Clubul nurorilor (66)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
lavinai spune:
mamaa luna asta e luna cjhefurilor pt mine. stateam si am gandeam asa : wk viitor chef : de ziua mea, dupa o saptamana Licenta : daca e totul ok (si sper sa fie bine) chef ca ma luat licenta, dupa o saptamana alta distractie : avem o nunta, dupa inca o saptamana alt chef : e ziua sotzului...... deci numai licenta asta ma incurca, dar si dupa aia......
Nunta 02 07 2005
Mare iulie 2006
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
NicoletaB spune:
alina ce spui tu seamana cu o traditie arabeasca unde dimineata, dupa nunta, mirelui i se fura papucii de rudele miresei si tb rascumparati
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alynutza/Alynutza.jpg)
Alynutza spune:
Lavi, e drept, cate bordeie atatea obiceiuri. Obiceiul dezgatitului nici la noi nu e si nici mie nu-mi place, aseara m-am uitat la cateva franturi de emisiune cu sotziorul si sa-l vezi ce se distra, cica "uite ce frumos a imbrobodit-o, zici ca merge la sters praful si batut covoarele" (sper sa nu se supere miresele de unde e obiceiul asta, ca nu vreau sa supar pe nimeni).
Edit: ce petrecareatza esti
Nico, o fi si ceva obicei arabesc cum spui tu, la noi se fura un singur pantof, de obicei de care un copil si e rascumparat cu bani (spre deosebire de mireasa care e rascumparata pe bautura/etc) de catre nas.
Nunta noastra de vis
www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1
www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2
Luna de miere
impreuna spune:
Ce vacanta si pe aici:)
Unele vin, altele pleaca. Unii vine, altii trece
Eu umblu toata ziua, nu ma dati disparuta dar am program:) Profit de faptul ca soacra e in concediu si am dadaca pt Sara.
Maine dc e vreme buna vreau strand
Aly n-am apucat sa stau pe la PC, cand suntem acasa e sora-mea calare pe el:) Da te bazai eu, uite ca acu cand am vreme, tu nu mai esti:)
Lavi petrecareato, cum e cu interviul?
Fana de ce doar in trecere? Hai ca avem nevoie de inviorare, tu esti mereu bine dispusa
Marina ce nume frumoase ati ales. Ce-ti face burtica, pe cand poze noi?
Ca tot veni vorba de restaurante, nunti..., al meu frate a platit avansul la restaurant 20 de mil. si apoi a amanat nunta, insa cei de la resto nu i-au mai dat nici un banutz inapoi. O fi normal?
Fla (sotie si mamica fericita)
lavinai spune:
fla, ai aparut...... de sun mai stii ceva?? ca nu a mai dat de mult pe aici.....
rezultatul de la interviu o sa il am peste 2 saptamani, aia daca ma accepta si apoi urmeaza alt interviu...
deocamdata ma concetrez mai tare asupra licentei....
Mareea iulie 2006
impreuna spune:
Neatza fetelor. Ce harnica sunt
Ma pregatesc de mers in parc, apoi la strand dc tine vremea.
Lavi nu stiu nimic de sun, dar dc citeste aici sper sa dea un semn de viata:)
Hai bafta cu licenta, o sa treaca mai usor decat crezi:)
Unde-i Him?
Rox nu ne lasa singure pe aici, clujeanco
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alynutza/Alynutza.jpg)
Alynutza spune:
'Neatza si o cana mare de cu frisca!
Fla, ce matinala ai fost! Asta e, nu ne-am "potrivit ceasurile", dar lasa ca n-au intrat zilele in sac si tot ne povestim noi. Distractie faina azi, ca au anuntat vreme buna. Ce-as veni si eu in parc si la strand, dar asta e, trebuie sa stau la birou. Lasa ca noi ne scoatem parleala in weekend, sambata mergem pana la Felix cu niste prieteni, asa ca abia astept sa vina weekend-ul. pentru norici.
Nunta noastra de vis
www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1
www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2
Luna de miere
briza_marii spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Ca tot veni vorba de restaurante, nunti..., al meu frate a platit avansul la restaurant 20 de mil. si apoi a amanat nunta, insa cei de la resto nu i-au mai dat nici un banutz inapoi. O fi normal?
Flapai asa e la noi, tre sa rezervi rest cu un an inainte si dc cumva se intampla ceva intre timp(in atatea luni oho cate se pot intampla), pa si pusi la banutii.
Cumnatul zicea ca ieri a fost sa incerce sa recupereze avansul (bineintels ca nici nu s-a pus problema de restituire a lui) si mai era un cuplu in aceeasi situatie ca si ei. Acum deja se gandesc serios sa isi uneasca fortele cu acel cuplu si cu dl care a primit mezeluri reciclate si sa ii dea in judecata.
Va pup si revin mai tarziu
briza_marii
poze