Gerakina-Halkidiki
A fost cineva in Halkidiki la hotelul Gerakina?
Am vazut pozele pe net ,arata super .Dar ma interesau si parerile celor care au fost acolo.
Orice informatie e bine venita,despre calitatea serviciilor si a preturilor .
Eve
"Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura."L Blaga
Raspunsuri
eve44 spune:
Chiar nu stie nimeni ?
Nu a vazut nimeni acest hotel ?
Sau macar pareri de la cunostinte.
Hai ,va rog !
Eve
melina34 spune:
Saluti, am fost eu anul trecut acolo, am facut plaja o zi la ei pt k de fapt stateam la Psakoudia, hotel Philippion beach; anyway, eu personal am mai discutat despre Gerakina beach pe Dc la postarile despre vacanta in Grecia si spuneam asa: e frumos, arata ca un club de vacantza, au un hotel foarte mare elegant dar fara balcoane si multe bungalowuri destul de mici;piscina e super, cu un baruletz excelent;plaja e cu nisip fin si sezlonguri(nu stiu dk se platesc caci anul trecut cind ne-am dus noi erau toate ocupate) DAR, tot la nivelul anului trecut vorbesc, in apa marii erau ceva ce semanau cu niste ierburi intepatoare, n-am putut face baie doar am intrat si cind am dat de ele am iesit urgent;turistii de acolo aveau papuci de aceia speciali de plastic si intrau fara proble;am si mincat la prinz, exista un restaurant chiar pe plaja cu preturi destul de mari(am mincat 2hamburgheri si cartofi prajiti, o frigaruie la copil,plus 2 beri si un suc, total 28E !!!!)noi am mincat efectiv ce era mai convenabil, nu ne-am bagat la fripturi si deserturi desi aveau de toate dar ni s-a parut scump(cu banii astia am fi mincat bine toti trei la o taverna dar acolo pe plaja asta a fost singura solutie).
M.
codruta_grg spune:
Noi am vizitat plaja pe bratul Sithonia. Noi am stat pe bratul Kasandra, unde mi-a placut mai mult. Parca dincolo era cam pustiu. Asa mi s-a parut mie.
Poate gasesti ceva prin statiunile Hanioti, Kalithea...
Succes!
Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
melina34 spune:
codruta, si eu am fost anul acesta pe kassandra si.....n+as da plaja de pe sithonia!!!! in primul rind din cauza k pe sithonia a fost cu nisip atit pe plaja cit si in apa iar pe kassandra a fost cu pietricele si pe plaja si in apa, la kalithea,kriopigi,pefkohori....ma rog, de gustibus!
este mai animata kassandra prin unele statiuni asta ar fi diferentza.
M.
eve44 spune:
Mersi mult ptr raspunsuri.Am fost azi la agentie,am vazut pliantele si sincer mi-a placut locatia .Ramine de vazut cu iarba din apa ce o sa facem.
M-a incintat ca plaja este f aproape de hotel .Si conditiile in care am luat biletul sunt super .Acum o sa vedem la fata locului.
E prima data cind mergem in Grecia.
Eve
codruta_grg spune:
Melina, intradevar plaja mi-a placut mai mult pe Sithonia. Unde am fost eu era cu pietris din ala fin fin, care nu se lipeste ca si nisipul. In Hanioti erau locuri si cu nisip fin si combinat cupiatra.
Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& Poze noi &
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni