii mai face?!
Cristina draga, despre ce intelegere vorbesti tu acolo?! Adik pana acum nu tot asa s-au desfasurat lucrurile sau i s-o fi urcat barbatelului rolul de sotior la cap ? Oricum eu dau la tine pt incurajare ... 3,2,1 inspira-expira si zambeste , asta ca "quick therapy" ...la mine functioneaza intotdeauna . dinnou!
Oare ce o fi cu Geo ?! Soro M ,stii ceva ?!
De Vicky stie cineva ,ceva ?! Abia astept sa vina si ea sa ne povesteasca cum a fost la nunta
Ce vroiam sa va mai zic io ?! A da , cica azi am facut economie de bani mai exact m-am trezit peste noapte ca am 2 perechi de jeansi ce tre' scurtati si zic , ma duc la o croitorie d'asta ,pe'o strada mai retrasa, ca na, nu practica scoruri de corso ...zis si facut, intru in pravalie (caci asa si arata,ca una veche) si zic "as vrea sa-mi scurtati si mie 2 perechi de jeansi daca se poate?!" ala zice "bine, 100.000 mii ..." si mai indruga ceva omu' dar io nu-l bagai in seama si dah sa scot pantalonii si banii ...cand sa ii dau 100.000 zice ametitu catre mine "apoi, e 100,000 lei per bucata" faza la care io zici ca mi-a dat in cap cu ceva ...si ii spun, "apo' nene tu vrei sa-mi iei mie 200 de mii pt ca-mi dai 1 cm din pantaloni si-l cosi la loc?! ...imi pare rau pt dumneata, dar eu nu dau atata" imi iau catrafusele si plec revoltata ,cu el bolborosind in urma mea "daca credeti ca veti gasii in alta parte mai 'eftin sa stiti ca va inselati..." ...eeeee, fie ,imi zic si ies in tromba .
Imi aduc aminte io intr-un tarziu ca exista un material ori banda adeziva care se foloseste in loc de cusatura cand vrei sa faci tiv la fusta sau pantalon si numa' bine ca in calea mea era un magazin de mercenarie ,intru ,imi cumpar 3 m cu 15.000 lei si ajung acasa si ma apuc eu la mesterit si uite asa dupa nici o ora jeansii mei erau frumos scurtati si super tivitzi ...ah incatata mai sunt ...am facut economit de 185.000 lei ,plus ca nu a tb sa astept de pe o zi pe alta ,sic!
Ma gandesc ca omu' si-o fi inchipuit practicand preturile astea ca a manca o pita de spinarea celor largi in punga, dar de pe a mea spinare, mai greu
Si sa va mai zic ca mai aveam 600 mii in pormoneu azi pana la salar si cand am vazut ca s-au redus balerinii mei de piele preferati de la 900 mii la 300, mi-am muscat limba si am intrat inautru hotarata sa-i iau ...siiiii, i-am luat ce conteaza ca mai am vreo 300 in pormoneu important e ca am balerini de piele super misto de firma in chisoare ah! sunt grozava,ce mai ... si mie mi'or murit laudatorii
Ok, hai ca va las, ca mai am de lucru putintel pe calculator.
la toate si o imbratisare de grup

bye bye

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Asta e ceea ce am postat eu la celalalt capitol! Uite asa am facut de am ajuns si la pg 20 cu postarea mea si eram sigura ca o sa vina sorela si o sa initieze un nou capitol fara ca altii sa vaza ce am fircalit pe aici ....so, vi l-am redat dinnou,nu de alta, dar sunt intrebari pt unele fete si astept si io o replica

Angela La multi ani cu sanatate si virtute ! sotului si felicitari pt ideea cu surpriza ... poate fi mandru de sotioara lui
Vicky bine ai revenit Mi-a fost dor de tine
Hai zi-ne, povesteste-ne ...cu lux de amanunte te rog

all

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Angela LA MULTI ANI !!! pt. sotul tau. Mi-a placut ideea surprizei, poate in viitor fac si eu astfel se surprize placute!!!
Vicky bine ai revenit printre racusori!!! M-am uitat pe poze !!!!Frumoase!!!Rochita ta a fost atat de frumoasa si iti statea atat de bine!!!! Inca o data CASA DE PIATRA si o casnicie in care iubirea , fericirea si implinirile sa va fie la tot pasul!!!Luna de miere ati facut-o la Eforie Nord??? S-au am confundat eu... Vicky , daca nu te super, pot sa te intreb si eu ceva?? Tu ai fost de 2 ori mireasa??? Adica merge asa ceva, nu de alta , dar incep sa am idei
Menna , cand ziceam sa incerc sa fiu mai intelegatoare, ma refeream la faptul ca acum gandesc de 3 ori, ci nu de 2 ori inainte de a deschide gura. Nu vreau sa ne facem rau unuia altuia doar fiindca am avut , unul dintre noi, o zi proasta la serviciu.
O zi buna tuturor...
Bone unde esti??

