Clubul nurorilor (66)
Raspunsuri - Pagina 27
Raza de soare spune:
La multi ani,
Cu sanatate,
Sa iti dea Domnul
Tot ce-ti doresti,
Sa fii iubita si fericita,
La multi ani,
Sa ne traiesti!
La multi ani, prietena draga!!!
si...'mneata, fete!!!
edit: special pt briza http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82422
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
bunicuta spune:
Briza - La multi ani! sanatate multa si numai bucurii din partea
mea.si un buchet mare de
Deasemenea Casa de piatra- ani multi fericiti impreuna cu sotiorii vostri- pentru Addinel si Voicu_Bebi- scuze pentru intirziere in urari dar n-am net acasa si saptamana trecuta n-am fostla birou.
o saptamina excelenta tuturor
preda_vicky spune:
Briza, , La Multi An! Sa fii iubita si fericita!
Fannna, fac si cafea! Nici eu nu pot bea ness, iar cafeaua imi place sa o beau fierbinte, cu o tigarica. Dar pe caldurile astea, cred renunt la amandoua.
Casa de Piatra proaspetelor nurori!
Raza, buna dimineata si . Rasari si straluceste! Cum ai petrecut?
Eu ma simt mai bine, mama a rezistat eroic caniculei, socrul s-a externat si se simte mai bine. Sunt tare fericita!
la norici!
http://community.webshots.com/user/viki39
briza_marii spune:
gata, am baut cafeluta cu mami si ca bonus cu sora tatalui, ca a venit si ea la o cafea.
briza_marii
poze
lavinai spune:
neatza fetele!!!
azi tre sa apara cherry.... din concediu!!!
eu mi-am rezolvat cu restaurantul unde o sa imi tin ziua , pt vineri seara, acuma tre sa merg sa imi iau ceva nou de imbracat, ca doar o data fac 23 de ani
casa de piatra proaspetelor sotzii si totodata la multi ani fericiti!!!!
Mareea iulie 2006
lavinai spune:
LA MULTI ANI!! briza, sa tii se implineasca toata visele si sa fii fericita si sanatoasa!!!
Mareea iulie 2006
fannna2003 spune:
briza, sa fii iubita si fericita toata viata si tot ceea ce-ti doresti sa se implineasca...LA MULTI ANI iubita!!!
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez
Raza de soare spune:
iar ati disparut?
vic, restaurantul nu are aer conditionat si nu au deschis nici macar o fereastra. toti, dar absolut toti, ne-am topit. la propriu!!! nu vedeai o camasa/rochie uscata.
eu am slabit 1 kg, da' imi place...
majoritatea timpului invitatii au stat pe terasa...nu spun ce suparata era mireasa...dar asta e, tb sa se gandeask atunci cand au cautat sala.
ce sa mai spun? servire proasta, aperitiv si peste de nemancat...doar sarmalele si friptura au fost bune (probabil a fost alt bucatar ), portii ffff mici..de ex, la aperitiv, au fost 4 felii de sunk, 2 de salam de Sibiu, o rosie cu icre (stricate!!!), 4 masline si o frunza de salata. atat!!!
aceleasi tacamuri de la aperitiv pana la friptura, lingurite de plastic la tort.. bol cu gheata, fara lingurita...mda, tb sa te descurci dak voiai sa-ti pui gheata...
i-au furat la greu..au sustinut k s-au baut 100 l de vin, cand toata lumea baga apa si suc la greu...
formatia a fost buna...insa la un mom dat a venit din partea nasului un manelist de succes care a tinut-o aproape 2 ore cu "de la x pentru mireasa, pt mireasa, pt mireasa, pt mireasa...fara nr, fara nr, fara nr...." alea 2 ore am stat pe-o bancuta, pe terasa...
recunosc, cu modestie k puiu' si eu am facut senzatie la "cateva" dansuri..apai, dak am stabilit cu nasu' -prieten bun- k la masa lui nu sta nimeni pe scaun, tb sa ne conformam, nu?
nasa a fost superba, k o papusa; mireasa..frumusik, dar ff nervoasa..din cauza rochiei cu trena, pe care i-o calcau toti...poate asta a fost motivul pt care nu prea a stat in sala...k practic, nu stiu dak a stat, adunat 3 ore...chiar dak era sfatuita sa stea in restaurant.
pacat...
personal, am avut o surpriza frumoasa: au avut tort k al nostru, doar k...alta culoare! nasa l-a laudat atat de mult, incat si-a convins fina...
si ieri, m-am trezit cu proaspata nasa, k imi aduce cateva portii in plus...stia cat mi-am dorit in luna de miere sa mai pap tort din ala...
in concluzie, k m-am lungit: exceptie facand servirea, mancarea (partial) si...toaleta (doar puiu a intrat, eu n-am avut curaj)...ne-am simtit bine, am dansat, am ras...k doar eram impreuna cu nasii nostri, care insa au plecat devreme, fiind obositi. noi am stat pana la 5 (de la 8 juma).
si ma dor piciorusele...si abia e inceputul...
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
briza_marii spune:
Multumesc fete dragi de urari . Ce bine de tine lavi ca ai ales un rest unde sa serbezi ziua si licenta . Si eu as fi vrut asa ceva dar cum al mine mai multi prieteni sunt in concediu....m-am vazut si o sa ma vad cu ei asa pe rand. Asa se intampla in fiecare an de ziua de nastere, imi serbez ziua pe parcursul a 2 sapt cu gruprui si grupulete.
Dar in seara asta am zis ca vreau sa fim doar noi 2, ca e prima mea zi de nastere ca "soata"
briza_marii
poze
lavinai spune:
briza eu nu serbez licenta acuma, ca e peste doua saptamani. licenta o voi serba peste atunci , cu un alt chef..... important este sa o iau......, ca in ritmul in care invatz......de o saptamana tot zic ca ma pun pe treaba (adica sa invatz) si inca nu am reusit ca visez doar la cai verzi pe pereti.....
peste 2 zile vine nepotzica de al mare......offf asa mie de dor de ea!!!
Mareea iulie 2006