Clubul nurorilor (66)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Aly, imi pare rau ca ai asa colegii ciudati. Ai mei sint impartiti, adica o parte sint de treaba, cealalta nu prea. Asa ca nici nu vreau sa am tangenta prea mult cu cei
Eu am o colega pe care nici nu as vrea sa o du pe nimic in lume, care imi aduce capuccino aproape zilnic, iar eu sa ma revansez o invit in pauza cateodata la cofetarie. Ma bucur ca ati rezolvat cu buletinele. Apoi spor la treaba cu mobilarea casei, chiar imi place cum faci sufrageria, am si eu bucataria zugravita intr-un ton de portocaliu, iar cand bate putin soarele, ai impresia ca este in bucatarie.

Nico, Buni, spor la treaba la amandoua.

Andreea, Marina

Lavinia, eu eram cu capul barbatului, ai dreptate ca sint intreabari f prostesti. Chiar la ce faculta esti? Ma gandesc ca poate psiho, ca acolo sint profii mai tacniti (asta fara sa jignesc pe nimeni). Frumoase pozele tale.

la restul nurorilor,
Him

Bist du traurig?
Hast du Sorgen?
Soll ich dir mein Lächeln borgen?
Hilft es dir und bringt's dir Glück
Gib's mir irgendwann zurück!

Esti tu trist, ai tu grijuri, sa iti imprumut zambetul meu? Te ajuta si iti aduce noroc, da-mi-l cindva inapoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza fetelor! Poftiti la o si la povesti.

Him, asta e cu colegii, probabil pentru ca sunt toti barbati, desi nu stiu daca neaparat asta e problema, pentru ca si sotzul are colegi barbati, dar sunt altfel. Si eu am avut o colega cu care ma intelegeam foarte bine, dar am promovat fiecare pe alta functie si ea s-a mutat in alt sediu al firmei. Asta e, mergem mai departe.
Cu sufrageria l-am zapacit de tot pe sotz ieri, ca trebuie sa mergem sa vedem ce nuante de pal gasim, apoi sa comandam canapea (desi in tot orasul n-am gasit pana acum decat o singura nuanta de stofa care sa-mi placa si aia era mai spre caramiziu mai mult decat spre portocaliu). Plus ca nu mai stiu la cine sa apelez pentru mobila, ca la tipul care mi-a facut dormitorul nici nu ma gandesc, lucreaza bine, dar se lungeste pana in panzele albe. Culorile le-am decis asa, pentru ca am bucataria pe verde si bej, dormitorul pe verde si albastru, o baie verde si una albastra si am decis ca vreau camera de zi sa fie vesela si luminoasa. Sper sa iasa asa cum imi doresc.

O zi buna!

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

'mneata, fete!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare fetelor
Cine imi explica si mie ce inseamna votul asta?
Eu sunt cam pierduta cu asta.
In rest , nimic nou, doar ca soacra ne-a sunat duminica sa vada ce face puiu, ca nu a sunat-o de o saptamana si i-a zis sotul ca avem musafiri pana marti, si marti a sunat sa vada daca am ajuns acasa cu nasii, erau in vizita in Spania.
Ar vrea sa stie tot si sa ma verifice
Simt ca mor, adica trebuie sa ii spun domle si cat stau nasii la noi si tot, nu.
O zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

'Neata fetele

Him -multumesc- dar nu prea am spor la treburi acasa poate Nico ca e mai tanara.

din pacate azi cam am treaba pe aici si nu prea pot sta cu voi

va doresc o zi buna si spor la treburi

tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna

gata, am votat

Ali deci mai ai si tu de tras prin casa. de miercuri incepem si noi, deja ne-am interesat de parchet, pt ca vreau de stejar si asta trebuie tinut cateva saptamani in casa ca sa se aclimatizeze. noroc ca are sotul cunostinte in materie si o sa luam ceva facut pt export.

de azi ma apuc sa strang ce avem prin camere si pun in saci. mai nasol e ca nu voi mai putea intra pe net cat suntem in santier.

eu vreau 2 nunte de portocaliu in dormitorul nostru, la bebelina va fi roz cu galben pai, iar in sufragerie 2 nunate de lila. sper sa iasa frumos.

Marina 16+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Raza, intre timp am aflat ca se poate, ti-am trimis un nou PM.

Marina, da inca mai avem de lucru in casa, asta e, speram sa terminam cat de curand (cel tarziu pana in noiembrie). Frumoase culori ai ales. Eu la dormitor am mers pe albastru-verde, culori recunoscute pentru efectul relaxant. Insa sufrageria trebuie sa aiba efect invers - revigorant, si de aceea m-am orientat spre culori calde. La noi oricum zugraveala e alba peste tot, pata de culoare am dat-o cu mobilierul/covoarele. Spor la treburi si sa dea DD sa nu stai prea mult in santier.

Buni, spor la treburi.

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata si de la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

neatza di de al mine

Nunta 02 07 2005
Mare iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

marina iti iei parchet din stejar clasic?
eu ieri am crezut ca mor
relacuiesc parchetul in casa care s-a matuit de la reparatii plus ca avea ceva zgarieturi
asa ca lacuiesc camerele pe bucati, mut mobila, lacuiesc, o pun la loc, lacuiesc ce a ramas
ieri cand am mutat canapelele am zariat parchrtul lacuit cu o zi inainte, imi venea sa plang ca se stricase stratul de lac mai ales ca am luat si unul super exceptional

vreau casa la loc aranjata, ca nu mai pot
azi mai am juma de camera, iar maine seara 2 dormitoare si gata

Mergi la inceput