Clubul nurorilor (66)
Raspunsuri - Pagina 22
lavinai spune:
buna fetele!! asa imi place sa vad multa lume pe aici....
fla, distractie al strand!! pupici la sara.
sunule, ma bucur ca ai mai dat pe aici.... . cand ai timp te asteptam cu povesti.
eu merg azi sa vorbesc sa vad dc e liber sambata viitoare la restaurantul unde vreau sa imi tin ziua (dc nu se tine vreo nunta) si sa incep sa fac ceva pregatiri.
bebi, mai ai doar 2 zile, pana la fericitul eveniment..... sa aveti o nunta ca-n povesti, sa va simtiti bine, sa fiti fericiti si sa va iubiti pana la adanci batraneti. CASA DE PIATRA!!!
raza parca nu a aparut azi, nu???
Mareea iulie 2006
lavinai spune:
adinnel, CASA DE PIATRA!!! multa , multa iubire si sa aveti nunta pe care ati visat-o!!!
Mareea iulie 2006
Raza de soare spune:
ba am aparut, lavi...am salutat, da' n-a aparut msj.. si am avut treaba apoi..
sunt pe aici oricum...da' n-am de spus nimic ..surprinzator, nu?
pupici de salut!!!!!!!
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Alynutza spune:
Fetele gospodine, ia bagati un ochi aici: http://www.videojug.com/ . Eu deja bantui de vreo juma de ora dupa retete, mi-am si notat cateva, arata si cum se fac.
voicu_bebi, eu te inteleg perfect, inainte de nunta abia am avut timp sa respir, nici vorba de intrat pe forum, desi m-am gandit la voi. Asa ca stai relax, sa te bucuri la maxim de cea mai frumoasa zi din viata ta, ca trece muuuuult prea repede si nu te mai intalnesti niciodata cu ea (life, doar in poze/video).
Nunta noastra de vis
www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1
www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2
Luna de miere
lavinai spune:
pe pagina 2???
nico, nu tu erai "responsabila" cu "adusu'" pe pagina 1????
fetele da' de soacre nu mai ziceti nik?? s-au potolit??
Mareea iulie 2006
fannna2003 spune:
bai...la mine e bine...am o oaresce suspiciune...dar nu vreau sa fiu carcotasa...tre sa ma edific intai
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez
NicoletaB spune:
lavi te las pe tine mostenitoarea mea cu drepturi depline la readus nurorile pe pag 1
lavinai spune:
quote:
Originally posted by NicoletaB
lavi te las pe tine mostenitoarea mea cu drepturi depline la readus nurorile pe pag 1
Mareea iulie 2006
Alynutza spune:
Mai mai si ce in forta am inceput azi-dimineata...
Elena, asteptam
Fetele, eu v-am pupat, ca plec prin oras cu o prietena sa vedem ce gasim frumos si la pret redus.
Nunta noastra de vis
www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1
www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2
Luna de miere