eu
poze nunta

Mergi la inceput

Cris, nu ma supar deloc! Raspund la intrebari cu placere. Da, luna de miere a fost la Eforie Nord si a fost minunat. Si din nou Da, am mai fost mireasa. Nu e absolut nici o problema, am intrebat preotul. Poate doar ca am fost o mireasa cam "matura" si cavaler de onoare a fost fiul cel mare, care a fost foarte mandru de aceasta "sarcina"! Si DA, din nou, suntem o familie fericita, sotul meu e un Rac tare bun, un om minunat, el ne adora si copii il iubesc enorm. Suntem tare norocosi ca il avem.

Proaspata nevasta!

Mergi la inceput

Menna si Cristina va multumesc pentru urari si o sa le transmit mai departe.
Vicky ai fost o mireasa foarte frumosa si foarte zambitoare.Nota 10.Mi-au placut pozele la nebunie.
Asteptam mai multe amanunte.

Va pup,
Angela

ANGELA

Mergi la inceput

Multumesc, Angela.
O sa va povestesc cu taraita, din lipsa de timp...
Sincera sa fiu, radeam eu dar nu era rasul meu... mama bolnava, acasa, tata socru in spital si noi petreceam. Tata socru a facut o pneumonie chiar cu cateva zile inainte de nunta, acum tot in spital e, la diabet de data asta. Nu stiu daca intr-o luna a stat 3 zile acasa. Si tot nu se simt bine, nici el, nici mama. Urata si grea boala, batranetea...
Scuze, nu vreau sa va intristez.
Menna, sa porti sanatoasa balerinii, sotul meu are o vorba "banul e facut sa circule". Se cunoaste ca suntem raci, si eu tot asa as fi procedat, ca tine, chit ca beau ceai si manc paine goala... Sa fii iubita! Si vrei chiar toate amanuntele?

Proaspata nevasta!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by preda_vicky

Cris, nu ma supar deloc! Raspund la intrebari cu placere. Da, luna de miere a fost la Eforie Nord si a fost minunat. Si din nou Da, am mai fost mireasa. Nu e absolut nici o problema, am intrebat preotul. Poate doar ca am fost o mireasa cam "matura" si cavaler de onoare a fost fiul cel mare, care a fost foarte mandru de aceasta "sarcina"! Si DA, din nou, suntem o familie fericita, sotul meu e un Rac tare bun, un om minunat, el ne adora si copii il iubesc enorm. Suntem tare norocosi ca il avem.

Vicky

Proaspata nevasta!

Vicky , scuze ca am fost asa indiscreta!!! Am fost si eu o zi in Eforie Nord in sapt noastra de miere, dar era atata lume , incat nu aveai unde sa iti pui cearceaful!!!!!
IMi pare rau pentru socrul tau si mamica ta. Me doresc multa, multa sanatate si insanatosire grabnica !!!!

eu
poze nunta

Mergi la inceput

Menna, uitasem ca tu ai scris de balerini aseara!!! Sa ii porti sanatoasa si fericita. Si apoi, nu esti singura care face astfel de "investii" . Si eu daca gasesc ceva frumos, ce imi doreaam de mult timp si mai e si la reduceri!!!!!.....wow....nu conteaza ca stau pe urma fara bani si mananc covrigi ....doar am ce mi=am dorit atata timp!!!!

eu
poze nunta

Mergi la inceput

Vicky,

Imi pare sincer rau pentru socrul si mama ta,dar cu dragostea cu care te inconjoara sotul tau o sa treceti peste toate problemele.Sunt sigura de asta.Eu oricum iti doresc sa ai o casnicie plina de iubire si respect si sa traiti fericiti pana la adanci batraneti.
Menna felicitari pentru balerini.
Cristina in Bulgaria noi nu am avut nici o problema cu aglomeratia pe plaja pentru ca nu era asa aglomerat.

ANGELA

Mergi la inceput